Az Ederlezitől Magyarország legnagyobb színpadáig: Rúzsa Magdi az Arénában – kétszer is

Az Ederlezitől Magyarország legnagyobb színpadáig: Rúzsa Magdi az Arénában – kétszer is

2018. február 23-án és 24-én az Arénában ereszti ki gyönyörű hangját a friss házas Rúzsa Magdi. A dupla előadásra szépen fogynak a jegyek így ajánlott gyorsan vásárolni, ha nem akartok lemaradni!
 
Fotó: playbackplayback.com

10 dolog, amit biztos nem tudtál James Bluntról

A brit énekes-dalszerző 2020.04.01-én lép fel a Papp László Budapest Sportaréna színpadán, új lemezének turnéja során. A Once Upon A Mind című hatodik stúdióalbuma 2019 őszén jelenik meg. Összegyűjtöttünk néhány érdekességet közelgő koncertje kapcsán.
 
 
 A Trónok harca egyéves szünetet tart

A Trónok harca egyéves szünetet tart

A Trónok harca befejező évadát 2019-ben láthatják a nézők. Addig is itt lesz nekünk A trónok harca gigakoncert.
 
Mindenhol magyarul énekelnek, így fogadták el őket Európa-szerte – OMEGA

Mindenhol magyarul énekelnek, így fogadták el őket Európa-szerte – OMEGA

55 éve bizonyítják újra és újra, hogy különleges helyet foglalnak el zenei életünkben. Minden jelzőt elmondtak már az Omegáról, mégsem tudjuk pontosan, mi a titok, van-e egyáltalán? A választ 2017. december 28-án a Papp László Budapest Sportarénában, egy nagy jubileumi koncert...
 
10 év után Lenny Kravitz ismét Budapesten!

10 év után Lenny Kravitz ismét Budapesten!

Lenny Kravitz bejelentette következő, 2018 nyarán Európán átguruló turnéját – az állomások között Budapest is szerepel: június 3.-án lép fel az Arénában. A turné mellet új lemezének megjelenését is bejelentette, amely 2018 tavaszára várható.
 
A zenekar és Lendvai Csócsi József prímás

Hungarikum az Arénában: 10 év után nagykoncertet ad a 100 Tagú Cigányzenekar

2018. február 25-én 19 órától a Papp László Budapest Sportarénában ad fővárosi évadnyitó koncertet a 100 Tagú Cigányzenekar.
 
 
Budapestre jön a Judas Priest!

Budapestre jön a Judas Priest!

A Judas Priest bejelentette jövő júniusban kezdődő, vadonatúj európai turnéját, amely az új albumuk, a Firepower megjelenéséhez kapcsolódik. Az állomások sorában Budapest is szerepel – a turné 2018. július 24-én érkezik az Arénába.
 
Rúzsa Magdi ráadás koncertet ad az Arénában

Rúzsa Magdi ráadás koncertet ad az Arénában

Ahogy a Koncert.hu adatbázisában is szerepel, Rúzsa Magdi-nagykoncert lesz a Budapest Arénában 2018. február 24-én, szombaton este 8 órakor.
 
Fotó: Spanyol Lovasiskola

Szimfonikus zenekar kíséretében vágtat be a Spanyol Lovasiskola az Arénába

Egy évvel a Bécsi Spanyol Lovasiskola fantasztikus előadása után ismét a lovaké lesz a főszerep a Papp László Budapest Sportarénában.
 
Emeli Sandé senkivel sem összetéveszthető hangja élőben, Budapesten!

Emeli Sandé senkivel sem összetéveszthető hangja élőben, Budapesten!

Emeli Sandé először ad koncertet Budapesten. A magyar rajongók 2018. február 18-án, a Papp László Budapest Sportarénában láthatják-hallhatják a brit soul és R&B énekes-dalszerzőt.
 
Fotó: Mohai Balázs/MTI

Damon Albarn és képzelt barátai megtáncoltatták az Arénát: Gorillaz

A jövőre kereken huszadik évét ünneplő félig virtuális Gorillaz zenekar mindent megtett azért, hogy hétfő este abban a szűk másfél órában csak a zenére koncentráljunk. Pedig nem volt könnyű dolguk.
 
Koncz Zsuzsa Aréna-koncertje már DVD-n is látható-hallható

Koncz Zsuzsa Aréna-koncertje már DVD-n is látható-hallható

Koncz Zsuzsa nagykoncertjeit mindig páratlan érdeklődés övezi – a könnyűzene aktív legendája legutóbb 2017. márciusában lépett fel Magyarország legnagyobb színpadán. A szuperkoncertről most a Hungaroton gondozásában jelent meg igényes hang- és képminőségű DVD.
 
Hogy rapül az idő... A hétvégén Óbuda Napja  – koncertekkel

Hogy rapül az idő... A hétvégén Óbuda Napja –...

A korábbi években megszokottnál gazdagabb programokkal várja az itt élőket és természetesen az ide látogató vendégeket a hagyományos III....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Feloszlik az Óriás zenekar

Utolsó előtti alkalommal a Fishing on Orfűn lép színpadra a zenekar 06.28-án, a búcsúkoncertjük pedig az Akváriumban lesz a Turbo és a Cataflamingo társaságában.

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei programnak este tízkor vége. A muzsikára táncoló vízoszlopok napnyugta után is varázslatos látványt nyújtanak az őket megvilágító színes fényjátékkal, sőt, rövid filmeket is láthattok...
Új koncertek