Fotó: Beachattack /FB

A legnagyobb tengerparti fesztivál a közelünkben: Beachattack

Nemrég a siófoki Plázson mutatkozott be, majd augusztus 22-27 között a Pag szigetén fekvő Novalja városában várja a magyar közönséget az egyik legnagyobb tengerparti fesztivál, a Beachattack – amelyet "Horvátoszág Ibizájaként" is emlegetnek.
 
Fotó: Horváth Ádám

Kastélyházibuli újratöltve!

Újból megrendezik a baráti zenekarok összefogásából született La Boumot – akit érdekel, tavaly milyen volt, a HBO Go kínálatában megnézheti.
 
 
Szomjas György

A betyárvilág borongós romantikája – Szomjas György emlékére szól a dal

Egy még el nem készült magyar westernfilmhez írt főcímzenét Fehér Viktor a Kerekes Band dobosa, avagy Vittorio Bianco. Az Amott legel című palóc népdalt Sohajda Péterrel közösen dolgozták fel – Szomjas György emlékének ajánlva.
 
Gyertyaúsztatással, koncertekkel ünnepli a Dunát Szentendre

Gyertyaúsztatással, koncertekkel ünnepli a Dunát Szentendre

Július 17-én – már 13. alkalommal – kerül sor a helyi hagyományokra épülő Szentendrei Ister Napokra, amely számos, a Duna köré szerveződő vízi és vízparti programot kínál a helybelieknek és az odalátogatóknak.
 
Bonnie Tyler – jövőre vele és veletek ugyanott!

Bonnie Tyler Budapesten: megvan az új koncertidőpont!

Sokan kérdeztétek, mi lesz Bonnie Tyler koncertjével. Ma megérkezett a válasz!
 
Fotó: Kobuci

Ilyenek ők: azonnal a gázpedálra lépett a Kobuci

Persze a teljes rendezvényszervező szakma térdelőrajtban állt, az óbudai koncerthelyszín azonban egy kirobbanó sprinttel indította el a szezont – és újra az élő zenét.
 
 
Konyha

A második hullám a pultra vetette az új Konyha-albumot

Ötös a cím (de tényleg!), 11 a dal, 31 a perc, plusz 1 a ráadás, változatos stíluselemek, versként is kitűnőre értékelendő dalszövegek, az elmaradhatatlan "Hőlégbefuvók", a frissen igazolt Szebényi Dániel, no meg persze a mesterhármas Matyi, Dani, Márk – röviden, tömören ez a...
 
Fotó: Yahoo

Bye, Bye...: elhunyt Les McKeown, a Bay City Rollers egykori frontembere

A népszerű skót popcsapat énekese 65 éves volt, családja közleménye szerint csütörtökön váratlanul halt meg otthonában.
 
Online castingot hirdetnek világhírű Fame musical társulatába

Casting a castingban: a Fame musical szereplőket keres!

A Fame dalain színészgenerációk nőttek fel. Most egy újabb korosztály kaphat lehetőséget erre: a Vörösmarty Színház 14-20 közötti fiatalok jelentkezését várja.
 
Kings of Leon, Metallica, U2 – összefogott a zenészvilág a háttérmunkásokért

Kings of Leon, Metallica, U2 – összefogott a zenészvilág a háttérmunkásokért

A Live Nation, a világ egyik – ha nem a legnagyobb – koncertszervező cége egy évvel ezelőtt hozta létre a Live Nation Crew elnevezésű alapot, ami a zeneipar háttéremberein, a színpadi munkásokon, a roadokon, a világosítókon, a hangmérnökökön és a technikusokon kívánt segíteni.
 
Fotó: Amnesia

Kinyitnak a klubok Ibizán

Az Ibiza Rocks nevű szórakozóhely már május 17-én megnyitja kapuit, ők medencés nappali partykkal várják majd a bulizni vágyó fiatalokat – adta hírül blikk.
 
Fotó: CityRocks, 2019.

Százak zenélnek együtt Kolozsváron júniusban

Amennyiben a járványügyi helyzet engedi, akkor június 19-én Kolozsvár főterén, augusztus 21-én pedig Dunaújvárosban, a Szalki-szigeten állhat össze "Közép-Európa legnagyobb rock zenekara".
 
Amikor az Eszkimó asszony békében elvan a Dögkeselyűvel: mostantól a Körútnak is van saját zenéje

Amikor az Eszkimó asszony békében elvan a...

A Nagykörút, mint egy csatorna, körbeöleli a tágabb értelemben vett belvárost. Hogy a Körút identitás is lehet, sőt: dalok is születhetnek...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de korlátozott számban a napijegyek is olcsóbbá válnak.

Ma jelenik meg a Furiosa: A Mad Max Saga filmzenei albuma

A Mad Max-franchise előzményfilmjének zenéje a tervek szerint 2024. május 17-én jelenik meg digitálisan a WaterTower Records gondozásában. A soundtrack vinyl és CD formátumban is elérhető lesz, de kizárólag előrendelés útján.
Új koncertek