Ingyenes karácsonyi koncert lesz a Bazilikában

Ingyenes karácsonyi koncert lesz a Bazilikában

Különleges zenei eseménynek ad otthont december 21-én, este 8 órától Budapest egyik ikonikus épülete, a Szent István Bazilika. 
 
Ha eljön majd Hobo-karácsony...

Ha eljön majd Hobo-karácsony...

44. HOBO karácsony –„Az ám, hazám”: 2022. december 18. (vasárnap), 19.00, Budapest Kongresszusi Központ – erre a közös szeánszra invitál szeretettel mindenkit a Budapest Kongresszusi Központba, december 18-án estére Hobo.
 
 
Erős kezdés Orfűn

Na, milyen volt Orfű az első napon?

Telt házzal és magasra tekert fűtéssel indult el az egy héttel későbbre tolt Fishing on Orfű fesztivál. Az első nap után még mindig áll kérdés: vajon elmúlk-e a FOO eső nélkül...?
 
Tíz településen száznál is több ingyenes program: Ipolyfeszt 2022

Tíz településen száznál is több ingyenes program: Ipolyfeszt 2022

Az első alkalommal 2019-ben megrendezett összművészeti fesztivál idén is a környékbeli települések, helyi közösségek, civilek és művészek összefogásával valósul meg.
 
Fotó: ¡Nosnach

Ingyenes kolostorrom-koncert – fülemülékkel

A tavaly indult sorozat egyedi és romantikus környezetbe helyezett irodalmi ihletésű koncertekkel mutatja be Veszprém és a Balaton-felvidék egyedülállóan gazdag középkori örökségét. Az első idei esemény igazi különlegesség lesz, hiszen a ¡Nosnach és Sirokai Mátyás mellett az...
 
Azért mennek már novembertől a karácsonyi dalok, mert te akarod

Azért szólnak már novembertől a karácsonyi dalok, mert te akarod

A Dalszerző blog értesülése szerint nem is utálja mindenki annyira a karácsonyi dalokat, sőt, már novemberben jelentkezik az igény az emberekben, hogy ünnepi dalokat hallgassanak.
 
 
100%Jézus – Ingyenes karácsonyi koncert lesz a Kongresszusi Központban

100% Jézus – Ingyenes boldog karácsonyi koncert lesz a Kongresszusi Központban

A keresztény könnyűzenét képviselő 100%Jézus karácsonyi koncertjére 2000 főt várnak, így érdemes sietni annak, aki vágyik a különleges zenei feltöltődésre. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részvételhez nem szükséges védettségi igazolvány felmutatása, a...
 
Mindenki nyugodjon le, a karácsony megmenti az évet

Mindenki nyugodjon le, a karácsony megmenti az évet

Legalábbis ezt állítja új klipjében – és nem egészen új dalában – a Twenty One Pilots.
 
Vasárnap este a NEMADOMFEL Együttes Karácsonyi Nagykoncertje lesz az Akváriumban

Vasárnap este a NEMADOMFEL Együttes Karácsonyi Nagykoncertje lesz az Akváriumban

A NAF 2021. december 12-én ismét szeretné megtölteni az Akvárium Klub nézőterét – fergeteges hangulattal, jókedvvel, igényes zenei produkciókkal.
 
Fotó: Torres Dani/FB

Torres Dani már december elején feldíszíti a karácsonyfáját

Magyar édesanya és ecuadori édesapa gyerekeként Torres Dani életében a karácsonyváró időszak kifejezetten különleges. Idén ráadásul egy gyönyörű lány is örömtelivé teszi a készülődést.
 
20 előadóval vették fel a Road Movie- LGT-s epizódját

20 előadóval vették fel a Road Movie- LGT-s epizódját

Presser Gábor, Karácsony János és Solti János mellett összesen közel húsz művész, többek között Rúzsa Magdi, Sena, Lábas Viki, Kiss Tibi, Zorán, Járai Márk és Bagossy Norbi vett részt az LGT: Miénk itt a tér című dalának 2021-es feldolgozásában.
 
Már derékig járunk karácsonyi dalokban, itt vannak a legújabbak

Már derékig járunk karácsonyi dalokban, itt vannak a legújabbak

A karácsonyi pulcsitól az újrahasznosított albumon át az újrahasznosított dalig – és még tovább.
 
Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden...

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token az MVM Dome-ban

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november 13-án lesz az MVM Dome-ban. Előzenekarként az amerika Bilmuri nyitja meg az estét.
Új koncertek