Mucsi Zoltán és a Szabó Simon a forgatáson (fotó: Chripkó Lili)

Mi történt a 12.c osztállyal? Generációs film sok bulival és zenével

Egy londoni nappal nemrégiben fejeződött be a FOMO forgatókönyvírója, Kerékgyártó Yvonne második nagyjátékfilmje, az Együtt kezdtük forgatása
 
Kijevben is fellép a friss MTV EMA-díjas Måneskin is. Fotó: Måneskin/FB

Többek között koncertjegyekre költhetik az ukránok az oltásért kapott pénzt

Minden ukrán, aki felveszi a koronavírus elleni védőoltásból a teljes védettséghez szükséges mindkét adagot, ezer hrivnyát (több mint 12 ezer forintot) kap az államtól, azonban nem költhetik akármire a pénzjutalmat.
 
 
Feloszlik a Kensington

Feloszlik a Kensington

Legalábbis abban a formájában, ahogy a 15 év alatt megismertük és megszerettük őket. A zenekar közleményét tesszük közzé.
 
 Újra lesz Karácsonyi Punkünnep – ráadásul duplán!

Újra lesz Nagy Karácsonyi Punkünnep – ráadásul duplán!

A Nagy Karácsonyi Punkünnep ezúttal nem a Dürerben, hanem egy kisebb helyen, az óbudai Vörös/Kék Yuk-ban lesz majd, éppen ezért duplázzák a bulit, hogy mindenki beférjen: egy karácsony előtt, egy karácsony után.
 
Utolsó koncertjét adja az Amadinda – elcúcsúznak a közönségtől

Utolsó koncertjét adja az Amadinda – elbúcsúznak a közönségtől

Na de mi lesz Presser Gáborral és a szilveszteri koncerttel?
 
Mutasd a plakátodat, megmondom, ki vagy!

Mutasd a plakátodat, megmondom, ki vagy!

Mivel magunk is nagy rajongói vagyunk a plakátoknak, rendszeresen beszámolunk a Plakátfiú által szervezett aukciókról, különös tekintettel a zenei témájú falragaszokra.
 
 
Fotó: Vígszínház

Mi vagyunk a szilvásgombóc: A Pál utcai fiúk 300, A Padlás 1000

Novemberben jelentős jubileumokkal várják a Vígszínházban a közönséget: pénteken A Pál utcai fiúk című zenés játék 300., november 20-án pedig A padlás 1000. előadását ünneplik, mindkét eseményre számos meglepetéssel készülnek.
 
A 2CELLOS bejelentette a búcsúturnét – Budapesten kezdődik a koncertkörút

Budapesten kezdődik a 2CELLOS búcsúturnéja

A két dögös csellista pasiból álló formáció 2019-ben már felfüggesztette az együttműködést, annak ellenére, hogy az év egyik felmérése alapján a turnébevételeikkel az első 50 zenekar között helyezkedtek el.* A járvány kitörése előtt külön utakon jártak, most úgy...
 
Itt a Meg Egy Cukorka első klipje, nagylemez október végén

KLIPPREMIER! Itt a Meg Egy Cukorka első klipje, nagylemez október végén

A budapesti art-rock trió gőzerővel készül "Keresem" című albumuk megjelenésére, illetve lemezbemutató koncertjére. Az elkövetkezendő hetekben folyamatosan új dalok fognak érkezni a zenekartól, most egy olyan szerzeménnyel jelentkeznek, mely a mámoros melankólia hangulatát kívánta...
 
Miért van kivilágítva a Nemzeti Múzeum?

Miért van kivilágítva a Nemzeti Múzeum?

A PONT Fesztivál tiszteletére és örömére három estén át a magyar LaLuz tervezésében kaukázusi motívumok által ihletett fényfestés díszíti a Nemzeti Múzeum homlokzatát.
 
A Kaukázus PONT egy napra a Múzeumkertbe költözik

A Kaukázus PONT egy napra a Múzeumkertbe költözik

Nem a zenekar.... A megújult PONT Fesztivál jóvoltából október 9-én, szombaton különleges koncertek, családi programok, zenei workshopok és filmek hozzák közel a Kaukázus világát, valamint a magyar táncházmozgalom múltját és jelenét a Múzeumkertbe.
 
Fotó: Postmodern Jukebox

Amit a magyar zenészek nem szerettek, az a Postmodern Jukeboxnak nagyon bejött

A pandémia alatti online zenélésről a magyar zenészeknek nem volt túl jó a véleménye a most kibocsátott Zenei Jelentésben – a Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox is videókkal szórakoztatta a közönséget az elmúlt hónapokban a színpadok helyett: nekik van olyan kisfilmjük, amelyet...
 
SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel...

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A Kobuciban bukkan fel a pasi, aki megtalálta Paul McCartney elveszettnek hitt első basszusgitárját

Idén már kilencedik alkalommal rendezik meg Budapesten az országos Beatles találkozót. Az esemény június 16-án lesz az óbudai Kobuci Kertben, a találkozó fővédnöke pedig az a Nick Wass, akinek vezetésével idén Angliában megtalálták Paul McCartney elveszettnek hitt első basszusgitárját.

Énekesnők a nagyvilágból, avagy Palya Bea görög selyme

Palya Bea müpás koncertsorozatának alkalmain 2015 óta elbűvölőbbnél elbűvölőbb énekeseket láthattunk és láthatunk a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben. Idén a görög apától és francia anyától származó, párizsi Dafne Kritharas lesz a magyar énekes vendége.
Új koncertek