Parov Stelar és Tommy Cash is csatlakozott a jubileumi Campus fellépőihez

Immár a tizenötödik Campus Fesztiválra készül Debrecen. Ebből az alkalomból szinte napra pontosan 12 évvel az első látogatása után Parov Stelar visszatér a Nagyerdőre.

Parov Stelar és Tommy Cash is csatlakozott a jubileumi Campus fellépőihez
Fotó: ZAZ/FB

ZAZ visszatér! Bedobta az első neveket a Campus Fesztivál

A jövő nyári Campus fellépői között elsőként két világsztár szerepel: ZAZ és Robin Schulz, mellettük pedig több mint harminc hazai előadó nevét is közzétették a szervezők.
 
Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.
 
 
Három év után új lemezzel jelentkezett ZAZ

Három év után új lemezzel jelentkezett ZAZ

Napjaink egyik legnépszerűbb francia énekesnője, azaz Zaz három évvel utolsó lemeze, az 'Effet miroir' után idén nyár végén tért vissza "Imagine" című felvételével, amely soron következő albumának előfutára is egyben.
 
Nemrég rekordot döntött 103 évesen  – elhunyt Vera Lynn énekesnő

Nemrég rekordot döntött 103 évesen – elhunyt Vera Lynn énekesnő

Napra pontosan egy hónapja írtuk meg, hogy a 103 éves énekesnő legnépszerűbb dalainak gyűjteményével felkerült a 40 albumot jegyző brit slágerlista 30. helyére. Ez már a sokadik nagy menetelése volt, amely most – egy sikerekkel teli pálya után – most máshol folytatódik...
 
A százéves ember, aki beugrott a brit toplistára és az élre került

A százéves ember, aki beugrott a brit toplistára és az élre került

Vera Lynn lett a legidősebb énekes, aki felkerült a legjobb 40 albumot jegyző brit slágerlistára, a 103 éves énekesnő legnépszerűbb dalainak 100 című gyűjteményével pénteken a lista 30. helyére került – adta hírül vasárnap a BBC News.
 
ZAZ-zal is készített duettet Kelly Clarkson

ZAZ-zal is készített duettet Kelly Clarkson

Elkészült Kelly Clarkson „I Dare You" legújabb szerzeménye. A tracknek hatszorosan is örülhetünk, hiszen az eredeti verzió mellett 5 duett változatot is készített hozzá Kelly – ráadásul több nyelven.
 
 
Fotó: ZAZ/FB

Ez meg ZAZ

A francia énekes-gitáros lány (na jó, legyen énekesnő, végül is már a negyvenediket tapossa) nem először lép majd fel szombaton a Budapest Parkban, három éve szinte napra pontosan ekkor adott koncertet, és korábban is zenélt már Budapesten.
 
Fotó: ZAZ Facebook

Nemsokára itt lesz ZAZ!

Amikor megjelent a legújabb klipje és megosztottuk a FB-on, azt írtuk oda kísérőszövegként: lécci, lécci, valaki hozza el Magyarországra,...! Köszi, Park!
 
A Budapest Voices bemutatja: Zazie az ágyban

A Budapest Voices bemutatja: Zazie az ágyban

A főváros főbb nevezetességein forgatott klipet a Budapest Voices a Zazie az ágyban című Emil.Rulez! átdolgozásához. Az együttes tagjai bejárták a tereket, hidakat, a Gellért-hegyet valamit Budapest egyéb szép pontjait, és szelfizve előadták a dalt.
 
Itt van ZAZ legújabb albuma!

Itt van ZAZ legújabb albuma!

A franciák csodafegyvere a napokban mutatta be legújabb albumát. Az énekesnő új anyaga a chanson, a dél-amerikai gitár, a pop, a salsa és a rock elemeinek ötvözésével született meg, a végeredmény pedig hűen tükrözi Zaz művészi hitvallását.
 
A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek