Miss Saigon is felszáll a Musical Villamosra

Miss Saigon is felszáll a Musical Villamosra

2021. április 25-én vasárnap 14:00-kor indul útnak a sárga nosztalgia villamos Szegeden, amelynek kalauzai ezúttal Ágoston Katalin és Károlyi Krisztián lesznek. Az 50 perces online musical műsort egyébként az egész országból, de akár külföldről is ingyenesen lehet megnézni.
 
Fotó: Papdi Balázs

A villamos nem süllyed el, mint a Titanic...

Új művészekkel indul ismét útjára a Musical Villamos 2021. február 28. vasárnap, délután kettőkor. Az 50 perces ingyenes Facebook LIVE műsort most is az 1905-ben gyártott villamosról közvetíti a Palladium Szeged.
 
 
Fotó: SZIN

Csak megtorpanás volt, de menetelnek tovább: készül a 2021-es SZIN programja

Azt már mindenki tudja, hogy több mint 50 év után a legnagyobb múltú hazai fesztivál, a Szegedi Ifjúsági Napok – más fesztiválokhoz hasonlóan – idén elmarad.
 
Fotó: SZIN /FB

Kész a SZIN programbontása

Végre megérkezett a SZIN teljes programkínálata is, így most már tényleg eljött az ideje a 2020-as rövidre sikeredő szezon megtervezésének, ami komoly kihívások elé állítja a fesztiválra látogató közeget.
 
Fotó: szegeder.hu

Szegeden is lezárják a rakpartot a hétvégékre

A terv szerint szeptember végéig minden hétvégén a gyalogosoké lesz a pesti alsó rakpart Budapesten, a puding próbáját május végén tartották, és mindenkinek bejött. Most Szeged is úgy döntött, hogy augusztus végéig minden hétvégén ingyenes programok várják a szegedieket a Huszár...
 
SZIN

A SZIN nagy nevei közül senki sem mondta le a fellépését!

Újabb hazai sztárokkal bővült a SZIN idei kínálata, és bár a napi bontásra még várnunk kell, az mindenképpen jó hír, hogy a belengetett öt külföldi fellépő mindegyike vállalta az utazást, így velük már biztosan kalkulálhatunk a tervezgetésnél.
 
 
Fotó: All Around New Music

PAUSE: John Newman elbúcsúzik, Ed Sheeran hallatott magáról

A világjárvány okozta karanténos időszakban legtöbben átértékeltük az eddigi életünket, és sokan vannak, akik már biztosan másképp folytatják utukat. Valószínűleg közéjük tartozik a pár nap múlva 30. évét betöltő John Newman is, aki egy időre visszavonulót fújt.
 
Fotó: MTI

Ákos nem megy a SZIN-re

Fogyatkozik az idei SZIN fellépőinek listája. Most azonban nem egy külföldi sztár mondta vissza a vendégszereplést, hanem a mi popikonunk, Ákos, aki komplett nyári turnéját törölte.
 
Deja Vu fesztivál

Deja Vu fesztivál: közkívánatra új időpont, új helyszín

Üdítő kivétel az elhulló fesztivállevelek közt a szegedi retromániás Deja Vu, akiknek sikerült átszerveződni a tiltás utáni időszakra. Bár a fellépőik névsora valószínűleg változni fog.
 
Fotó: SZIN

Három fesztivál, ami NEM marad el: SZIN, STRAND, Zorall Sörolimpia

Ilyet sem írtunk ma még le... Persze, ők nem voltak a veszélyzónában, lehetett sejteni, hogy az augusztus végi rendezvényeket kevésbé fenyegeti a veszély. DE.
 
OFF: Fogadd örökbe Julien királyt, hadd riszálja úgyis, úgyis!

OFF: Fogadd örökbe Julien királyt, hadd riszálja úgyis, úgyis!

Nehéz helyzetbe került a Szegedi Vadaspark. A koronavírus járvánnyal kapcsolatos intézkedések miatt március 16. óta zárva tart az állatkert, így már bő 1 hónapja elesik fő bevételi forrásától, a jegybevételtől. A vadasparkot más intézményekkel ellentétben nem lehet inaktiválni,...
 
Jason Derulo SZIN-t vall

Jason Derulo SZINesíti a fesztiválprogramot Szegeden

Kerekedik a programja a fesztiválszezon legnagyobb záróbulijának. A Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) nemzetközi fellépőket és hazai sikercsapatokat jelentett be a napokban.
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek