Fotó: Johannes Havn (Pexels)

Július közepén döntenek a nagyrendezvényekről

Mint ismeretes, a nagyrendezvények megtartására augusztus 15-ig nincs lehetőség.
 
EFOTT

Retrosztárokkal erősít az EFOTT – ötöt egy csapásra!

Szerencsénkre akadnak még olyan külföldi sztárok, akiket nem rémiszt meg a járvány, és vállalják az utazással járó kockázatot. Így ma újabb névvel bővülhetett az EFOTT névsora, ahol a retrovonalat erősíti majd a 90-es évek egyik legkedveltebb fiúcsapata, a FIVE (5ive)!
 
 
Megjött az EFOTT napi bontás!

Megjött az EFOTT napi bontása

Végre megvan a nyár végére halasztott EFOTT fellépőinek (majdnem) teljes listája. Flo Rida mellé felvonul a hazai zenei élet krémje, minden műfajból.
 
Fotó: Zorall Sörolimpia

100 százalék rockzene – TÁBOR fesztivál Alsóörsön

Vannak fesztiválok, akik akaratukon kívül ugyan, de a többiekhez képest viszonylagos nyugalommal követhették az események alakulását: ezek azok a bulik, amelyeket nem átpakoltak és újrahúroztak, hanem eleve is augusztus végére hirdettek meg, csakúgy, mint az ezt megelőző években. Ilyen...
 
Fotó: Kolorádó fesztivál

Augusztus vége betelt – újabb fesztivál halasztott a nyár utolsó hetére

A Kolorádó fesztivált egyszer már elhalasztották július elejére, az ismert okokból azonban újabb döntésre kényszerültek a szervezők, és a másodszori halasztás mellett tették le voksukat.
 
Fotó: Charles Clore park, tel-Aviv 2020.05.21./Instagram

Június elejétől-közepétől indulhatnának a kisebb rendezvények

Akármit is jelentsen ez. Mert azt nem tudjuk, beleértik-e a koncerteket, csak azt, hogy például a szabadtéri vásárok jogszabályszerűen NEM minősülnek rendezvénynek, meg azt is, hogy vidéken már 200 fő alatt bulizhatnak egy esküvőn... Nem mondjuk, hogy értjük, de ez van.
 
 
EFOTT

Flo Rida nem hátrált meg: átjön Európába – ott lesz az EFOTT-on

Már a második halasztott fesztiválnál tapasztaljuk, hogy talán nem minden esetben igaz a MTÜ vezérének – nem hivatalos – álláspontja, mely szerint az idei nyáron külföldi előadó nem fog Magyarországra jönni... Flo Rida egyrészt dacol a vírusparával és útra kel, másrészt volt a...
 
Fotó: Rizsavi Tamás

Bazinagy háromnapos bulival ünnepeljük 'gusztus 20-t

Találós kérdés következik. No, ki rendezi idén a legnagyobb fesztivált augusztusban? Adunk egy kattintásnyi gondolkodási időt. Bár az előzmények alapján gyakorlatilag egyre csökkent a szóba vehető jelöltek száma...
 
EFOTT

Találd ki, mikor lesz az EFOTT!

Végre az EFOTT is döntésre jutott az idei szezonnal kapcsolatban, és a jó hír az, hogy halasztás lett a végeredmény. A rossz meg az, hogy egy időpontban lesz a szintén halasztott Fishing On Orfű fesztivállal.
 
Fotó: Plázs

Az éjjel soha nem érhet véget: a PLÁZS fesztivál-maratonnal ünnepel a hosszú hétvégén

A PLÁZS augusztus 16. és 20. között egy fesztiválnak is beillő programsorozattal várja a felüdülésre vágyókat.
 
Augusztus 20.: ezek a koncertek lesznek az ünnepen Budapesten

Augusztus 20.: ezek a koncertek lesznek az ünnepen Budapesten

Az ünnepi rendezvények már vasárnap elkezdődnek. A Várkert Bazárnál a Magyar Ízek utcája a Kárpát-medence gasztrokultúrájával várja a látogatókat, napközben családi programokkal is készülnek, esténként pedig koncertek lesznek. 20-án napközben a rakparton folytatódnak a...
 
Sztárparádé a Városligetben

Mulatási a Városligetben

Igazi mulatós bulival készülnek a szervezők az augusztus 20-ai ünnepi munkaszüneti napokra a Városligetben, ahol többek közt Kis Grófo, Kasza Tibi, Curtis, és Kökény Attila dalaira táncolhatunk majd. Természetesen mindez ingyen! :)
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek