Fotó: MTI

Angyali lányok mennyei haknija az Arénában: Celtic Woman

A szerkesztőségből elmenni ketten egy koncertre azért jó, mert van az embernek egyfajta kontrollja. Alapvetően Vali írta a cikket, a szerkesztő csak beleugat néha, ez dőlt betűvel írtuk... A cím pedig onnan jön, hogy a produkció alcíme: Voices of Angels volt.
 
Győzike visszatér: óriási mulatási az Arénában

Győzike visszatér: óriási mulatási az Arénában

A Mulat az Aréna második koncertsorozatán a legnagyobb magyar mulatós sztárok az ország legnagyobb színpadán szórakoztatják a közönséget.
 
 
Fotó: Mohai Balázs/MTI

Mozi széles vásznon – James Newton Howard 30 esztendeje dallamokban

Az éhezők viadala, Micsoda nő, Wyatt Earp, Francia csók, Álljon meg a nászmenet, Az ördög ügyvédje, Oltári nő, Hófehér és a vadász, A sebezhetetlen, Pán Péter, King Kong, Batman, Demóna, Véres gyémánt – és még vagy 100 ismert és kevésbé ismert film, amit egyetlen név köt...
 
Csodás dalok, tökéletes összhang, kiváló közönség – felejthetetlen élmény volt a Queen-koncert

Csodás dalok, tökéletes összhang, kiváló közönség – felejthetetlen élmény volt a Queen-koncert

A legendás brit zenekar Freddie Mercury 1991-es halála után több mint 20 évvel megtette frontemberének Adam Lambert énekest, akivel, úgy tűnik, remekül kijönnek, hiszen immáron 5. éve turnéznak együtt. Az eredeti felállásból ketten zenélnek még a bandában: a szólógitáros Brian May...
 
Fotó: Mohai Balázs/MTI

A primadonna tisztelgése a királynő előtt - Adam Lambert és a Queen felrobbantotta az Arénát

Óriási buli volt szombat este az Arénában, ahol a rég várt Queen zenekar Adam Lambert társaságában szó szerint bebizonyította, hogy van élet a halál után!
 
Lesz még egy Enrique Iglesias koncert!

Lesz még egy Enrique Iglesias koncert!

A 2018. március 11-re meghirdetett Enrique Iglesias koncertre a jegyek 4 nap alatt elfogytak.
 
 
Miért nem lett futball-legenda Balázs Fecó?

Miért nem lett futball-legenda Balázs Fecó?

Focistának készült, de egy sérülés miatt lett belőle végül zongorista. Az utóbbi időben aggasztó hírek jöttek egészségi állapotáról, ám most a Korállal életműkoncertre készül. Az ATV Heti Naplója Balázs Fecónál járt.
 
Majka & Curtis: márciusban egy nagyot Arénáznak

Majka & Curtis: márciusban egy nagyot Arénáznak

Számos telt házas klubkoncert és megannyi nagyszínpados fesztivál fellépést követően MAJKA és CURTIS 2018. március 17-én először lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.
 
Budapesten koncertezik a Boyzone egykori énekese!

Budapesten koncertezik a Boyzone egykori énekese!

A Boyzone énekese, a Sztárom a párom című film híres betétdalának előadója decemberben Budapesten lép fel. De nem egyszer, hanem mindjárt három estén a Budapest Sportarénában!
 
18 év után újra Magyarországon ad koncertet Enrique Iglesias!

18 év után újra Magyarországon ad koncertet Enrique Iglesias!

A Grammy-díjas énekes tavaly már szépen körbelőtte Magyarországot, több szomszédunknál is tiszteletét tette. A magyar rajongóknak mindig Bécsbe kellett járniuk kedvencükért, most végre testközelből láthatjuk a latin világsztárt.
 
Műbalhé, vagy tényleg egymásnak estek az Omega-tagok?

Műbalhé, vagy tényleg egymásnak estek az Omega-tagok?

Mi a Magyar Narancsban olvastuk, ők a HVG-ben, azok meg a Facebookon... Arról mi is beszámoltunk, hogy a bazinagy Omega-koncertet beharangozó sajtóeseményen nem volt ott Mihály Tamás. De mi történt már megint?
 
Fotó: Madách Színház

11 évig Jézust alakította: most Pilátus lesz

Október 15-én egy nagyszabású előadás keretén belül láthatják a nézők a Papp László Budapest Sportarénában Andrew Lloyd Webber klasszikus művét, a Jézus Krisztus Szupersztárt a Madách Színház előadásában.
 
Nevezz meg negyven magyar slágert!

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)

Eldrogozott évek, átivott hónapok – most vége

Emlékszünk rá... Amikor teljesen szétcsúszva állt a színpadon, és felrohant egy rajongója, hogy dühösen megpróbáljon elzavarni mindenkit, hogy ne nézzék őt... így... Bérczesi Robi első, teljes egészében józanul írt dala most egy videóklip kíséretében debütál.
Új koncertek