Az AC/DC vadonatúj videóklippel jelentkezett

Itt az AC/DC vadonatúj albumának előfutára!

A legendás együttes megjelentette legújabb “Shot In The Dark” című dalának hivatalos videóklipjét, amely a 6 év csend után, november 13-án megjelenő “Power Up” című albumuk előfutára.
 
Az Iron Maiden a Groupama Arénában ad koncertet jövő júniusban

Az Iron Maiden jövő júniusban a Groupama Arénában ad koncertet

Az IRON MAIDEN bejelentette, hogy többek között egy magyarországi fellépés is bekerült a 2021-es Legacy Of The Beast európai turné utolsó szakaszába, a banda június 9-én ad koncertet a Groupama Arénában. Előzenekarként a Lord Of The Lost melegíti majd be a közönséget.
 
 
A budapesti koncert(MÚLT-KOR)

'56 után a legnagyobb balhé volt a budapesti koncertjük: meghalt a Spencer Davis Group alapítója

81 éves korában meghalt az 1960-as évek beatzenéjének egyik legendája, Spencer Davis. A walesi gitáros/énekest már egy ideje tüdőgyulladással kezelték – tudatta a HVG.
 
Újra színpadon a hazai rock szupergroupja

Újra színpadon a hazai rock szupergroupja

Tátrai Tibor, Tóth János Rudolf, Solti János és Zsoldos Tamás – igen, halljuk a kórust: MAGYAR ATOM. A hazai rocktörténelem nagyágyúi szeptember 22-én a Müpa Fesztivál Színházában sorozzák meg a közönséget.
 
 Purcelltől a punkig – Nagy-Britannia két hétre Budapestre költözik

Purcelltől a punkig – Nagy-Britannia két hétre Budapestre költözik

Pontosabban a Müpába: ha ősz, akkor Európai Hidak fesztivál, s ez még a vírus által ellehetetlenített időkben sincs másképpen: szeptember 15. és 28. között a brit kultúra elfoglalja az érzékszerveinket.
 
A fiotó illusztráció

Öt hónap után pénteken kinyit a Müpa – a maszkviselés kötelező

A koronavírus-járvány miatti, öt hónapos karantén után a háromestés swingfesztivállal nyit újra a Müpa pénteken.
 
 
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Zenés képregényszínház a Budapest Bárral

Találós kérdés következik: a TRIP és a Városmajori Szabadtéri Színház produkciójának szezonbeli premierje szeptember 14-én lesz az UP Újpesti Rendezvénytérben a Budapest Bárral – hány éves a kapitány?
 
Van hetente 5 perced a komolyzenére?

Van hetente 5 perced a komolyzenére?

Miért kellett Beethovennek korán otthagynia az iskolát? Mit kapott II. Frigyes Vilmos porosz királytól szolgálataiért? Melyik műve bemutatóján álltak üres oldalak a kottában? Miért csak férfiak adhatták elő a vonósnégyeseket?
 
1995. Ez volt az év, amikor a Soundgarden fellépett a fesztiválon

Ha nem lesznek fesztiválok, generálj egyet!

A Player.hu szúrta ki a Middle Aged Nostalgia fesztivál lineup-generátorát, ami egy kattintásra "összerak" egy 90-es évekbeli fesztivált.
 
Indul a szabadtéri mozi és koncertekkel is vár a Várkert Bazár

Indul a szabadtéri mozi és koncertekkel is vár a Várkert Bazár

Szabadtéri programokkal indul újra a Várkert Bazár. A tényleg csodálatos, dunai panorámával bíró helyszínen többek között kertmozis előadások, zenei produkciók, irodalmi estek és tematikus séták gazdagítják a programkínálatot.
 
Van a fiókban egy musical-ed vagy rockoperád? Elő vele!

Van a fiókodban egy musical vagy rockopera? Elő vele!

Új zeneművek megírására hirdet pályázatot a Müpa. A 15., jubileumi évada alkalmából kiírt pályázatra az intézmény a dzsessztől a musicalen át a kórus- és nagyzenekari művekig összesen 13 zeneművészeti kategóriában várja minden 18. életévét betöltött magyar alkotó munkáját.
 
Minden egyben: autós koncertmozi a Budapest Bárral és másokkal

Minden egyben: autós koncertmozi a Budapest Bárral és másokkal

Július 1. és 25. között a Müpa különleges autós koncertmozival – vagy koncertes autós mozival? – lepi meg a nézőket. Szerdától szombatig a legkülönbözőbb műfajok hazai előadóinak a Fesztivál Színházban ÉLŐBEN zajló koncertjeit közvetítik az épület melletti parkoló...
 
Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok utazókiállítás a Zene Házában

Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok...

A Zene Házában május 18-tól egész nyáron látogatható tárlaton Rihanna, Björk, Billie Eilish, Tina Turner, Cher, Marilyn Monroe, Beyoncé, Sade,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Hamarosan eldől, ki lesz a Tankcsapda előzenekara a Budapest Open Road Days-en

Összesen 196 zenekar nevezett a Budapest Open Road Days fesztivál „Légy a Tankcsapda előzenekara!” pályázatára.

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de korlátozott számban a napijegyek is olcsóbbá válnak.
Új koncertek