Idén is lesz dezsavűrevű Szegeden!

Idén is lesz dezsavűrevű Szegeden

Az ország eleddig legnagyobb nosztalgiabulija, a Déjà Vu Fesztivál idén június 4-5-6-án várja a nosztalgiázni vágyókat az Újszegedi Partfürdőn.
 
Fotó: John Newman/FB

John Newman jövőre Szegeden fesztiválozik

Már csak pár nap választ el minket a szeretet ünnepétől, így nem csoda, hogy sorra ébredeznek a 2020-as fesztiválok fellépői szempontból. A SZIN is robbantott egy nagyágyúval, no meg három hazai kedvenc zenekarral, hogy biztosan kedvet kapjatok a bérletvásárláshoz.
 
 
Szeretnél újra 18 éves lenni? 2020. június 4-én Szegeden elstartol az időgép

Szeretnél újra 18 éves lenni? 2020. június 4-én Szegeden elstartol az időgép

Jövő nyáron 3 napra ismét beülhetünk az időgépbe, és visszarepülhetünk a 90-es és 2000-es évek fergeteges bulijaiba, ahol újra 18 éves lehet mindenki! Legalábbis ezt ígéri mindenkinek a 2020. június 4-én induló Deja Vu Fesztivál.
 
 A dóm születésnapján mutatják be a Jézus Krisztus Szupersztárt Szegeden

A dóm születésnapján mutatják be a Jézus Krisztus Szupersztárt Szegeden

A dóm felszentelésének 90. évfordulóján tűzik műsorra a Jézus Krisztus Szupersztárt a Szegedi Szabadtéri Játékokon jövő nyáron, a musicalt a tervezett négy helyett öt estén is láthatja a közönség .
 
Szeged 300

Szeged 300 – fényfestéssel és koncertekkel

Október 12-én Szeged belvárosában ingyenes koncertekkel ünnepli a város, hogy 300 éve kapta vissza királyi városi rangját. Fellép többek közt az LGT Zenevonat, a Belmondo, a Gypo Circus és a Fool Moon is.
 
SZIN

SZIN 2019: Csak a szépre emlékezünk!

Hogy milyen volt az idei SZIN? Kicsit problémás, és nagyon forró. Ennek ellenére megpróbáltuk kihozni belőle a legtöbbet, hisz mégis csak itt zártuk a 2019-es fesztiválszezont. „Csak a szépre emlékezünk” jeligével írom az alábbi sorokat.
 
 
Fotó: Business Jet Traveller

Afrojack egy Falkon 900-as repülővel érkezik Szegedre

S persze, óriási show-val... A holland DJ ma este fél 11-kor lesz látható-hallható a SZIN Nagyszínpadán. Nem kifejezetten rongyrázásiból érkezik a luxus kategóriájú business jettel: utána siet, ide, Miamiba egy másik bulira...
 
Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

Megérkezett Magyarországra Plácido Domingo

Plácido Domingo spanyol sztártenor és fia, ifjabb Plácido Domingo augusztus 28-án lépnek színpadra, a Plácido Domingo Classics fesztivál kiemelt eseményén, a szegedi Szent Gellért Fórum ifjúsági és sportcentrum nyitókoncertjén.
 
Fotó: 24.hu

Sorra mondják le a zaklatási botrányba keveredett Plácido Domingo koncertjeit. Szegedre a hónap végén jön

A San Franciscó-i opera kedden lemondta a szexuális zaklatással vádolt Plácido Domingo október elejére tervezett koncertjét, a Los Angeles-i opera bejelentette, hogy külső tanácsadókat kér fel a sztár elleni vádak kivizsgálására,s a Philadelphiai Zenekar is visszavonta Domingo...
 
Fotó: SZIN 2018/ SZIN FB

Ezek a SZIN külföldi sztárfellépőinek legfrissebb klipjei

Amikor az ország fesztiváljai már lecsengtek, a Szegedi Ifjúsági Napok még mindig lehetőséget ad egy utolsó, nagy bulira: augusztus 28-tól 31-ig fesztiválozóktól nyüzsög majd a Tisza-parti város.
 
Ha Szegeden jársz és szereted Bob Dylant, ezt a kiállítást ajánljuk neked!

Ha Szegeden jársz és szereted Bob Dylant, ezt a kiállítást ajánljuk neked!

Bob Dylan félszáz képzőművészeti alkotásából nyílt kiállítás "Életem az utca, ahol járok" címmel pénteken a szegedi Reök-palotában. A kiállítás része a központ nemzetközileg is ismert művészeket bemutató sorozatának.
 
Fotó: Cityrocks Hungary

Rekordszámú zenész jelentkezett az óriás zenekarba

Szeptember 7-én a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban rendezik meg Magyarország legnagyobb könnyűzenei flashmobját KecskemétRocks2019 néven. Az óriászenekarba már rekordszámú zenész jelentkezett, 500-nál is többen játszanak majd a mintegy két órás nagykoncerten egyszerre – a...
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek