Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.

Várd a májust – új zenei- és gasztrofesztivál a Városligetben ÚJ FELLÉPŐK!!!
Fotó: Kocsonyafesztivál

Békacombevő verseny is lesz Miskolcon – és több mint 50 koncert a Kocsonyafesztiválon

Wellhello, Kowalsky meg a Vega, Paddy and the Rats, P.Mobil, R-GO, Bereczki Zoltán, Sub Bass Monster, Ganxsta Zolee X Takács Vilkó – hogy csak párat említsünk a fellépők közül, akik március 8. és 10. a hagyományos miskolci Kocsonyafesztivál fellépői lesznek.
 
Az AC/DC körbeturnézza Európát – hozzánk sajnos nem jönnek

Az AC/DC körbeturnézza Európát – hozzánk sajnos nem jönnek

Power Up! Az AC/DC ma bejelentett egy 21 koncertből és 18 helyszínből álló turnét – és egy új basszusgitárost.
 
 
Fotó: Forralt bor és kocsonya piknik, Vácrátót

Tedd fel a kezed, melyik a legjobb kocsonya!

Tudtad? Spiegelhalter László, azaz DJ Spigiboy Vácrátót polgármestere. A vácrátótiak pedig immár kilencedik alkalommal hirdetik meg a kocsonyaversenyt a hétvégi Forralt bor és kocsonya pikniken.
 
231 brit kocsmában betiltották a Last Christmast

Idén is kitört a Wharmageddon – december 2-án valóságos tömegmészárlás történt

Évekkel ezelőtt 231 brit kocsmában betiltották a Last Christmast. No nem az összesben, csak a Fuller's nevű kocsmalánc brit egységeiben, a tiltás pedig nem örökre, csak december 25-ig szólt. Minderről 2018-ban írtunk, de az RTL Klub friss cikke szerint máig létezik az "ok", ami a tiltást...
 
Ez a magyar karácsonyi dalok toplistája

Ez a magyar karácsonyi dalok toplistája

Az Artisjus először készítette el a legnépszerűbb hazai karácsonyi dalok toplistáját.
 
Fotó: Nagy Márton/Budapest Park

A Budapest Park karácsonyi ajándéka

Immáron hagyomány, hogy ha decemberben koncertjegyet vásároltok a 2024-es Parkos évadra, egy jó ügyet is támogattok.
 
 
Fotó: Broadway

Karácsonyra rock and rollt kértél? Itt van: a Hungária elhozta neked az új dalát

Az együttes 1995 óta először áll össze egy nagykoncert erejéig a Puskás Arénában. Körülbelül ennyi ideje új dalon sem munkálkodtak együtt, sőt, karácsonyi dal a Hungária történetében eddig még SOHA NEM született.
 
Solti János és Karácsony János indahauz

Solti János és Karácsony János indahauz

A "Kiállítás Exkluzív" sorozatban legendás előadók kapcsolódnak történeteikkel a Zene Háza "Nekünk írták a dalt!" című magyar poptörténeti kiállításához. 2023. december 15-én a legendás LGT legendás zenészei lesznek Jávorszky Béla Szilárd rocktörténész vendégei.
 
Bagossy Brohers Company #ünnep: karácsonyi album dupla koncerttel

Bagossy Brohers Company #ünnep: karácsonyi album koncerttel

A Bagossy Brothers Company úgy tűnik igencsak kihozza a maximumot az idei évből. A tizedik születésnapi MVM Dome koncert után a Budapest Parkot is megtöltötték (ismét), valamint megjelent az Angyalok a Parkolóban című nagylemezük. Azonban nincs megállás a zenekar háza táján hiszen...
 
Fotók: CHER

Chernél már karácsony van

A popikon ugyanis öt év után új albummal jelentkezik: az egyszerűen'Christmas' névre keresztelt kiadvány október 20-án érkezik, de a lemez előtti kedvcsinálóra már nem kell várnunk...
 
STRAND Allstars: Miénk ez a cirkusz

STRAND Allstars: Miénk ez a cirkusz

STRAND Allstars néven az LGT 40 éves dalát dolgozta fel a Margaret Island, Schoblocher Barbara, a Valmar és az eredeti előadók közül James, vagyis Karácsony János.
 
A Nagy Generáció a Zamjamen

A Nagy Generáció a Zamjamen

A magyar könnyűzene veterán legendáival találkozhatott, aki ellátogatott a Zamjam fesztiválra, Zamárdiba. Hangulatos fesztiválterület, ínycsiklandó gourmet ételek, igazi zenei csemegék és jó fej emberek – ezzel találkozhattak a fesztiválozni vágyók.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek