Zene naplementéhez: nappali teraszbulik az A38-on

Keddtől vasárnapig 17:00 és 22:00 óra között különböző elektronikus zenei bulisorozatok diktálják a tempót innentől fogva egészen októberig.

Fotó: Gündüz Attila - kellegy.hu
Egy este – 25 versenyző: vasárnap folytatódik a Budapest Open Mic

Egy este – 25 versenyző: vasárnap folytatódik a Budapest Open Mic

Szeptember 24-én 17.00 órai kezdettel folytatódik Budapest Open Mic rendezvénysorozat, amely elsősorban feltörekvő rap és trap előadóknak biztosít bemutatkozási lehetőséget nyolc héten át – megannyi nyeremény ígéretével.
 
teraszkoncertek

Teraszkoncertek Szombathelyen

Teraszkoncertekkel, utcaművészeti hétvégével és Törőcsik Mari-filmhéttel folytatódik az Érezd Szombathelyt! programsorozat
 
 
Védettségi nélkül: koncertfilmek az új budapesti szabadtéri mozikban

Védettségi nélkül: koncertfilmek az új budapesti szabadtéri mozikban

A még nem beoltottakak külön jó hír, hogy szép számmal nyitnak a szabadtéri mozik is a fővárosban: mostantól a KULTIK Terasz Corvin Plaza és a Köki Terasz is igazi filmklasszikusokkal és premierfilmekkel várja a kimozdulni vágyókat.
 
Fotó: TRIP

Rámpára fel! Koncertek a TRIP Hajón

A korlátozások enyhítésével az igazi nyár ígéreteként robban be a TRIP panorámaterasza: május 14-én megnyitja rámpáit a TRIP Hajó, ahol hétfőnként belépős koncertekkel, míg csütörtökön és pénteken ingyenesen látogatható zenei programokkal árasztják el a közönséget.
 
Este a Madách színház tetején

Este a Madách színház tetején

A tervek szerint május végén koncertsorozat indul a tetőteraszon, ahol a színház művészei musicalkoncertekkel várják a közönséget. Az előadásokon a Madách Színház legsikeresebb produkcióit és a zeneirodalom leghíresebb dallamait idézik fel.
 
Készülődés  Kőleves kertben (FB)

Szombaton tán nyithatnak a teraszok

Szombaton állítólag megnyithatnak a teraszok.
 
 
A teraszok nyitásával az esti kijárási tilalom nem szűnik meg

A teraszok nyitásával az esti kijárási tilalom nem szűnik meg

Ne felejtsétek el: mindenkinek haza kell érnie 22 óráig.
 
Fotó: Fellini Római Kultúrbisztró

Várhatóan a jövő héten nyitnak a teraszok

Amint a beoltottak száma eléri a 3,5 millió főt, kinyithatnak a vendéglátóhelyek teraszai. A mai napig 3 145 592 embert oltottak be Magyarországon, közülük 1 349 314-en már a második adag vakcinát is megkapták. Figyelem: egy oltás nem egyenlő a védettséggel, legyetek körültekintőek!
 
Corvin Plaza mozi

Ez a Corvin-tető nem az a Corvintető: ez a KULTIK Terasz

Ha már egyszer belevágtunk a szabadtéri mozis-ügybe, nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy újabb hellyel bővült a fővárosi lista. Ezúttal a Corvin Plaza tetején ücsörögve nézhetünk filmeket.
 
Ez mondjuk pont a Ráday utca, de bárhol lehetne Budapesten (MTI)

Feszkó van a bulinegyedben

Gyakorlatilag épphogy kinyitottak a helyek, máris feszültség generálódott az üzemeltetők és a VII. kerületi önkormányzat között.
 
Szevasz, tavasz, jön a Terasz!

A tavasz jön, a Terasz sajnos nem

A koronavírus megfékezése érdekében bevezetett korlátozások miatt a 2020-as Akvárium Tavasz Terasz elmarad, és nem is kerül más időpontban megrendezésre – közölte ma az Akvárium.
 
fotó: UP Újpesti rendezvénytér Facebook

Fel a teraszra! – Remek ingyenes koncertek Újpesten

Új koncertsorozatot indított az UP Újpesti Rendezvénytér Terasz Live! címmel. A szombatonként jelentkező ingyenes rendezvényeken olyan előadók váltják egymást a színpadon, mint Dresch Mihály, Szirtes Edina Mókus, Micheller Myrtill, a ToSoDa Projekt, a Richie and the Mops, a Chameleon Jazz...
 
Nem SEMMI: megjelent az Elefánt ötödik nagylemeze

Nem SEMMI: megjelent az Elefánt ötödik nagylemeze

Vagy mégis? SEMMI címmel jelent meg az ötödik Elefánt nagylemez, amelyet nemrégiben az általunk is bemutatott Van Harag című zaklatott...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Mi is szeretünk, Kátya! Jótékonysági koncert Tompos Kátya kezeléséért

Kátya kérésére mostanáig csak a szűk szakma tudhatott az állapotáról, ám eljött az idő, hogy a sorsáért aggódó zenészek és a közönség a Fábián Juli Emlékalapítvány közvetítésével segítsen a nagybeteg énekesnőnek. Az alábbiakban az alapítvány közleményét továbbítjuk nektek:

Egy kis grúz faluból a világhírig – a Kobuciban lép fel a Trio Mandili

A Trio Mandili sikertörténete sokak szerint a kaukázusi-archaikus dallamok megszólító erejéről, de szerintünk inkább a lányok tiszta és nagyon szerethető karakteréről szól. Meg persze a zenéről... Május 11-én este a KOBUCI Kertben kilépnek a digitális térből, és élőben is megmutatják, hogy a többszólamú éneklés miért a...
Új koncertek