Az Only The Poets melegíti be a közönséget Yungblud előtt

A readingi származású csapat tavaly Lewis Capaldi turnéján játszott, ősszel már saját európai headline turnéra indultak, most pedig először érkeznek Magyarországra, ugyanis ők melegítenek majd be Yungblud előtt június 9-én a Budapest Parkban.

Az Only The Poets melegíti be a közönséget Yungblud előtt
Hamarosan eldől, ki lesz a Tankcsapda előzenekara a Budapest Open Road Days-en

Hamarosan eldől, ki lesz a Tankcsapda előzenekara a Budapest Open Road Days-en

Összesen 196 zenekar nevezett a Budapest Open Road Days fesztivál „Légy a Tankcsapda előzenekara!” pályázatára.
 
Fotó: Mark A. Rosta Photography/Random Trip FB

Csak boldog születésnap: Random Trip 15 a Parkban

Május 7-én rendezték meg a Random Trip 15 éves jubileumi koncertjét a Budapest Parkban. De nevezhetnénk akár egy óriási házibulinak is. Hogy miért?
 
 
Fotó: Ritter Doron

Poptörténeti pillanat a Parkban: 30 év szünet után a Take That előtt lép fel az FLM

Július 3-a igazi poptörténeti pillanatnak ígérkezik, hiszen több mint három évtizedes pályafutása során először látogat hazánkba Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata, a Take That. Ha ez önmagában nem lenne elég: ezen az estén eredeti felállásában újra színpadra áll a ‘90-es...
 
Ingyenes tripla jazzkoncert ma este a Rákóczi téren

Ingyenes tripla jazzkoncert ma este a Rákóczi téren

A radikális fiatal jazz generáció krémje lép fel péntek este a Rákóczi téren. Az eseményt az ázsiai debütálására készülő Nagy Emma Quintet nyitja meg, Ajtai Péter új zenei anyagának bemutatójával folytatódik, és Lisztes Jenő cimbalom projektjével fellépő Roby Lakatossal zárul...
 
15 éves a Random Trip – vendégparádé a PArkban

Közös zenélésre hívja a közönséget a 15 éves Random Trip

A zenei szabadság legnépszerűbb játszóterét, a határtalan jammelés és a minőségi zene legnagyobb olvasztó tengelyét tizenöt éve indította útjára Delov Jávor és DJ Q-Cee. Az X, az Y és a Z generáció karaktereinek közös örömzenekara fennállásának eddigi legnagyobb koncertjét...
 
Fotó: Blahalouisiana/FB

Az ügyeletes orvosnak is jutott szerep a Blahalouisiana Park-nyitó koncertjén

Bár már a nulladik napon is fergeteges bulit tartottak – kiürítési gyakorlattal – a Budapest Parkban, a valódi szezonnyitó a Blahalouisiana koncertje volt, amely tulajdonképpen Sötét villám című lemezük bemutatója is volt egyben.
 
 
Fotó: Ugly Kid Joe/FB

A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road feszten

Az amerikai Ugly Kid Joe 5 év után tér vissza Magyarországra, pontosabban a Budapest Open Road Days fesztiválra, a Műegyetem rakpartra. A zenekar az év legnagyobb magyarországi motoros rendezvényének egyik fő fellépője lesz.
 
A hang már meglett, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is...
 
A Budapest Ritmos koncert egy lelkes pillanata :)

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
 
Bill Evans/Fotó: Kleb Attila

Hajnali koncert nyitja a Jazzfest Budapestet

Idén 18 helyszínen szólal meg a jazz április 27. és május 15. között Budapesten, számos helyszín, művész és kulturális intézet összefogásában: 20 ország több mint 200 művésze lép fel a fesztivál közel 90 koncertjén.
 
Fotó: Rise Against/FB

Két év után visszatér Budapestre a Rise Against

A chicagói punk-rock zenekar két éve járt utoljára Budapesten, most visszatérnek a legutóbbi nagylemezük, a Nowhere Generation folytatásaként kiadott kislemez dalaival, valamint legnagyobb slágereikkel augusztus 13-án Budapest Parkba.
 
A kellemesen ismerőstől a radikálisan újig: tavasszal újra ritmusba lendül Budapest

Tánc az Erzsébet téren és mindenhol – tavasszal újra ritmusba lendül Budapest

Legendás fellépőkkel és izgalmas zenei felfedezésekkel vár idén is mindenkit a Budapest Ritmo április 11. és 13. között.
 
Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok utazókiállítás a Zene Házában

Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok...

A Zene Házában május 18-tól egész nyáron látogatható tárlaton Rihanna, Björk, Billie Eilish, Tina Turner, Cher, Marilyn Monroe, Beyoncé, Sade,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Hamarosan eldől, ki lesz a Tankcsapda előzenekara a Budapest Open Road Days-en

Összesen 196 zenekar nevezett a Budapest Open Road Days fesztivál „Légy a Tankcsapda előzenekara!” pályázatára.

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de korlátozott számban a napijegyek is olcsóbbá válnak.
Új koncertek