Lovasi akusztik-koncert Kispál és Borz-, Kiscsillag és szólódalokkal

Lovasi akusztik-koncert Kispál és Borz-, Kiscsillag és szólódalokkal

Ha nem is klasszikus körülmények között, de koncertre mehet a Kiscsillag-közönség: április 12-én 20.00 órakor Lovasi András akusztikus szólókoncertet ad a Maradj Otthon Fesztivál részeként. A körülbelül 45 perces lakáskoncert-műsorban az új Kiscsillag-album dalai közül is...
 
A lemezborító Vetlényi Zsolt festőművész munkája

Tompa késekkel jön a Kiscsillag – karcos új albumot készítettek

Három év után adott ki új albumot Lovasi András és zenekara. A 11 számot tartalmazó új albumot az együttes áprilistól országszerte klubkoncerteken mutatja be. A budapesti állomás: április 24., Akvárium klub.
 
 
Egyre több hazai zenekarral utazhattok együtt vidéki koncertekre

Egyre több hazai zenekarral utazhattok együtt vidéki koncertekre

Közel két hónapja indult útjára az első Osztálykirándulós csapat, és a siker láttán máris beindult a szervezkedés a következő turnus megvalósítására. A cél a hazai bandák közönségének megmozgatása, ami jelenti egyben az utazást az adott zenekar koncertjére, a meet & greet...
 
Aszfaltba döngölték 50 Centet

Aszfaltba döngölték 50 Centet

Csillagot kapott 50 Cent – valódi nevén Curtis Jackson – amerikai rapper, színész és producer csütörtökön a hollywoodi Hírességek sétányán.
 
Osztálykirándulás a Kiscsillaggal

Osztálykirándulás a Kiscsillaggal

Az egyik utazási iroda érdekes módszert választott arra, hogy jobban összehozzák a zenekarokat a rajongóival, valamint, hogy megmutassák, hogy mennyire menő a vidéki klubélet Magyarországon: osztálykirándulást szerveznek.
 
 Itt az Intim Torna Illegál hagyományos karácsonyi dala!

Itt az Intim Torna Illegál hagyományos karácsony előtti dala!

Szinte már hagyomány, hogy karácsony előtt új dallal jelentkezik az Intim Torna Illegál. Idén sincs ez másképp: itt a Csillagtengeren című dal, ami most viszont másképp történt, mint eddig: a zenekar történetében először animációs videóklipet készítettek hozzá.
 
 
A fotó csak illusztráció :)

Hétfőről keddre virradó éjszaka lesz az augusztusi csillaghullás tetőpontja!

A Persus csillagkép felől érkező Perseidák meteorraj július 20. és augusztus 20. között majdnem egy hónapon keresztül figyelhető meg, de hétfőről keddre virradó éjszaka várható a jelenség maximuma, ezen az éjszakán hullanak a legszaporábban a meteorrajból származó csillagok –...
 
Kiscsillag

Udvaros Dorottyával lép fel a Kiscsillag a Parkban szombaton

A Kiscsillag zenekar évi rendes "nagykoncertjét" adja szombaton (augusztus 3.) a Park nagyszínpadán.
 
Már saját széke van a Depeche Mode-nak Sopronban

Már saját széke van a Depeche Mode-nak Sopronban

Már nyolc éve, hogy elindult a Csillagok Városa projekt, ez idő alatt több mint 40 olyan világsztárnak és hazai pop-rock ikonnak állítottak emléket Sopronban, akik a Telekom VOLT Fesztiválon színpadra léptek.
 
Fotó_ Lovasi András/FB

Jól elbeszélgetnek Lovasival...

A jól hangzó Délutáni sördalok szervezésében május 14-én Lovasi András lesz a Pointer Pub vendége május 24-én.
 
Amikor Jumurdzsák dalra fakad – EGRI CSILLAGOK  musical az Arénában

Amikor Jumurdzsák dalra fakad – EGRI CSILLAGOK musical az Arénában

A Gárdonyi Géza halhatatlan regénye nyomán készült Egri csillagok musical 22 éve járja a színpadokat itthon és határainkon túl. Május 26-án a Budapest Arénában is bemutatják a musicalt.
 
A BAFTA versenyében is legyűrte a Bohém Rapszódia a Csillag Születiket

A BAFTA díjért való versengésben is legyűrte a Bohém Rapszódia a Csillag Születiket

A 72. BAFTA-gálát 2019. február 10-én tartotta meg a Brit Film- és Televíziós Akadémia a Royal Albert Hallban, amelynek keretében kiosztották az akadémia filmdíjait az Egyesült Királyságban 2018-ban bemutatott és az akadémia tagjai által legjobbnak tartott filmek és alkotóik részére.
 
Nevezz meg negyven magyar slágert!

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)

Eldrogozott évek, átivott hónapok – most vége

Emlékszünk rá... Amikor teljesen szétcsúszva állt a színpadon, és felrohant egy rajongója, hogy dühösen megpróbáljon elzavarni mindenkit, hogy ne nézzék őt... így... Bérczesi Robi első, teljes egészében józanul írt dala most egy videóklip kíséretében debütál.
Új koncertek