Emiliana Torrini a RepTárban landol nyáron – egy igazán különleges történetű albummal érkezik

Emiliana Torrini izlandi énekes-dalszerző ad koncertet július 14-én a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban.

A kép illusztráció (Pinterest)
Jobb helyen nem is rendezhették volna meg Kiefer Sutherland koncertjét

Jobb helyen nem is rendezhették volna meg Kiefer Sutherland első magyarországi koncertjét

Múlt szombaton a szolnoki RepTár szabadtéri színpadán adott telt házas, igen lelkes hangulatú koncertet – legyen szó a közönségről vagy saját magáról – a világhírű színész.
 
Fotó: kiefersutherland.net

Kiefer Sutherland Szolnokon ad koncertet

A RepTár Szolnoki Repülőmúzeum udvarán – a Quimby, Rúzsa Magdi, Ákos és Matt Bianco után – 2023. július 8-án Kiefer Sutherland ad koncertet.
 
 
Tilos a tiszavirágok gyűjtése a Tiszavirág Fesztiválon

Tilos a tiszavirágok gyűjtése a Tiszavirág Fesztiválon

Négy színpadon csaknem ötven zenés produkcióval, valamint filmvetítéssel, kézműves vásárral, gyermekprogramokkal és pódiumbeszélgetéssel is várják június 20. és 24. között a 16. Szolnoki Tiszavirág Fesztiválra látogatókat
 
Három év kihagyás után újra jön a Szolnoki Tiszavirág Fesztivál

Három év kihagyás után újra jön a Szolnoki Tiszavirág Fesztivál

Három év szünet után négy színpadon zenés produkciók, valamint filmvetítés, kézműves vásár, hajótúra és szabadtéri színház várja június 14. és 18. között a Szolnoki Tiszavirág Fesztiválra látogatókat.
 
A zene szárnyán: Matt Bianco a szolnoki RepTárban ad koncertet

A zene szárnyán: a Matt Bianco a szolnoki RepTárban ad koncertet

A RepTár Szolnoki Repülőmúzeum udvarán – Quimby, Rúzsa Magdi és Ákos után – 2022. júliusában egy nemzetközi zenekar, a Matt Bianco lép színpadra.
 
Fotó: Tiszavirág Fesztivál

A tiszavirág életű fesztivál – a természet semmihez sem hasonlítható közreműködésével

Ha le kellene írnunk egy zenei fesztivált, akkor elsőként a hatalmas színpadok, fényáradat, óriási hangerő, egymás sarkát taposó tömeg jut az eszünkbe. Azt sokan már aligha tartják elképzelhetőnek, hogy egy fesztivál beköltözhet egy város szívébe, egy folyóparti sétány árnyas...
 
 
18 év után megvalósult a BON-BON zenekar álma

18 év után megvalósult a BON-BON zenekar álma

HAVEROK, BULI, BON-BON - Szeretni belendülésig címmel állítja színpadra új musicaljét a Hadart színház, amelyben 14 ismert BON-BON sláger csendül fel. A produkció különlegessége, hogy a neves színészek mellett az egyik főszerepben a BON-BON együttes frontemberét, Szolnoki Pétert...
 
Fotó: HADART Színház

A Bon-Bon zenekar is beszáll a musical-bizniszbe

“Haverok, buli, Bon-Bon” címmel debütál a legújabb popdalokkal tűzdelt hazai musical december 8-án a Hatszín Teátrumban. A főszereplők közt a csapat énekes Szolnoki Péter is megtalálható.
 
Hat év után új lemezzel jelentkezett a Bon Bon

Hat év után új lemezzel jelentkezett a Bon Bon

A lakossági popzenekar (amely nem mellesleg birtokolja a hazai zenei élet egyik legjobb férfihangjának tulajdonosát Szolnoki Péter személyében) 6 év elteltével kiadta legújabb, 15. lemezét Bé oldal címmel.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek