Tom Hanks és Stephen King is búcsúzik a koronavírusban meghalt 52 éves zenésztől

Koronavírusban meghalt a Nyomul a banda című film 52 éves zeneszerzője

Sorjáznak a megemlékezések, miután tegnap este közölték: Adam Schlesinger 52 éves korában belehalt a koronavírus-fertőzésbe.
 
Fotó: edm.com

Lemondták az első nagy zenei fesztivált – Miamiban

A háromnapos EDM fesztivált először határozatlan időre felfüggesztették, majd törölték. Vajon mások, mint például az SXSW, a Coachella és a Stagecoach megteszik ugyanezt? – teszi fel a kérdést a vice.com újságírója.
 
 
Jason Derulo SZIN-t vall

Jason Derulo SZINesíti a fesztiválprogramot Szegeden

Kerekedik a programja a fesztiválszezon legnagyobb záróbulijának. A Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) nemzetközi fellépőket és hazai sikercsapatokat jelentett be a napokban.
 
Bulvársaláta: Korda György, Benkő Dániel, Lagzi Lajcsi,

Bulvársaláta: Korda György, Benkő Dániel, Lagzi Lajcsi, Delhusa Gjon

Tízóraira egy bulvársalátát hoztunk – reméljük, Korda György jól van, csak a hajtás nagy. A retrófesztivál elnevezésű rendezvény plakátjain országszerte szerepel a neve. A 168 ÓRA által összegyűjtött hírekből válogattunk.
 
Fotó: John Newman/FB

John Newman jövőre Szegeden fesztiválozik

Már csak pár nap választ el minket a szeretet ünnepétől, így nem csoda, hogy sorra ébredeznek a 2020-as fesztiválok fellépői szempontból. A SZIN is robbantott egy nagyágyúval, no meg három hazai kedvenc zenekarral, hogy biztosan kedvet kapjatok a bérletvásárláshoz.
 
Fotó: Yungblud/FB

Yungbludot egyik száma miatt nem látják szívesen egy kaliforniai iskolában

A héten adtunk hírt arról, hogy az angol zenész is jön nyáron Sopronba. Van azonban olyan hely, ahol nem örülnek annyira a koncertjének...
 
 
Amerikai rappernek lenni nem életbiztosítás – 43 éves korában meghalt Bad Azz

Amerikai rappernek lenni nem életbiztosítás – 43 éves korában meghalt Bad Azz

Bad Azz – igazi nevén Jamarr Antonio Stamps – épp börtönbüntetését töltötte családon belüli erőszak miatt, egy kaliforniai cellában érte a halál, melynek körülményeiről eddig nem sokat árult el a rendőrség, mindössze annyit, hogy idegenkezűség nyoma nem merült fel.
 
Fotó: Nagy Marcell/ Irie Maffia FB

Kicsit leáll az Irie Maffia – megszületett Sena kisfia

Az énekes-műsorvezető annak idején – stílszerűen – a Nyomjad, anyukám! című műsorának legújabb epizódjában jelentette be terhességét. Kisfia a vártnál két héttel korábban született, és az Élő Farkas Dela Kwame nevet kapta.
 
A világ egyetlen víz alatti zenei fesztiválja az újranyitott magánszigeten

A világ egyetlen víz alatti zenei fesztiválja az újranyitott magánszigeten

Két év után nyílt meg újra a turisták előtt az a magánsziget, ami régóta közismert célpont az amerikai gazdagok & híresek körében. A Little Palm Island a 2017-es hurrikán utáni viharkárok miatt tartott zárva, mostanra viszont teljes körű renováláson esett túl, és újra várja a...
 
Fotó:playbill.com

Nagyon úgy tűnik, vége Plácido Domingo amerikai karrierjének

Plácido Domingo, az operavilág egyik legnagyobb sztárja távozott a Los Angeles-i operaháztól. Ezt maga az operaénekes-karmester jelentette be szerdán.
 
Kiss Tibiék tudják, hol vannak: Amerikában

Kiss Tibiék tudják, hol vannak: Amerikában

Kiss Tibi és Vastag Gábor formációja immáron negyedik amerikai koncertkörútját teszi, ezúttal a megállók között New York, Washington, Daytona Beach és Miami szerepel. Az Aranyakkorddal tart a zenekar állandó vendége, Gábor Andor UFO is.
 

Elkészült az LGT egykori gitárosáról szóló zenés dokumentumfilm

Elkészült az a zenés dokumentumfilm, amely Barta Tamásról, az LGT egykori gitárosáról szól. A Siess haza, vár a mama című alkotást, amelyet Hajdu Eszter rendezett, szeptember 21-én, szombaton este mutatják be a fővárosi MagyaRock Hírességek Csarnokában a RaM Colosseumban.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek