A folyóban sziget, a szigeten tó: igazi klasszikus elektropoposan a Margitszigeti Színházban

A hattyúk tava címmel kortárs balettprodukció látható július 20-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a Ballet Preljocaj előadásában.

Fotók: Margitszigeti Színház
A Fekete Lyuk egy estére visszatér a Gödörbe: Nulladik Változat, Perfect Name

A Fekete Lyuk egy estére visszatér a Gödörbe

Újra együtt ad koncertet a kilencvenes évek hazai alternatív rock színterének két ismert zenekara, a Nulladik Változat és a Perfect Name a fővárosi Gödör Klubban, szeptember 23-án.
 
Fotók: sinco

Minden Bohemian Betyars-anyuka első szóra vállalta a klipszereplést – fotók!

Anyák napján osztottuk meg, aznap is volt a premierje a Betyárok új klipjének. Minden elfogultság nélkül állítjuk, hogy ez volt az elmúlt évek legszerethetőbb, ha nem imádni való anyáknapjás-zenekaros megnyilvánulás. Most itt a sztori hozzá és a forgatáson készült fotókból is pár.
 
 
 Illusztráció: cottonbro (Pexels)

Évfordulókkal teli, retro PUNK buli Budapesten

Ha nem is a fekete, de a Vörös és Kék Yukban, Óbudán, 2022.március 19-én szombaton. S hogy mennyire retró, azt döntsétek el a program alapján.
 
 Újra lesz Karácsonyi Punkünnep – ráadásul duplán!

Újra lesz Nagy Karácsonyi Punkünnep – ráadásul duplán!

A Nagy Karácsonyi Punkünnep ezúttal nem a Dürerben, hanem egy kisebb helyen, az óbudai Vörös/Kék Yuk-ban lesz majd, éppen ezért duplázzák a bulit, hogy mindenki beférjen: egy karácsony előtt, egy karácsony után.
 
A NASA zenekara elképesztő felvételeket készített

A NASA zenekara elképesztő felvételeket készített

A "banda" megszámlálhatatlanul sok tagból áll: az űrhivatalnál csillagok, galaxisok és fekete lyukak adatai alapján hoztak létre zenét.
 
Rácz Péter, Enzsöl Kata, Schumayer Eszter és Bihari Balázs az Erzsébet söröző előtt 1990-ben

Időutazási – Fekete Lyuk '89

A MariaHilfe! nevű, 1989-90-ben működött alternatív zenekar annak idején a Fekete Lyukban vette fel kétszámos single-jét. A felvételen Bihari Balázs mellett Kiss László basszusozott és Gönczy Gábor dobolt. Bihari Balázs most restaurálta a MariaHilfe! single-jét Fekete Lyuk '89 címmel.
 
 
A Fekete Lyukból kirajzott underground a romkocsmák falai közé költözött

Amikor a Fekete Lyukból kirajzott underground a romkocsmák falai közé költözött

Állítja az NKA Hangfoglaló Program Magyar Könnyűzenei Örökség Megőrzését Támogató Alprogramjának „Boldog, szép napok?" – a magyarországi könnyűzene helyzete az átalakulás éveiben című konferenciájára invitáló levél.
 
Fotó:Stas Knop (Pexels)

Megsérült a vendégművész, Balázs János ül a zongorához helyette

Alexander Gavrylyuk sajnálatos sérülése miatt 2020. január 14-én – a közönség jelentős többségének választása után – Balázs János zongoraestje kerül megrendezésre a Müpában.
 
Extra előadást hirdetett meg a Moszkvai Balett az adventi időszakra Budapesten

Extra előadást hirdetett meg a Moszkvai Balett az adventi időszakra Budapesten

A nagy érdeklődésre való tekintettel, a The Royal Moscow Ballet társulata a három telt házas előadás után egy december 2-i, 15 órakor kezdődő műsort is meghirdet.
 
Az orosz kultúra lovagja: interjú Emelianov Anatolijjal, a Royal Moscow Balett alapítójával

Az orosz kultúra lovagja: interjú Emelianov Anatolijjal, a Royal Moscow Balett alapítójával

A kitartás személyes megtestesítője, akit az orosz kultúrához való hozzájárulásért lovaggá is ütöttek, balett-táncosként kezdte. A hattyúk tava című balettelőadását 2019-ben két alkalommal is láthatja a magyar közönség.
 
Fotó: WMNmagazin/YouTube

Második gyermekét várja Sena

Az énekes-műsorvezető stílszerűen a Nyomjad, anyukám! című műsorának legújabb epizódjában jelentette be terhességét, amikor a videó végén sejtelmesen széthúzta maga előtt a kabátját, amely alatt láthatóvá vált gömbölyödő hasa. Az Irie Maffia énekesnője az ötödik...
 
Fotó: WMNmagazin/YouTube

Nyomjad, anyukám! – Sena műsort vezet

Az anyaságot körülvevő mítoszokkal, tabukkal és félreértésekkel szeretne szakítani a YouTube új, magyar fejlesztésű online videósorozata. A formátumot gyártó WMN Produkció Senát kérte föl a műsorvezetésre, aki most először próbálja ki magát ezen a területen. Állítása...
 
Nevezz meg negyven magyar slágert!

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)

Eldrogozott évek, átivott hónapok – most vége

Emlékszünk rá... Amikor teljesen szétcsúszva állt a színpadon, és felrohant egy rajongója, hogy dühösen megpróbáljon elzavarni mindenkit, hogy ne nézzék őt... így... Bérczesi Robi első, teljes egészében józanul írt dala most egy videóklip kíséretében debütál.
Új koncertek