Elkezdődött a lemondási hullám: Rebublic

Elkezdődött a lemondási hullám: Republic

Úgy tűnik, sikerült a kormánynak a szerdai "belengetett" döntésével ráhoznia frászt a kómából ébredező zeneipar szereplőire. A többség most emiatt cidrizik, de vannak, akik a beutazási korlátozások miatt hoztak döntéseket.
 
Szeptember 16-án húszezer ember lesz a debreceni stadionban, és ezeket a koncerteket nézik

Szeptember 16-án húszezer ember lesz a debreceni stadionban, és ezeket a koncerteket nézik

Optimista hozzáállást tükröz, ami a vírushelyzetet illeti: a Debreceni Egyetem idén is megrendezi különleges tanévnyitó stadionshow-ját: a tervek szerint szeptember 16-án ismét megtöltik a húszezres Nagyerdei Stadiont.
 
 
Tavaszi gardróbfrissítés: kellene Amy Winehous tűsarkúja vagy Sean Paul dzsekije?

Tavaszi gardróbfrissítés: kellene Amy Winehouse tűsarkúja vagy Sean Paul dzsekije?

Jótékonysági online árverést rendez az Island Records kiadó előadóinak relikviáiból az Omega Auctions brit aukciósház. A tételekből befolyó összeget jótékony célra fordítják.
 
A Live Nation is gyűjtögeti Nektek az otthoni néznivalót

A Live Nation is gyűjtögeti nektek az otthoni néznivalót

Számos oldalon találkozhattok már unaloműző koncertek, vagy élő bejelentkezések összesített formájával amiből természetesen a világ legjelentősebb szervezőcége a Live Nation se maradhatott ki.
 
A Republicból senki sem volt ott a menedzserük temetésén

A Republicból senki sem volt ott egykori menedzserük temetésén

Március 3-án számoltunk be arról, hogy elhunyt Abella Miklós, a Republic zenekar legendás menedzsere.
 
Megtartják a Republic és az Apostol nagykoncertjét az Arénában

Elhalasztják a Republic és az Apostol nagykoncertjét az Arénában

Egyre másra érkeznek a hírek, hogy hol, ki és mit mond le, reggel mindezekkel egy pont ellentétes közleményt hoztunk a fenti két koncerttel kapcsolatban. Azóta azonban változott a helyzet, nem is kicsit.
 
 
Gyászol a Republic

Gyászol a Republic

Elhunyt Abella Miklós, a Republic zenekar legendás menedzsere, aki 1991-től sikerre vitte a 2013-ban elhunyt Bódi László „Cipő” és négy zenésztársa által alapított zenekart – adta hírül a Blikk.
 
Megvan, kik lesznek a jubileumi Republic koncert vendégei

Megvan, kik lesznek a jubileumi Republic koncert vendégei

Nagy Feró, Bródy János és a Bagossy Brothers is színpadra lép március 14-én a Papp László Budapest Sportcsarnokban, ahol a 30 éve alakult Republic zenekar tartja jubileumi koncertjét.
 
Agyukra megy a zenélő 67-es út a helyieknek

A helyiek agyára megy a 67-es út zenélése

A jóból is megárt a sok – szól a mondás, s ezt a mernyeiek most saját bőrükön tapasztalják – számolt be a HVG.
 
Illusztráció innen: alapjarat.hu

Világhírű lett a zenélő 67-es út

A 74nullanulla.hu oldal szúrta ki, hogy felkerült a zenélő út videója a világ egyik leglátogatottabb viccoldalára, a 9gag.com-ra.
 
Fotó: Supergoo/FB

Supergoo – a rockzenéből érkeztek az új magyar power pop zenekar tagjai

Az ember olykor elgondolkodik, vajon mikor és miért lehettek ezek egy időben egy helyen, és honnan jött a zenekar-alapítás ötlete...? Aztán kiderül, kicsi az ország, sok a zenész – biztos játszott már együtt mindenki mindenkivel valamilyen zenekarban... :)
 
Felbukkant a neten egy egész zenei archívumra való régi bakelitlemez, valamint egyes zenekarok aranylemezei

Felbukkant a neten egy egész zenei archívumra való bakelitlemez, cédé, aranylemezek

A Bors figyelt fel arra, hogy valaki egy Cipő (Bódi László) nevére kiállított aranylemezt árul a neten. A Bravissimo Best of Hungary 2 című, 1995-ben megjelent korongon szerepel a Kék és narancssárga című dal is, amelyet Cipő írt és adott elő.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek