Négy nap, 100 fellépő, egy ajándéknap: elkészült a VOLT színpadainak programja

Négy nap, 100 fellépő, egy ajándéknap: elkészült a VOLT színpadainak programja

Csaknem 100 hazai és számos nemzetközi világsztár, köztük a Slipknot, a Black Eyed Peas, Slash vagy épp Parov Stelar is érkezik idén Sopronba. Már elérhető a négy zenei színpad teljes programbontása.
 
Fotó: Facebook

Black Eyed Peas, Papa Roach és Cypress Hill a Volt Fesztiválon

Valentin napi ajándékként az utolsó adag sztárfellépős csomagot dobta be a közösbe a Volt Fesztivál csapata, ahol a nagy visszatérő Black Eyed Peas mellett a Papa Roach és a Cypress Hill is Sopronban landol júniusban.
 
 
Fotó: VOLT Official/FB

Erre költik a VOLTon az egymilliárdot

Mint arról beszámoltunk mi is, egy raklap pénzt kapott az államtól Sopron városa közműfejlesztésre – zenei fesztiválok és más városi rendezvények megtartásához.
 
Te mit csinálnál egymilliárdból a VOLTon?

Te mit csinálnál egymilliárdból a VOLTon?

Kilencszázkilencvenmillió forint támogatást kapott a központi költségvetésből a soproni önkormányzat állami és önkormányzati tulajdonban lévő területek közműfejlesztésére zenei fesztiválok és más városi rendezvények megtartásához a Magyar Közlöny pénteki számában...
 
Fotó: Volt Fesztivál, 2018

Nehezen jött meg a siker – jubileumi koncerttel készült a VOLTra a Halott Pénz

A HP jövőre lesz 15 éves, amit egy jubileumi fesztiválshow-val ünnepelnek Sopronban.
 
Itt vannak az első VOLT-os nevek!

Itt vannak az első VOLT-os nevek!

Bejelentette be első fellépőit a VOLT Fesztivál. 2019. június 26-29. között Sopronban lép színpadra a Slipknot, Slash, Parov Stelar, Robin Schulz és LP.
 
 
Fotó: Presser Gábor/FB (2016)

Presser Gábor még soha nem írt egyetlen énekesre szabott színpadi estet: most megtörtént

Voltam Ibojka címmel színpadi estet írt Oláh Ibolyának Presser Gábor. A zeneszerző, előadó műve egy CD melléklettel ellátott verseskönyvben jelenik meg a Helikon kiadó gondozásában, s először Presser októberi dupla Aréna-koncertjén lesz kapható.
 
Fotó: Ifjúsági Magazin

D. Nagy Lajos újraéli ifikorát

A Budai Ifjúsági Park legendás időszakára emlékezve D. Nagy Lajosnak, a Bikini énekesének előadásával folytatódik a Volt egyszer egy Ifipark című koncertsorozat pénteken a Várkert Bazárban.
 
Fotó: sopronmedia.hu

Ennyien VOLTak Sopronban

Véget ért a 26. Telekom VOLT Fesztivál. Az ötnapos programra 152.000-en érkeztek Sopronba.
 
A szektarocktól a Necc partyig – Péntekünk a VOLT-on

A szektarocktól a Necc partyig – Péntekünk a VOLT-on

Idén én azt a napot vártam a legjobban, nem hiába: régről gyökerező imádatom tárgya, az általam csak Fred bácsiként emlegetett Fred Durst és csapata, a Limp Bizkit ismét bebizonyította, nem véletlenül lettek akkora sztárok évekkel ezelőtt. No, de tekerjünk vissza a történet elejére.
 
A transzvesztita hattyú és az emós tini szerelemgyereke megtáncoltatta a Volt közönségét

A transzvesztita hattyú és az emós tini szerelemgyereke megtáncoltatta a Volt közönségét

A Volt fesztivált az utóbbi időben mi mindig megszívjuk. És nem feltétlen a produkciók miatt.
 
Virág, szappan, elem, babaolaj, férfi alsó, és egy mosógép a sztárok kívánságlistáján - Holnap indul a Volt Fesztivál

Virág, szappan, elem, babaolaj, férfi alsó, és egy mosógép a sztárok kívánságlistáján - Holnap indul a Volt Fesztivál

5 nap alatt 150.000-nél is több vendéget várnak Sopronba, a 26. Telekom VOLT Fesztiválra, ahol a legnagyobb küzdőtér elé épülő Telekom Nagyszínpad hét emelet magas, szélessége 24 méter, a súlya pedig több, mint 200 tonna.
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek