John Mayall búcsúturnéja útba ejti a Barba Negrát

John Mayall búcsúturnéja útba ejti a Barba Negrát

A blues legendája a 60-as évek óta folyamatosan színpadon áll, fáradhatatlanul járja a világot – még 89 évesen is. Jelenleg egy új stúdióalbumon dolgozik, amelyet 2022-ben terveznek kiadni. A John Mayall & The Bluesbreakers turnéja 2022. április 9-én ér a Barba Negrába.
 
 Ezen a nyáron elbúcsúzik közönségétől az Intim Torna Illegál

Elbúcsúzik közönségétől az Intim Torna Illegál

Hogyan vágunk így lyukat a kádba? – kérdezi több kommentelő is a poszt alatt, amelyben a zenekar bejelentette, hogy felfüggeszti működését.
 
 
Fotó: Balázs Fecó rajongói közösség

A Margitszigeti Zenélő Kútnál lehet elbúcsúzni Balázs Fecótól

A zenész rajongói a Facebookon közölték, hogy Balázs Fecó emlékére ezen a hétvégén – december 5-én szombaton, valamint december 6-án vasárnap 12-18 óra között – a Margitszigeti Zenélő Kút Fecó dalait játssza majd. (Felhívjuk a figyelmet, hogy nem a szökőkútról van szó –...
 
Este koncertet ad az énekes légiutaskísérő

Este koncertet ad az énekes légiutaskísérő

Ma lesz az Aeropark nyárbúcsúztató repülős éjszakája, a látogatókat többek között a történelmi repülőgépek fényárban úszó pilótafülkéi, éjszakai reptérlátogatások, interaktív tematikus séták, mesélő pilóták és légiutas-kísérők várják a Ferihegyi Repülőmúzeumban.
 
Mostantól tilos partikat szervezni az Airbnb-n foglalt szállásokon

Mostantól tilos partikat szervezni az Airbnb-s szállásokon

A szórakozóhelyekre vonatkozó járványügyi rendelkezések miatt dönthettek úgy sokan, hogy inkább a szállásukból csinálnak kocsmát vagy bulihelyet – és pénzt.... Na, ennek most vége.
 
Ez lesz Bangó Margit urolsó nagykoncertje

Bangó Margit utolsó nagykoncertjén is tuti megfőzi a közönségét

A világhírű cigány- és magyarnóta-énekes 70. születésnapja alkalmából, egy utolsó nagykoncertre készül 2020. október 25-én, a Papp László Budapest Sportarénában.
 
 
Fotó: Benkő Dániel/FB

Valentin-napra szervezik Benkő Dániel nyilvános búcsúztatását

Január 31-ig jelentkezhet az, aki valamilyen performansszal szeretné búcsúztatni a zenészt, a helyszín még szervezés alatt, de az biztos, hogy Budapesten lesz és február 14-én.
 
Sose lesz vége? De bizony... Rendhagyó évzáró koncertet ad a Csík zenekar

Borbás Marcsi kétszer is zenére nyújtja a kalácstésztát: dupláz a Csík zenekar

December 28-án rendhagyó óévbúcsúztató koncertre hívta közönségét a Budapesti Kongresszusi Központba a magyar népzenei élet hatalmas szeretettel körbevett szereplője, a Csík Zenekar. A nagy érdeklődésre tekintettel, most egy délutáni előadást is beiktattak, amely délután 3-kor...
 
Terézvárosi búcsú

Koncertek, kocsmatúra, vásár: a hétvégén Terézvárosi búcsú!

Október 12-13-án a Terézvárosban a búcsúé a főszerep. A kétnapos ingyenes rendezvényen fellép többek Kovács Kati, a Honeybeast, a Balkan Fanatik, a Kolompos, és a PASO is gyerekeknek szánt műsorával.
 
Megjelent a The White Stripes búcsúkoncertjének hanganyaga

Megjelent a The White Stripes búcsúkoncertjének hanganyaga

Már lassan 8 éve, hogy hivatalosan feloszlott a zenekar – pontosabban Jack White és Meg White duója –, de még csak most került fel a netre az utolsó koncertjük.
 
Utoljára szólal meg teljes felújítása előtt az orgona!

Utoljára szólal meg teljes felújítása előtt az orgona!

A kötetlen hangulatú, különleges estére invitálja a fiatal felnőtteket – és azokat is, akikhez a megszokott templomi orgonaszó nem áll közel – a Jézus Szíve Jezsuita Templom (Mária utca).
 
A Slayer búcsúturnéja Budapestre jön!

The End is Near: A Slayer búcsúturnéja Budapestre jön!

2018 januárjában a Slayer bejelentette, hogy utolsó, világkörüli turnéra indulnak, amely Észak-Amerikában vette kezdetét májusban, majd ősszel egy európai koncertkörúttal folytatódott. A turné meghosszabbításában a banda fellép még Dél-Amerikában, Ausztráliában és Japánban is,...
 
Nevezz meg negyven magyar slágert!

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)

Eldrogozott évek, átivott hónapok – most vége

Emlékszünk rá... Amikor teljesen szétcsúszva állt a színpadon, és felrohant egy rajongója, hogy dühösen megpróbáljon elzavarni mindenkit, hogy ne nézzék őt... így... Bérczesi Robi első, teljes egészében józanul írt dala most egy videóklip kíséretében debütál.
Új koncertek