Az Airbnb és a nagy zenei dobások: KISS-koncert cápákkal, John Lennon-ház extrákkal

Az Airbnb és a nagy zenei dobások: KISS-koncert cápákkal, John Lennon-ház extrákkal

Azt nem mondhatjuk, hogy az Airbnb csak ül és számolgatja a pénzét... Egy részét visszaforgatja, például abba, hogy egy – félig-meddig – víz alatti koncertet szervezzen a Kiss-nek...
 
A Dal 2019 elérte a mélypontját – mi lesz 2020-ban?

A Dal 2019 elérte a mélypontját – mi lesz 2020-ban?

A Dal 2020-t illetően úgy tűnik, hogy a 2019-es versenyhez nagyon hasonló műsorsorozatra számíthatunk, de nagyon meghökkentő határidőkkel és feltételekkel – írja az ESC Hungary
 
 
A világ egyetlen víz alatti zenei fesztiválja az újranyitott magánszigeten

A világ egyetlen víz alatti zenei fesztiválja az újranyitott magánszigeten

Két év után nyílt meg újra a turisták előtt az a magánsziget, ami régóta közismert célpont az amerikai gazdagok & híresek körében. A Little Palm Island a 2017-es hurrikán utáni viharkárok miatt tartott zárva, mostanra viszont teljes körű renováláson esett túl, és újra várja a...
 
Rotterdam legyőzte Maastrichtot: az Ahoy-ban lesz a jövő évi Eurovíziós Dalfesztivál

Rotterdam legyőzte Maastrichtot: az Ahoy-ban lesz a jövő évi Eurovíziós Dalfesztivál

A 65. alkalommal megrendezett versenynek 2020. május 12. és 16. között a holland kikötőváros Ahoy arénája ad majd otthont.
 
Fotó: Filips Smith

Good Luck című új albumával tér vissza hozzánk a Carnival Youth

Brazíliában rögzítette új lemezét a lett Carnival Youth. Az indie-rock csapat pár nappal ezelőtt a Szigeten is fellépett, szeptemberben pedig lemezbemutató turnéjukkal visszatérnek Budapestre és Debrecenbe is. De lássuk először a lemezt!
 
Kis-Duna Vízi Fesztivál

Lampionos csónakfelvonulás, vízparti utcabál: Kis-Duna Vízi Fesztivál

Augusztus 16-20. között több helyszínen vár kicsit és nagyot egyaránt Ráckevén a Kis-Duna Vízi Fesztivál. Izgalmas szabadidős programokkal, strandröplabdával, indiánkenu-versennyel, koncertekkel, lampionos csónakfelvonulással és vízparti utcabállal, tűzijátékkal, ünnepi István, a...
 
 
Az árvízveszély miatt elköltöztetik a fesztivált

Az árvízveszély miatt elköltöztetik a fesztivált

A Tisza magas vízállása miatt úgy döntöttek, máshová viszik a háromnapos szegedi Deja Vu Fesztivált.
 
Fotó: Dutch News

Jövőre Hollandia lesz az Eurovízió házigazdája

Duncan Laurence nyerte Arcade című dalával a 64. Eurovíziós Dalfesztivált, amelynek döntőjét szombaton késő este rendezték Tel-Avivban.
 
 Madonna különleges biztonsági intézkedések mellett próbál Tel-Avivban

Madonna különleges biztonsági intézkedések mellett próbál Tel-Avivban

Madonna aláírta az Eurovíziós Dalfesztiválon való fellépéséről szóló szerződést, így már szerepelhet a fesztivál szombati fináléjának szünetében – számolt be róla csütörtökön The Jerusalem Post.
 
Fotó: Pápai Joci/FB

Pápai Joci azt üzente, hogy jól van és köszi!

Nem jutott a döntőbe a Magyarországot képviselő Pápai Joci Az én apám című dallal a 64. Eurovíziós Dalfesztiválon kedd este Tel-Avivban.
 
Fotó: YouTube

Nem is biztos, hogy fellép Madonna az eurovíziós gálán

Továbbra is kétséges Madonna fellépése a tel-avivi Eurovíziós Dalfesztiválon, mivel a szervezők szerint még mindig nincs aláírt szerződése a szombati fináléban való szereplésről.
 
Pápai Joci búcsúzott az Eurovíziós versenytől, de ez nem az ő szégyene...

Pápai Joci búcsúzott az Eurovíziótól, de ez nem az ő szégyene

Tegnap este ismét útjára indult a szokásos évi eurovíziós őrület, ahol a döntő többségben élvezhetetlen, érthetetlen és értékelhetetlen produkciók mellett Pápai Joci megpróbálta a lehetetlent. Bejutni a döntőbe. A küldetést ezúttal nem sikerült teljesíteni, de nem rajta múlt.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek