Gazdárqa váró négylábúak a Budapest Park karácsonyi jótékonysági kisfilmjében

Megvesznek a zenéért a Park karácsonyi kisfilmjében szereplő kutyák

A tavalyi viszontagságos évet egy szívbemarkoló kisfilmmel zárták, amiben a Park karbantartója emlékezett vissza azokra az időkre, amikor élettel, vidámsággal és bulizó fiatalokkal telt meg a helyszín. Szerencsére az ő álma már valóra vált, hiszen a jubileumát ünneplő...
 
 A Beatles karácsonyi slágerét gondolta újra a Spoon

A Beatles karácsonyi slágerét gondolta újra a Spoon

A frontember, Britt Daniel szerint a végeredmény igazi csapatmunka gyümölcse, mely során eltértek a próbáikon megszokott metódustól, és egy "viharos útra" tévedtek, ami végül elhozta számukra a karácsony szellemét – akármit is jelentsen ez...
 
 
 RODNAE Productions fotója a Pexels oldaláról

A csúnyapulcsi-himnusz, avagy Bublé kihagyhatatlan karácsonya

A négyszeres Grammy-díjas kanadai énekes, Michael Bublé új karácsonyi albuma idén ünnepli a 10. évfordulóját. Ennek apropóján egy dupla CD-válogatás és egy páratlan super deluxe limitált kiadású szett kerül a boltok polcaira.
 
MÖRCSFESZTIVÁL lesz a hétvégén! Gondolj a karácsonyra...

MÖRCSFESZTIVÁL lesz a hétvégén! Gondolj a karácsonyra...

Több mint 50 hazai zenekar és előadóművész csatlakozott a ProArt-Szövetség a Szerzői Jogokért által útnak indított MÖRCSFESZTIVÁL nevű új kezdeményezéshez: 2021. november 20-21-én egy összehangolt zenei kuponhétvége keretén belül a zenerajongók kedvezményesen vásárolhatják...
 
40 év rock, 40 dal, közel 40 előadó a Mobilmánia Karácsonyi Nagykoncertjén

40 év rock, 40 dal, közel 40 előadó a Mobilmánia Karácsonyi Nagykoncertjén

Karácsony előtt egy nappal komoly ünnep lesz az Arénában – ráadásul korlátozásoktól mentesen, hiszen mivel ültetett koncert, az érvényes kormányrendelet szerint nem szükséges védettségi igazolvány.
 
Budapesti Karácsonyi Vásár/FB

Vörösmarty téri karácsonyi vásár – csak védettségivel

Faix Csaba, a Budapest Brand nZrt. vezérigazgatója az Inforádiónak beszélt arról, hogy a Fővárosi Önkormányzat idén végre megrendezheti a Vörösmarty téri karácsonyi vásárt, amelyet november 19-től lehet látogatni – de a koronavírus-járvány fokozódása miatt csak védettségi...
 
 
 Újra lesz Karácsonyi Punkünnep – ráadásul duplán!

Újra lesz Nagy Karácsonyi Punkünnep – ráadásul duplán!

A Nagy Karácsonyi Punkünnep ezúttal nem a Dürerben, hanem egy kisebb helyen, az óbudai Vörös/Kék Yuk-ban lesz majd, éppen ezért duplázzák a bulit, hogy mindenki beférjen: egy karácsony előtt, egy karácsony után.
 
Mariah Carey új karácsonyi dalát is rongyosra fogja hallgatni a világ?

Mariah Carey új karácsonyi dalát is rongyosra fogja hallgatni a világ?

Mert a másikkal ez történt: az 1994-es All I Want For Christmas Is You 128 hétig volt jelen a toplistán – kizárólag a Beatles-nek sikerült megelőznie népszerűségben, és ha tartósan nem is, de évente egy meghatározott időszakban tuti felkúszik a toplistákra.
 
 cottonbro fotója a Pexels oldaláról

A Kobuci első dzsesszmaratonját a szaxofonnal futják le

Első alkalommal szerveznek dzsesszmaratont a Kobuci Kertben, ahol a szaxofon kerül a középpontba – a Vázsonyi János Quartet, a Bolla Gábor Quartet, valamint az Ávéd János Balance előadását hallhatják az érdeklődők.
 
Most egy lokomotívot tolnak – Presser Gáborral és Karácsony Jánossal turnézik a Csík zenekar

Most egy lokomotívot tolnak – Presser Gáborral és Karácsony Jánossal turnézik a Csík zenekar

Huszonhárom állomásos turnéra indul július 17-én a Csík Zenekar Presser Gáborral és Karácsony Jánossal. A koncertsorozat az LGT dalaira készült feldolgozásokat mutatja be, amelyek az 50 éves Locomotiv GT két tagjával tavaly közös lemezen jelentek meg tavaly.
 
Fotó: Ipoly Feszt 2019

174 ingyenes program 12 településen: Ipoly Feszt

A Dunakanyar legnagyobb ingyenes összművészeti fesztiválja Szob, Vámosmikola, Nagybörzsöny, Márianosztra, Ipolyvisk, Letkés, Zalaba, Perőcsény, Helemba, Ipolydamásd, Kemence és Kóspallag településeket érinti június 18. és 20. között.
 
A libabőrtől a könnyekig – a zene 10 ránk gyakorolt hatása

A libabőrtől a könnyekig – a zene 10 ránk gyakorolt hatása

A magyar emberek több mint 55 százaléka rosszabbul érzi magát a világjárvány idején, mint korábban valaha, ugyanakkor a megkérdezett magyarok 81 százaléka ismeri el, hogy a zene segített nekik átlendülni egy-egy nehéz időszakon.
 
Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden...

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token az MVM Dome-ban

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november 13-án lesz az MVM Dome-ban. Előzenekarként az amerika Bilmuri nyitja meg az estét.
Új koncertek