Fotó: Máté Péter

Duplázik a Kispál és a Borz 2023-ban a Budapest Parkban

Öt nap + öt óra alatt elfogytak a jegyek a Parkos koncertre, amit egyetlen 2023-as fellépéseként hirdetett meg a zenekar, ezért ráadásnapot tartanak ugyanott, 2023 május 13-án, szombaton.
 
Fotó: Máté Péter

Az életben lesz még több móka: közeleg a Kispál on Orfű

Lovasiék anno egy Partizán-adásban jelentették be, hogy Orfűn lesz minifesztivál és koncert, valamint új dal is készült – mindezt rózsaszínben.
 
 
Fishing záró

FOO záró – A Fishing-stratégiája

Egy kalap alá vesszük a két utolsó napot, kiosztunk pár különdíjat és megpróbáljuk megfejteni a Fishing titkát.
 
FOO:

FOO 2. nap: nagy adag öröm – némi ürömmel

A fesztiváloknak van olyan arca, amit nem nagyon látunk. Benne van az is, hogy nem is akarjuk annyira látni, de azért néha megmutatja magát. Szerencsére, bőven van, ami aztán lenyomja a tudatalattiba a dolgot.
 
Erős kezdés Orfűn

Na, milyen volt Orfű az első napon?

Telt házzal és magasra tekert fűtéssel indult el az egy héttel későbbre tolt Fishing on Orfű fesztivál. Az első nap után még mindig áll kérdés: vajon elmúlk-e a FOO eső nélkül...?
 
Fotók: Fishing on Orfű

Egy hét múlva Fishing – Ábel vajon ott lesz?

2022.06.29-én délben nyitja meg kapuit a 14. Fishing on Orfű – amely zsinórban nyolcadszor lett elővételben telt házas. Ez lesz a második fesztiválunk az idén, nagyon várjuk, annál is inkább, mert lesz például új helyszíne, sőt, új ALKOHOLSTRATÉGIÁJA is.
 
 
Toxic Weekend: A punk és a hardcore legendái Orfűn

Toxic Weekend: A punk és a hardcore legendái Orfűn

Marky Ramone's Blitzkrieg, az Agnostic Front, az Exploited, a Terror, az Anti-Nowhere League és a Discharge is fellépnek a Toxic Weekend nevű rendezvényen július 7-től 9-ig Orfűn. A rendezvény ötletgazdái a Punk-Rock-Maraton és a Rockmaraton szervezői voltak.
 
Fotó: SuperStereo

A két krézi srác újrakeverte az egyik legismertebb HS7-dalt

Szűcs Krisztián stúdióba vonult. Ez még nem biztos, hogy hír lenne, de az már igen, hogy Heaven Street Seven „Hol van az a krézi srác" című klasszikusát énekelte fel. A dalt az elektropop-zenész, SuperStereo keverte újra.
 
Minek nevezzelek? javaslatokat várnak a FOO nagyszínpad nevére

Minek nevezzelek? Javaslatokat várnak a FOO nagyszínpad nevére

Az idén sem a szponzorok döntik el, mi legyen a Fishing On Orfű nagyszínpadának neve. Tőletek várnak javaslatokat várnak a szervezők.
 
A víziszínpad 2021-bern

A Balaton a Víziszínpadon is fellép majd – itt a 2022-es Fishing programja

A közönséggel való egyeztetés után 2022-ben június legvégén rendezik meg a Fishing on Orfű fesztivált.
 
A Fishing on Orfű életében először átnyúlik júliusba

A Fishing on Orfű életében először átnyúlik júliusba

A Fishing on Orfű a közönségével való egyeztetés után választotta ki jövő évi dátumát, így történetük során először átnyúlnak a júliusba: a rendezvényt 2022.06.29. és 07.02. között rendezik meg Orfűn.
 
Ábel megkerült? Fishing on Orfű, a tökéletes nyárzáró fesztivál

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a...
 
A margitszigeti szökőkút idei setlistje

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz városban játszanak majd, Bécstől Londonon át Münchenig.

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.
Új koncertek