Három év után búcsúturnéjával tér vissza Magyarországra a Whitesnake

2019 nyarán az akkor még Barba Negra Track-ben adtak nagy sikerű koncertet, 2022. július 4-én a Barba Negrában búcsúzik a magyar közönségtől a legendás zenekar.

Fotó: K. Benzova
Megvan a három szín: kiteljesítette a trilógiát a Whitesnake

Kék bakeliten jön ki a Whitesnake THE BLUES albuma

Légy boldog, vigyázz magadra, soha ne hagyd, hogy bárki félelemben tartson! – ezzel bocsájtotta útjára a Barba Negra Track közönségét 2019 júniusában David Coverdale. Maga sem gondolta volna, hogy alig telik el egy év, és a szavainak egészen más értelme lesz...
 
Fotó: Barba Negra/Photoinvisible

A fehér kígyó ismét lecsapott – Whitesnake a Track-ben

Szép nyári estéken Budapesten szépen megtelnek a koncerthelyszínek - a szabadtériek és a zártak egyaránt. Kedden este a fiúbanda-rajongók az Arénában Backstreet Boyson olvadozhattak, a rockerek egyik fele a Disturbed-ön a Parkban, másik részük a Barba Negra Track-ben a Whitesnake-en...
 
 
Újabb elismerésben részesült a Barba Negra

Újabb elismerésben részesült a Barba Negra

A Barba Negra idén már két elismerést is begyűjtött. Az oldalunk közönségszavazásán az év klubja lett, a Track pedig a Budapest Nightlife Awards szavazásán a legjobb szabadtéri hely kategóriában járó elismerésben részesült.
 
Új számmal készülhetünk a Whitesnake-bulira!

Új, smárolós számmal készülhetünk a Whitesnake-bulira!

Nem hazudtolta meg magát a Whitesnake: lendületes, pörgős új dalból készült videoklipet dobott piacra nemrégiben a februárban megjelent új lemezéről.
 
Továbbra is fújják a gyertyákat  Barna Negra Track-ben

Továbbra is fújják a gyertyákat a Barba Negra Track-ben

A hazai könnyűzene legendáival és a legismertebb belga formációval ünnepel hétvégén a Barba Negra Track. Az 1983-ban alakult Aurora és a Ganxsta Zolee és a Kartel nagyszabású bulija mellett, június 8-án a kultikus belga zenekar, a dEUS is jubileumi műsorral érkezik a Petőfi híd lábához.
 
Fotó: Barba Negra Track

Nonstop szülinap lesz a Barba Negra Track új évada

Már nincs egy hónap, és nyit a Barba Negra Track. A szeptember közepéig tartó programsorozatban, idén közel 200 zenei produkció várható: Budapest egyik legnagyobb nyári szabadtéri szórakozóhelye idén számtalan jubileumi programtól lesz hangos.
 
 
Az Ivan & The Parazol lép fel a Whitesnake előtt Budapesten

Az Ivan & The Parazol lép fel a Whitesnake előtt

A Deep Purple énekese, David Coverdale által alapított legendás rock’n’roll banda, a WHITESNAKE turnéra indul 2019-ben. A “FLESH & BLOOD” elnevezésű koncertfolyam 2019. június 25-én éri el Budapestet: a Barba Negra Trackben adnak koncertet, immáron az előzenekaruk is megvan.
 
Sztáreső: 2019-ben egymásnak adják a kilincset Budapesten a híres előadók és zenekarok

Sztáreső: 2019-ben egymásnak adják a kilincset Budapesten a híres előadók és zenekarok

Igazán nem lehet panaszunk a koncertszervezőkre, parádés a kínálat sztárokból: szinte minden műfaj kedvelőinek a kedvükre tettek – és ez még biztos nem a lista vége.
 
Újabb legenda kígyózik be Budapestre: jön a Whitesnake!

Újabb legenda kígyózik be Budapestre: jön a Whitesnake!

A Deep Purple énekese, David Coverdale által alapított legendás rock’n’roll banda, a WHITESNAKE turnéra indul 2019-ben. A “FLESH & BLOOD” elnevezésű koncertfolyam 2019. június 25-én éri el Budapestet: a Barba Negra Trackben adnak koncertet.
 
Viva La Rock! Az örökmozgó basszeros Budapestre érkezik vasárnap

Viva La Rock! Az örökmozgó basszeros Budapestre érkezik vasárnap

Marco Mendoza idén két alkalommal is ellátogat hazánkba, a The Dead Daisies elnevezésű formáció mellett saját zenekarával is fellép Budapesten. Új albumának turnéja március 4-én érkezik meg fővárosunkba.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek