Fagyos fesztivál a műjégpályán: Generali Freeze

November 23. és 25. között, 3 napon át várja a Városligeti Műjégpálya és a Generali Freeze fesztivál a téli álmot nem alvó fiatalságot különböző zenei- és sportprogramokkal. Korcsolyázz, próbálj ki új sportokat vagy csak táncold át az éjszakát – egy forralt borral a kezedben...

Fotó: Freeze Festival
Fotó: Erhardt László

Skorpió 50 – nosztalgiabuli a Városligetben

Nincs újra az úton a Skorpió, de nagyon sokan örültünk, hogy úgy tett, mintha létezne... Ez egy kicsit csalóka koncertbeszámoló lesz, mert 2023. 09. 03-án négy koncert volt a Városligetben a Skorpió 50 néven meghirdetett rendezvényen, de mi csak kettőt láttunk – és most csak egyről...
 
Terülj, terülj piknikplédem! Óriás kerti parti a Városligetben

Terülj, terülj piknikplédem! Óriási kerti parti a Városligetben

Jön, jön, jön az idén 12 éves Rosalia Borpiknik. A főváros legnagyobb nyárindító kerti partija idén új névvel várja a borok szerelmeseit és az igazi kikapcsolódásra vágyókat.
 
 
Ingyenes szabadtéri elektronikus zenei party szombaton a Városligetben

Ingyenes szabadtéri elektronikus zenei party szombaton a Városligetben

A PULP Open Air party 2023. május 13-án, szombaton 21 órakor kezdődik a Pavilon Kertben, rögtön a LavaLava producer duó két DJ tagjával, Toloval és Falcaoval.
 
Modern kori vurstli a Városligetben – indul a zenei szezon a Pavilon Kertben

Modern kori vurstli a Városligetben – indul a zenei szezon a Pavilon Kertben

A Liget fái közé új szórakozóegységek és rendezvények igyekeznek visszahozni a klasszikus vurstli-életérzést – immáron modern köntösben. A városligeti Pavilon Kertben 2023. április 28-tól indul a tematikus zenei szezon.
 
Fotó: Carson Coma

Carson Coma, Manuel, ALEE: csütörtökön ponthatár-váró parti a Ligetben

Csütörtök este közzéteszik az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat, amelyekről a diákok idén is elsőként a Pont Ott Partin értesülhetnek.
 
Fotó: Krisna.hu

Két év után ismét végighúzzák a városon a szekeret: Krisna-fesztivál a Városligetben

Két év kihagyás után a Krisna-hívők ismét Szekérfesztivált rendeznek július 9-én, szombaton, Budapesten. Az indiai Szekérfesztivál során az éneklő, táncoló résztvevők hatalmas kötelekkel húzzák végig a városon azt a tarka és díszes szekeret, amelyen Krisna, azaz Isten egy...
 
 
Óriás kerti parti a Ligetben

Óriás kerti parti a Ligetben – rengeteg buborékkal

Nem számít, hogy kit és miért sodor az élet június 10. és 12. között a Városligetbe, csak az a fontos, hogy kergessük el a hétköznapok sötét felhőit és élvezzük a nyár napsugarait, az életet, a Rosalia borait – és a koncerteket.
 
Ingyenes minifesztivál a Városligetben

Ez a dolog jó dolog! Ingyenes minifesztivál a Városligetben

A július elsején induló városligeti zenei széria két hónapon át ingyenesen látogatható a Pavilon Kertben.
 
Négy ingyenes szabadtéri program a városligeti Pavilon Kertben

Négy ingyenes szabadtéri program a városligeti Pavilon Kertben

Használjuk ki, amíg lehet szabadtér, amíg vannak programok –ráadésul ingyenese!
 
Nem kapott engedélyt a Kertem

Nem kapott engedélyt a Kertem

Most, amikor végre Budapest is kiszabadul félig a bezártságból, mindenki a teraszokon fog ücsörögni – még azok a kocsmák, sörözők is kialakítanak neki helyet, akiknek ilyenjük sosem volt, még csak fizetniük sem kell érte: van rá engedély.
 
Fotó: Kürtőskalács Fesztivál

Kürtőskalács Fesztivál a Városligetben

Újra a Városliget ad otthont a 7. Kürtőskalács Fesztiválnak október 11. és 13. között, a Vajdahunyad vára mögötti parkos területen a kürtőskalács-desszertek mellett koncertek és gyermekprogramok is várják a látogatókat.
 
Sztárparádé a Városligetben

Mulatási a Városligetben

Igazi mulatós bulival készülnek a szervezők az augusztus 20-ai ünnepi munkaszüneti napokra a Városligetben, ahol többek közt Kis Grófo, Kasza Tibi, Curtis, és Kökény Attila dalaira táncolhatunk majd. Természetesen mindez ingyen! :)
 
Sötét energiák az A38-on

Sötét energiák az A38-on

Bár a Hajó nem igazán erről a műfajról ismeretes, a tavaszi szezonban több metálkoncert is lesz az A38-on.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Emiliana Torrini a RepTárban landol nyáron – egy igazán különleges történetű albummal érkezik

Emiliana Torrini izlandi énekes-dalszerző ad koncertet július 14-én a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban.

Sziget, VOLT (!), Kolorádó, Carson Coma, Campus és még sokan mások: I. TURBINA MERCH FESZTIVÁL

Március 17-én (vasárnap) egy gigantikus merchvásárt tart a Turbina, ahol ismert zenekarok, fesztiválok, klubok és más zenei szervezetek árulják együtt az idei és korábbi években készített merch termékeiket. A kapu nyitva áll a rajongók, a szakma és a sajtó előtt egyaránt. A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Új koncertek