Három nevet töltött a nagyágyúba ma a Budapest Park

Három nevet töltött a nagyágyúba ma a Budapest Park

A két hónap múlva nyitó Budapest Park három újabb fellépőt jelentett be: június 22-én a Pink Floyd mindenkori dobosának zenekara, a Nick Mason’s Saucerful Of Secrets a Pink Floyd korai időszakának dalaival érkezik hazánkba; július 8-án két évvel káprázatos első hazai, Parkban adott...
 
Fotó: LPD/FB

A legendás banda rózsaszínűre pöttyözi a Robotot a jövő héten

Budapestet is érinti 40. születésnapi turnéján a Legendary Pink Dots (LPD). A pszichedelikus kísérleti rockzene veterán, Hollandiában működő csapata február 17-én a Robotban lép fel.
 
 
Pink 500 ezer dollárral támogatja az ausztrál tűzoltókat

Pink 500 ezer dollárral támogatja az ausztrál tűzoltókat

Ausztráliában rendkívüli helyzetet hirdettek a hónapok óta tartó bozóttüzek miatt, egyre több híresség ajánlja fel a segítségét – írja az Index.
 
Fotó: PINK/Insta

2020 a család éve lesz – Pink kiszáll egy időre a showbizből

Pink két és fél évig megállás nélkül melózott– stúdiózás, dalírás, turnék –, mára eléggé elfáradt, úgy döntött, kiszáll egy kicsit a mókuskerékből – olvastuk a hirado.hu-n.
 
Pink Floyd, Doors, Dawid Bowie – a lemezkiadók már készülnek a karácsonyra

Pink Floyd, Doors, Dawid Bowie, A-Ha – avagy a lemezkiadók már készülnek a karácsonyra 1.rész

"Idén a megfelelő időben elkezdjük az ajándékok beszerzését!" – ismerős fogadalom? Aztán úgyis az utolsó pillanatokban történő lélekszakadva rohangálás a vége... A zene mindig jó ajándék, főleg, ha olyan ikonikus előadóktól származik, mint a címben említettek...
 
Moha bácsi Keep Floyding-függő lett

Moha bácsi Keep Floyding-függő lett!

Semmi tudatosság nincsen benne, de szép lassan a Keep Floyding házi koncertbeszámoló-írója leszek. Viszonylag rövid idő alatt ez volt a harmadik Keep Floyding koncert, amire eljutottam.
 
 
Keep Floyding ismét a kövek között, avagy Pompeii újratöltve

Keep Floyding ismét a kövek között: Pompeii újratöltve

A Keep Floyding 2019. május 10-én több szempontból is rendhagyó koncertet tartott Aquincumban. 2019. június 15-én újra a romkertben lépnek fel, tehát aki májusban lemaradt, most bepótolhatja.
 
Fergie felajánlása

Lady Gaga, Fergie, Annie Lennox, Pink és az Evanescence is adakozik a Girls Rock aukcióra

Billie Eilish, Joan Jett, az Evanescence és sok már zenész is ajánlott fel hangszereket, dedikált relikviákat és egyéb értékes tárgyakat a “Girls Rock Reverb Gives” árverésre, melynek bevételét jótékony célra fordítják.
 
Fotó: Papp József / LFS

A Keep Floyding Aquincumban

Nemrégiben voltam már Keep Floyding koncerten az A38 hajón. Nem volt rossz, sőt, de komoly hátast nem dobtam akkor tőle. Leginkább a dilemmám volt nagy, hogy voltaképpen és mindösszesen hogyan is értékeljek egy tribute vagy cover zenekart, amelyik tisztességesen és böcsülettel eljátssza...
 
Ezt kell tudnod, ha mész a Keep Floyding különleges szabadtéri koncertjére!

Ezt kell tudnod, ha mész a Keep Floyding különleges szabadtéri koncertjére!

A Keep Floyding zenekar 20 éve dédelgetett álma válik valóra 2019. május 10-én este az 1971-es olaszországi Pompeii romok között előadott és filmre rögzített Pink Floyd-koncert rekonstrukciójával – az óbudai Aquincum Polgárvárosi Amphiteátrumban.
 
 Pink Floyd-ot visz a víz...

Pink Floydot visz a víz...

Két dolog van. Illetve három.
 
Az egész Pink Floyd-életmű egy estébe sűrítve: Keep Floyding a Hajón

Az egész Pink Floyd-életmű egy estébe sűrítve: Keep Floyding a Hajón

Jó, jó, nem maradék nélkül, mert azért ahhoz elég gyorsan kellene játszani, és az egyetlen este még akkor sem lenne feltehetően elég: a zenekar minden korszakból kiválogatja a zenetörténetben (is) ikonikussá vált slágereket
 
Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.

Sárarany vinyl – Fekete Jenő 60.

A magyar blueslegenda 60. születésnapját, a pályán eltöltött első 40 évét és az idei Record Store Day-en megjelenő “sárarany” dupla vinyl kiadását ünnepli április 27-én az A38 hajón egy erre az alkalomra alakult, friss formációval.
Új koncertek