Fábián Juli Emlékalapítvány: Beck Zoli és Csorba Lóci is fellép a jótékonysági koncerten

Immáron második alkalommal szervez adománygyűjtő gálát a Fábián Juli Emlékalapítvány "Fény Ünnepe" címen. Idén olyan fellépőkkel mint Beck Zoli (30Y), Csorba Lóci (Lóci Játszik) vagy Szebényi Dániel (godfater.). A december 6-án megrendezésre kerülő, délutántól estébe nyúló eseményen minikoncertek, különleges zenei előadások várják mindazokat, akik támogatni szeretnék a nehéz helyzetben lévő zenészeket az alapítványon keresztül.

Fotó:  Fábián Juli Alapítvány
Fotó: 30Y

Zenélő Egyetem: Beck Zoli vezeti a kurzust Pécsen

A már több mint tíz esztendeje működő komplex program az eddigiekben is a populáris zenei kultúra sokféle elemét emelte be az egyetemi-tudományos térbe. Az őszi szemeszterben egyebek mellett a zenészek egymás közötti és a publikum irányába zajló kommunikációját is vizsgálják –...
 
FOO:

FOO 2. nap: nagy adag öröm – némi ürömmel

A fesztiváloknak van olyan arca, amit nem nagyon látunk. Benne van az is, hogy nem is akarjuk annyira látni, de azért néha megmutatja magát. Szerencsére, bőven van, ami aztán lenyomja a tudatalattiba a dolgot.
 
 
Beck Zolitól tanulhatod a dalszöveg-írást

Milyen egy mai dal? 10 ember Beck Zolitól tanulhat a dalszöveg-írásról

A tavalyi nagy sikerű Mai Dal rendezvény felvezetéseként dalszövegíró pályázatot hirdettek, melyre több, mint 330 pályázat érkezett be. Az érdeklődésből kiindulva a szervezők azt feltételezték, hogy komoly igény lehet egy dalszövegíró kurzusra, így ezt idén meg is hirdetik...
 
Fotó: Sorbonne Sexual

Mertez X Robot Live: Beck Zoli lesz a Sorbonne Sexual előzenekara

Február 10-én, csütörtökön idei első bulijához érkezik a Mertez X Robot Live koncertsorozat: az évet a Sorbonne Sexual, az estét pedig Beck Zoli nyitja.
 
Így szól egy magyar dal egy ír csávó szájából

Így szól egy magyar dal egy ír csávó szájából

Az ír származású O’SULLIVAN első magyar nyelvű számának egészen különleges a története, hiszen saját szerzeményét dolgozta át. A Szárnyaidon viszont nem egy egyszerű fordítása a tavaly megjelent Little Bird-nek, annál sokkal több...
 
Minden zene kicsiben kezdődik – SOS a kis klubokért

Minden zene kicsiben kezdődik – SOS a kis klubokért

A kis klubok az egyik legértékesebb elemei ennek az egykor élettel teli és színes világnak, nem csak zenei szempontból, de ők a bölcsői rengeteg új művészeti formának, közösségnek, kulturális mozgalomnak – és a szabad gondolkodásnak is.
 
 
A

Láttad már Beck Zolit hachapurit sütni?

Ha ez az élmény eddig kimaradt az életedből, most bepótolhatod a Pécsi Tudományegyetem Irány a PTE! Kultúrfeszt című online rendezvényén.
 
Hegyilevegő Online Fesztivál

Hegyilevegő a Bagossy Brothers Company adagolásában

Most már tényleg közeleg az a pillanat, amikor újra testközelből élvezhetjük a koncerteket, de még utoljára bulizzunk együtt május 23-án szombaton az online térben a Bagossy Brothers Company meghívására.
 
Fotó: www.tvm.com.mt

A soul zene koronázatlan olasz királya az Örvényeshegy Piknikre látogat

A tavalyi nagy sikerű debütálás után idén májusban is lesz Örvényeshegy Piknik Zalacsányban, ahol a külföldi sztárvendég ezúttal a Mario Biondi lesz.
 
Ez lesz a Magashegyi Underground legfontosabb és legnagyobb idei koncertje

Ez lesz a Magashegyi Underground legfontosabb és legnagyobb idei koncertje

December 2-án a Budapest Kongresszusi Központban hallhatjuk először az új dalaikat, egy alaposan átgyúrt-áthangszerelt szimfonikus koncert keretein belül, ahol a Heureka Pop Orchestra kíséri majd a zenekart.
 
Gundel János palóclevese

Mit főznek Beck Zoliék a Rába-parton?

Levest... Hogy melyiket a sok jó bográcsos közül, nem árulták el.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek