Az őrült észt rapper Budapestre is elhozza új albumát: TOMMY CASH a Dürerben

Az őrült észt rapper Budapestre is elhozza új albumát: TOMMY CASH a Dürerben

TOMMY CASH már bebizonyította Magyarországon is párszor, hogy élő showja csaknem olyan őrült és erőteljes, mint videói, most pedig itt az újabb alkalom: február 18-án a Dürer Kertben.
 
30 évet öregedtek az Ivan & the Parazol tagjai

30 évet öregedtek az Ivan & the Parazol tagjai

A zenekar fotójára, amelyen a tagok láthatók meglehetősen deres hajjal, a Kreativ.hu oldalán bukkantunk.
 
 
Fotó: Szűcs Ferenc (ZBBK)

Klipforgatáson statisztáltunk – nagyon zorall volt!

A Zorall zenekarnak van egy bringás különítménye, amely a zenekar, a rajongók, a bringások és mindezek rokonainak, barátainak és üzletfeleinek közös halmaza. A Zorall zenekarnak megjelent egy új albuma, amelyen a 9. számnak az a címe: Bringásdal. Adta magát a dolog, hogy ez utóbbi...
 
18 év után megvalósult a BON-BON zenekar álma

18 év után megvalósult a BON-BON zenekar álma

HAVEROK, BULI, BON-BON - Szeretni belendülésig címmel állítja színpadra új musicaljét a Hadart színház, amelyben 14 ismert BON-BON sláger csendül fel. A produkció különlegessége, hogy a neves színészek mellett az egyik főszerepben a BON-BON együttes frontemberét, Szolnoki Pétert...
 
Fotó: HADART Színház

A Bon-Bon zenekar is beszáll a musical-bizniszbe

“Haverok, buli, Bon-Bon” címmel debütál a legújabb popdalokkal tűzdelt hazai musical december 8-án a Hatszín Teátrumban. A főszereplők közt a csapat énekes Szolnoki Péter is megtalálható.
 
Fotó: Jumping Matt and His Combo/FB

Fura új nevet választott magának a Pribojszki Mátyás Band

Elég ritka, hogy egy már befutott formáció hirtelen nevet változtat, a Pribojszki Mátyás Band ezt meglépte. A külföldön is elismert blues szájharmonikás új elnevezésű formációja Dressed Up című, most megjelenő anyagát szeptember 20-án a MOMKultban mutatja be.
 
 
Mindenki ingyen megnézheti Paul McCartney lemezbemutató koncertjét!

Mindenki ingyen megnézheti Paul McCartney lemezbemutató koncertjét!

Nemrég arról számoltunk be, hogy Sir Paul lázasan dolgozik új albumán, ami várhatóan szeptember elején lát napvilágot, Egypt Station címen. Itt a szeptember eleje – és az ígéret szerint itt a lemezbemutató is!
 
Fotó: Facebook

A formáció, amely duóként indult, de már zenekarként készített lemezt: Papaver Cousins

Az énekes-dalszerző duóként indult Papaver Cousins Bad Writing című, második nagylemeze már zenekari felállással készült. A csapat szeptember 14-én az A38 Kiállítóterében nemcsak az új album anyagát mutatja be, hanem visszanyúlnak a kezdetekig is, így egy koncerten tekinthetjük át,...
 
Ilyen lemezbemutatón még biztos nem voltál!

Ilyen lemezbemutatón még biztos nem voltál!

Szeptember 10-én jelenik meg a Margaret Island új, III című lemeze. Ilyenkor szokott jönni egy jó nagy lemezbemutató koncert valamelyik népszerű helyen. Hát, ez most nem így lesz!
 
Paul McCartney koncert lesz Bécsben!

Paul McCartney koncert lesz Bécsben!

Sir McCartney legutóbb azzal vált még híresebbé – ha esetében egyáltalán van még ilyen kategória –, hogy beült James Corden autójába... Ezzel a vírusként terjedő videóval jól meg is alapozta a turnéját, amely december 5-én a szomszédba érkezik.
 
Fültől fülig kaszabolás - Chelsea Grin lemezbemutató koncert a Dürer Kertben!

Fültől fülig kaszabolás - Chelsea Grin lemezbemutató koncert a Dürer Kertben!

A Salt Lake City-ből származó deathcore csapat legújabb albuma Eternal Nightmare címmel július 13-án jelenik majd meg, mellyel idén ősszel turnéra indulnak. Hozzánk október 4-én látogatnak el, a koncertnek a Dürer Kert ad majd otthont.
 
A 35 éves Voivod új lemezzel koncertezik a Dürer Kertben

A 35 éves Voivod új lemezzel koncertezik a Dürer Kertben

A kanadai pszichedelikus metál legenda, a Voivod 35. születésnapját egy világkörüli turnéval ünnepli, amiből természetesen a hazai rajongók sem maradhatnak ki szeptember 15-én a Dürer Kertben. Ráadásul a jubileum mellett szeptemberre ígérik új lemezüket is.
 
Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden...

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token az MVM Dome-ban

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november 13-án lesz az MVM Dome-ban. Előzenekarként az amerika Bilmuri nyitja meg az estét.
Új koncertek