Partidömping délutántól pirkadatig – összeállt a Balaton Sound programja

Féltucat zenei helyszín, köztük két nagyszínpad, összesen közel 200 fellépő – összeállt a Heineken Balaton Sound teljes zenei programja. A fesztiválbeach július 3-án, szerdán startol és vasárnap hajnalig meg sem áll Zamárdiban.

Fotó: Balaton Sound
Nagyon-nagyon Balaton: világsztárok, hazai kedvencek és rengeteg koncert

Nagyon-nagyon Balaton: világsztárok, hazai kedvencek és rengeteg koncert

A MOL Nagyon Balaton idén is izgalmas kulturális programokat kínál annak érdekében, hogy a hazai és külföldi látogatók a sokszínű kulturális és gasztronómiai kínálat ismeretében szeressenek bele, látogassák meg és térjenek vissza a Balatonhoz.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át helyszínét a Bujtor István Filmfesztivál.
 
 
Lángolni fognak a betűk is... :)

A 6. Bondoró Nemzetközi Utcaszínház Fesztivál zenei programja

Balatonalmádi Öregparkja ez évben is nemzetközi és hazai utcaszínházi attrakciók sokaságának, koncerteknek és felejthetetlen pillanatoknak ad otthont június 28. és 30. között.
 
Ha VIP-es vagy, ezt itt egyszer mind a tiéd lesz

Ha VIP-es vagy, fiam, egy szép napon ez mind a tiéd lesz

Tegnap számoltunk be, hogy a a hazai partybrand-ek közül kik érkeznek majd Zamárdiba, ma az idei VIP helyszínekről és szolgáltatásaikról mesélünk, bár a fesztivál szlogenje szerint a Soundon mindenki VIP. De azért mindig vannak eggyel vipebbek...
 
Fotó: BAlaton Sound

Óriási partifolyam a tóparton: Balaton Sound 2024

Az eddig ismert nemzetközi zenei felhozatalból után most abból kapunk ízelítőt, hogy a hazai partybrand-ek közül kik érkeznek majd Zamárdiba.
 
Fotó: Balaton Sound

Még 30 név került fel a Balaton Sound fellépőlistájára

Erősödik az underground vonal a Soundon és újításokra számíthatunk az idei beach fesztiválon. Idén a a megszokottnál később – az érettségi és vizsgaidőszak után –, július 3-6. között rendezik meg a fesztivált a szokott helyen, Zamárdiban.
 
 
Fotó: Marshmello/FB

Marshmello, Lost Frequencies, Timmy Trumpet és más világsztárok a 2024-es Balaton Soundon

Továbbá Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, James Hype és Purple Disco Machine is szerepel a Heineken Balaton Sound első bejelentésének listáján.
 
A megszokottnál egy héttel később lesz a Balaton Sound

A megszokottnál egy héttel később lesz a Balaton Sound

2024-ben az érettségi és vizsgaidőszak után, a nyári szezon elején lesz a Balaton Sound: július 3-6. között rendezik meg a fesztivált a szokott helyen, Zamárdiban.
 
Fotó: Kiscelli Múzeum

Balaton koncert a Kiscelli Múzeumban – kriptatúrával

Sokszínű programkínálattal, többek között tárlatvezetésekkel, kreatív foglalkozásokkal, filmvetítéssel és Balaton-koncerttel várja a Kiscelli Múzeum a látogatókat szombaton 14 és 20 óra között nyárzáró rendezvényén, a Kiscelli Napon.
 
A Balaton hangjai

A Balaton hangjai

Különleges lemezzel hívják fel a figyelmet a Balaton környezeti értékeire: a Balaton hangjai címmel most megjelenő albumon tizenkét előadó szerzeményét hallhatjuk, akik mind stílusukban, mind mondanivalójukban más-más szemszögből mutatják be tavunk sérülékenységét. (Készül a...
 
Kastélyházibuli a pusztazámori Öregtölgy Kastélyban

Házibuli a pusztazámori Öregtölgy Kastélyban

Idén 4. alkalommal tér vissza a La Boum Kastélyházibuli július 21-22-én a Budapest-közeli pusztazámori Öregtölgy Kastélyba. A line-upban visszatérő zenekarokat és előadókat (pl. Analog Balaton, Fran Palermo, Mary PopKids, Jazzbois, Perrin) és új arcokat (Kolibri, Wavy Kollektíva, Hari...
 
Fenyő Miklós a Balatonnak köszönhette az első szerelmét

Fenyő Miklós a Balatonnak köszönheti az első szerelmét

A "Nekem a Balaton" című riportfilmben a július 27-28-29-én Zamárdiban induló ZamJam fesztivál fellépői mesélnek arról, mit jelent számukra a Balaton, milyen dalok születtek ezen a helyen. Megszólal a filmben Bródy János, Karácsony János, Szabó...
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek