Gyárépületekre szabott techno az inotai erőműben – INOTA fesztivál

Múlt nyáron már volt egyfajta "próbaüzem" az egykori inotai hőerőműben, akkor többek között fénykísérletekkel, elektronikus zenével és az ipari komplexumot bemutató sétával várták az érdeklődőket, most nyáron, augusztus 31. és szeptember 3. között pedig INOTA elnevezéssel kortárs zenei és fényművészeti fesztivált rendeznek

Gyárépületekre szabott techno az inotai erőműben – INOTA fesztivál
Csókkirály-show a Margitszigeten

Ma nyitja meg kapuit a Margitszigeti Szabadtéri Színház

Csütörtökön nyitja meg kapuit a Margitszigeti Szabadtéri Színház, ahol 4 hónap alatt 40 nagyszínpadi előadás látható, emellett 40 ingyenes gyerek és családi programmal, irodalmi sétákkal és kiállításokkal várják a közönséget.
 
Fotó: Zagar/FB

A legnépszerűbb karanténműfaj: REMIX!

Új remix EP-t tett közzé a Zagar, a hazai elektronikus zenei színtér szereplője. A több neves külföldi producer közreműködésével készült anyagon a tavaly megjelent stúdióalbum, a Woods, Spirits & Sorcery nyitó száma, a Lost Tribes öt remixe hallható.
 
 
Ma elstartol a Müpa nyárindító fesztiválja, a Hey, June

Ma elstartol a Müpa nyárindító fesztiválja: Hey, June 2019.

Június 17. és 25. között beköltözik a könnyűzene a Müpába. Nem pusztán arról van szó, hogy az előadók fellépnek az ország egyik legjobban szóló zeneházában, hanem arról is, hogy mindegyikük speciális műsorral készül a számukra is különlegességnek számító koncertre.
 
A PUF Bródy Jánossal, Kováts Kriszta a lányával lép fel  a Müpában

A PUF Bródy Jánossal, Kováts Kriszta a lányával lép fel a Müpában

Ripoff Raskolnikov, a Pál Utcai Fiúk, Kováts Kriszta, Dj Bootsie, a Zagar, a Kistehén, a 30Y, Boggie és a Mörk is koncertet ad idén tavasszal és nyár elején a Müpában.
 
Új fesztivál született: a MORCHEEBA is fellép az Ohmydeer Festivalon

Új fesztivál született: a MORCHEEBA is fellép az Ohmydeer Festivalon

Ismét egy új fesztivál születésének lehetünk szem, és fültanúi, ha augusztus végén ellátogatunk Nagykanizsára, ugyanis a természet lágy ölén kerül megrendezésre az első Ohmydeer Festival hazai és nemzetközi sztárok közreműködésével.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek