Védikus esküvő, Holi festékdobálás, indiai zene – Krisna-völgyi búcsú Somogyvámoson

Az Ökrös járgányház megtekintése, védikus esküvő, Holi festékdobálás és egyebek mellett indiai kézműves finomságok kóstolója is szerepel a programok között a hagyományos Krisna-völgyi búcsún, amelyet július 28. és 30. között rendeznek Somogyvámos határában.

Fotó_ Krisna-völgy Indiai Kulturális Központ és Biofarm
Úgy kell abbahagyni, hogy az csúcs legyen – tízezer ember előtt búcsúzott el a Ricsárdgír

Úgy kell abbahagyni, hogy az csúcs legyen – tízezer ember előtt búcsúzott el a Ricsárdgír

12 év után a Ricsárdgír trashcirkusz végleg bezárta a kapuit. Az utolsó nagy bulira május 18-án, csütörtökön került sor a Budapest Parkban.
 
Fotó: MTI

Ha Londonban születik, világhírű zenész is lehetett volna belőle – Utolsó útjára kísérték ma Török Ádámot

A 75 éves korában, április 18-án elhunyt zenésztől, énekestől több mint százan vettek végső búcsút az Óbudai temetőben.
 
 
Május 12-én vesznek végső búcsút Török Ádámtól

Május 12-én vesznek végső búcsút Török Ádámtól

Május 12-én, pénteken, 13 óra 30 perckor az Óbudai temetőben vesznek végső búcsút Török Ádámtól, a magyar progresszív-blues-rock egyik legfontosabb formációja, a Mini alapítójától, frontemberétől.
 
Fotó: Aerosmith/FB

36 év után visszatér a Frankie Goes to Hollywood, több mint 50 év után kiszáll az Aerosmith

Senki sem mondhatja, hogy eseménytelenül telnek a napjaink, repkednek a nagy hírek. A szintipop királyai 36 év után lépnek fel szülővárosukban, Liverpoolban – egyelőre nincs szó reunionról, csak egyetlen estéről, az Aerosmith pedig búcsúturnéra indul, hogy megünnepelje a rockzenekar...
 
Csíkosított LGT dalok a Kongresszusi Központban

Csíkosított LGT dalok a Kongresszusi Központban

A dal a miénk – különleges produkció született meg a Csík zenekar és az LGT zenéjének keveredésével. A lemez és a turné is osztatlan sikert aratott, az év lezárásaként pedig a közreműködők dupla koncertet adtak a Budapest Kongresszusi Központban.
 
 A dal mindenkié – Óévbúcsúztató Csík Zenekar-Presser Gábor-Karácsony János koncert

A dal mindenkié – Óévbúcsúztató Csík Zenekar-Presser Gábor-Karácsony János koncert

A Csík Zenekar, Presser Gábor és Karácsony János egy kétéves turné keretében mutatja be országhatáron belül és a határon túl a 2020-ban megjelent lemezt, amelynek végén 2022. december 28-án a Budapesti Kongresszusi Központba érkezik a produkció.
 
 
Fotó: Glastonbury fesztivál

A Glastonburyn búcsúzik el brit rajongóitól Elton John

Elton John legutolsó nagy-britanniai koncertjét a jövő évi Glastonbury zenei fesztiválon fogja tartani - adta hírül pénteken a Guardian.
 
Először és utoljára: lemezbemutató koncerttel búcsúzik a BEKVART

Először és utoljára: lemezbemutató koncerttel búcsúzik a BEKVART

A Bánfalvi Eszter Kvartett, azaz a BEKVART augusztusban jelentette be feloszlását, ám még egy utolsó lendülettel rögzítettek egy nagylemezt. A TÚL SOK című album dalait november 11-én, a Gödörben hallhatja először és egyben utoljára élőben a közönség (vendég: Ed Is On, ZsVÁ).
 
Befejezi a USEME zenekar, búcsúkoncert az A38-on

Befejezi a USEME zenekar, búcsúkoncert az A38-on

A zenekar 6 éves pályafutása alatt 3 nagylemezt készített és rengeteg koncertet adott, az utolsó február 3-án lesz az Hajón.
 
Egy szál fehér rózsa: október 18-án vesznek végső búcsút Szakcsi Lakatos Bélától

Egy szál fehér rózsa: október 18-án vesznek végső búcsút Szakcsi Lakatos Bélától

Október 18-án 11 órakor kísérik utolsó útjára Szakcsi Lakatos Bélát, a magyar dzsessz kiemelkedő alakját. Az október 2-án 80. életévében elhunyt Kossuth- és Liszt-díjas zongoraművésztől, a nemzet művészétől a Fiumei úti sírkert 41-es művészparcellájában vesznek végső...
 
 Szabó Balázs és Grecsó Krisztián

Jövő hétvégén búcsú lesz Terézvárosban – koncertekkel

Október közepén az Avilai Nagy Szent Teréz Plébánia dupla jubileummal várja a hívőket és minden érdeklődőt a belvárosban, ahol Ávilai Szent Teréz szentté avatásának 400. évét, s egyúttal halálának 440. évfordulóját közösen ünneplik majd az egybegyűltek.
 
Fotó: Roger Waters/FB

This Is Not A Drill – Roger Waters búcsúturnéja Budapestet is érinti!

A 40 állomásos koncertkörút március 17-én Lisszabonban indul és 14 országot érint, köztük Magyarországot is, Roger Waters 2023. április 23-án a budapesti MVM Dome-ban lép fel.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek