Flower Power: Koncertfelvétellel rukkolt elő a Margaret Island

Az idei Budapest Parkos koncertje előtt kb. másfél hónappal (talán hangolódásképpen) a tavalyi nagykoncert teljes felvételét osztotta meg a zenekar a YouTube-on.

Flower Power: Koncertfelvétellel rukkolt elő a Margaret Island
Minifesztivál épült a Powerwolf buli köré

Minifesztivál épült a Powerwolf buli köré

Teljes a line-up: jön a Dynazty, az Eclipse, a Visions Of Atlantis, a Classica, a Hydra és a Power.
 
Fotó: Földi Ádám

Flower Power: Margaret Island-fesztivál a Parkban

Az elfogadás, az összekapcsolódás és a békében együttélés jegyében született meg a Margaret Island Flower Power elnevezésű minifesztiválja, amit augusztus 6-án rendeznek meg a Budapest Parkban. Ez lesz a zenekar egyetlen Parkos koncertje a szezonban.
 
 
Egy rock and roll múzeumba kalauzol az AC/DC

Egy rock and roll múzeumba kalauzol az AC/DC

Nemrég új videóklippel lepte meg rajongóit az AC/DC, ezúttal ”Through The Mists Of Time” című dalukhoz, amely a közel egy éve bemutatott ”Power Up” nagylemezen szerepel.
 
AC/DC – Power Up: megszólalnak a zenészek

Gyerünk, csináljuk meg Malcolmért! Az AC/DC zenészei az új lemezről

A zenekarral készült interjúval a Sony örvendeztetett meg minket, köszi. Mi ilyen hosszú interjút nem nagyon szoktunk közölni, gondoltuk, majd meghúzzuk egy kicsit, de az elolvasása után rájöttünk: minden szava kincs és minden szava őszinte és a zenéről szól – mint az AC/DC....
 
Az AC/DC vadonatúj videóklippel jelentkezett

Itt az AC/DC vadonatúj albumának előfutára!

A legendás együttes megjelentette legújabb “Shot In The Dark” című dalának hivatalos videóklipjét, amely a 6 év csend után, november 13-án megjelenő “Power Up” című albumuk előfutára.
 
Ukk&Roll 2020 Karanténzáró Rock Piknik

Ukk&Roll: fesztivál helyett karanténzáró rockpiknik

Bár a júniusra tervezett Ukk&Roll fesztivált szintén törölni kellett a naptárból, a szervezők amolyan "csakazértis" alapon összeraktak egy 3 napos ingyenes rendezvényt nektek!
 
 
Továbbra is fújják a gyertyákat  Barna Negra Track-ben

Továbbra is fújják a gyertyákat a Barba Negra Track-ben

A hazai könnyűzene legendáival és a legismertebb belga formációval ünnepel hétvégén a Barba Negra Track. Az 1983-ban alakult Aurora és a Ganxsta Zolee és a Kartel nagyszabású bulija mellett, június 8-án a kultikus belga zenekar, a dEUS is jubileumi műsorral érkezik a Petőfi híd lábához.
 
Fotó: Barba Negra Track

Nonstop szülinap lesz a Barba Negra Track új évada

Már nincs egy hónap, és nyit a Barba Negra Track. A szeptember közepéig tartó programsorozatban, idén közel 200 zenei produkció várható: Budapest egyik legnagyobb nyári szabadtéri szórakozóhelye idén számtalan jubileumi programtól lesz hangos.
 
Nem bírta a rohamot a Spice Girls-turné jegyértékesítő rendszere

Nem bírta a rohamot a Spice Girls-turné jegyértékesítő rendszere

A fűszerlányok jelen pillanatban az Egyesült Királyság legnépszerűbb hölgyei. Legalábbis erre lehet következtetni a tényből, hogy 600 ezer jegy kelt el a turnéjukra, ha nem is pillanatok, de pár óra alatt.
 
Öngyilkos lett Kicsi Én

Öngyilkos lett Kicsi Én

Tudjuk, nem most. Áprilisban halt meg. Azt viszont mostanra tudták csak biztosan megmondani, hogy Verne Troyer önkezével vetett véget életének – számolt be sajtóértesülések alapján a 24.hu.
 
MTI Fotó: Kovács Tamás

Öreg rocker nem vén rocker – Judas Priest, Papp László Sportaréna

Isten bizony nem akartam elmenni erre a koncertre, de aztán a főszőrkesztyű annyira szerette volna, hogy valaki mégiscsak írjon erről a koncertről, ha már a szervezők voltak olyan rendesek, és adtak rá jegyet, ne vesszen már kárba, úgy döntöttem, hogy egye fene, megyek, aztán majd...
 
A fotó a budapesti koncerten készült (Kovács Tamás/MTI)

Úgy tűnik, a Judas Priest-nek egy benzinkúton vásároltak kaját a bukaresti koncert szervezői

Bukarestben lépett fel vasárnap a Judas Priest, de a koncert szervezői, úgy tűnik, nagyon elszúrták a dolgokat...
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek