3 videó –7 év: egy tatai fiú útja Az ének iskolájától az Öröm a Zene díjkiosztójáig

A Hangszeresek Országos Szövetsége vasárnap az A38 Hajón tartotta az Öröm a Zene tehetségkutató-hálózat nagydöntőjét, amit a Kontraszt elnevezésű formáció nyert. Történetünk hőse, Lőrincz Álmos és a Quack zenekar az egyik különdíjat vihette el a mintegy ezer nevezőt felvonultató megmérettetésben. A történet azonban nem itt kezdődött, és gyanítjuk: nem is itt ér véget...

3 videó –7 év: egy tatai fiú útja az Ének iskolájától az Öröm a Zene díjkiosztójáig
A tavalyi nyertes, az Antares

Nekik duplán öröm a zene!

Egyrészt már övék a zenélés öröme, másrészt eljutottak a HANOSZ tehetségkutatója döntőjéig, ami október 10-11-én lesz az A38-on.
 
Kobuciból az Analógba költözik át a tehetségkutató döntője

A Kobuciból az Analógba költözik át a tehetségkutató döntője

A koronavírus-járvány okozta korlátozások miatt új helyszínen és időpontban rendezik meg a Fülesbagoly Tehetségkutató budapesti döntőjét. A verseny augusztus 23-án lesz az Analog Music Hallban.
 
 
Fotó: Dutch News

Jövőre Hollandia lesz az Eurovízió házigazdája

Duncan Laurence nyerte Arcade című dalával a 64. Eurovíziós Dalfesztivált, amelynek döntőjét szombaton késő este rendezték Tel-Avivban.
 
 Madonna különleges biztonsági intézkedések mellett próbál Tel-Avivban

Madonna különleges biztonsági intézkedések mellett próbál Tel-Avivban

Madonna aláírta az Eurovíziós Dalfesztiválon való fellépéséről szóló szerződést, így már szerepelhet a fesztivál szombati fináléjának szünetében – számolt be róla csütörtökön The Jerusalem Post.
 
Fotó: USEME/FB

A Useme nyerte a Nagy-Szín-Pad!-ot

A Useme nyerte a Nagy-Szín-Pad! című tehetségmutató versenyt csütörtökön este a fővárosi Akvárium Klubban. A VOLT Produkció és a Petőfi Rádió szervezésében zajlott rendezvény fináléjában három zenekar mérte össze tudását, a végeredményről a közönség szavazatai döntöttek.
 
Fotó: YouTube

Nem is biztos, hogy fellép Madonna az eurovíziós gálán

Továbbra is kétséges Madonna fellépése a tel-avivi Eurovíziós Dalfesztiválon, mivel a szervezők szerint még mindig nincs aláírt szerződése a szombati fináléban való szereplésről.
 
 
Pápai Joci búcsúzott az Eurovíziós versenytől, de ez nem az ő szégyene...

Pápai Joci búcsúzott az Eurovíziótól, de ez nem az ő szégyene

Tegnap este ismét útjára indult a szokásos évi eurovíziós őrület, ahol a döntő többségben élvezhetetlen, érthetetlen és értékelhetetlen produkciók mellett Pápai Joci megpróbálta a lehetetlent. Bejutni a döntőbe. A küldetést ezúttal nem sikerült teljesíteni, de nem rajta múlt.
 
Nagy-Szín-Pad!

Megvan a három döntős zenekar: közülük kerül fel egyik a Sziget Nagyszínpadára

A zsűripontoknak és a nézői szavazatoknak köszönhetően kialakult az idei Nagy-Szín-Pad! verseny döntőbe jutó hármas csapata a Follow the Flow, a Useme és a The Bluebay Foxes személyében.
 
Fotó: Madonna Online

Most már biztos: Madonna lesz az Eurovízió sztárfellépője

Ami eddig csak találgatás volt, most már tény: Madonna lesz a sztárvendége az idei tel-avivi Eurovíziós Dalfesztivál döntőjének. Az amerikai sztár két dalt fog előadni a fináléhoz kapcsolódó showműsorban május 18-án.
 
A műsorban vendégfellépőként az AWS is zenél, az együttes tavalyi, győztes dalát adja elő, új formában.

Ha addig több előadót nem zárnak ki, kész A DAL szombati döntőseinek listája

Döntőjéhez érkezett A Dal 2019, szombaton kiderül, hogy a nyolcas mezőnyből melyik mű nyeri el a Magyarország legjobb dala címet.
 
Megvan A DAL első nyolc elődöntőse

Megvan A DAL első kilenc elődöntőse

A első elődöntőben az Acoustic Planet, DENIZ, a Konyha, Petruska, a The Middletonz, a The Sign, az USNK, Vavra Bence, valamint a yesyes versenyeznek majd.
 
A  Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom Morello a Budapest Parkba jön

A Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom...

Noha, a Rage Against The Machine már nem jutott el Magyarországra és már feltehetően nem is fog, legendás gitárosa, Tom Morello viszont hamarosan...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Így nyaral a Balaton-parton a Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaan

Az anarchia helyett humorral lázadó, éppen 45 éves brit punk ikon, a Toy Dolls, a még kerekebb, négy évtizedet ünneplő Stratovarius a finn powermetal színeiben, és honfitársaik, az északi kocsmabulik hangulatát metalmuzsikába hajtogató Korpiklaani csapata is tiszteletét teszi Alsóőrsön, a Tábor Fesztiválon.

Budapesten lép fel a szörnymetál csapat, akikről teret neveztek el Finnországban

A Lordi legfrissebb, Screem Writers Guild című lemezét mutatja be március 23-án a Barba Negrában.
Új koncertek