Kihunyt csillaggyár – Az Akváriumnál búcsúzhattok el Siklósi Örstől

Kihunyt csillaggyár – Az Akváriumnál búcsúzhattok el Siklósi Örstől

Az AWS zenekar közleménye szerint egy hétig lesz lehetőségetek erre az Akvárium lépcsősorának alján.
 
Fotó: Sárvári Televízió

Sitkén is megemlékeznek Balázs Fecóról

Az Origo értesülése szerint december 11-én mondanak a zenészért szabadtéri gyászmisét annál a sitkei kápolnánál, amelyért Balázs Fecó rengeteget tett életében.
 
 
A The Bits már többször is játszott a liverpooli Cavern Club színpadán, azon a legendás színpadon, ahol a Beatles is majd' 300 alkalommal lépett fel a 60-as évek elején

Petruska és a The Bits képviseli Magyarországot a világméretű John Lennon megemlékezésen

2020. október 9-én lenne 80 éves a 20. század egyik legmeghatározóbb zenésze, erre emlékeznek egy több mint 3 órás virtuális rendezvényen a világ minden tájáról érkező előadók és rajongók – írja a Vaskarika.
 
Elvis

Gyertyás megemlékezés lesz az Elvis parkban

A Magyar Elvis Klub 10. alkalommal szervez gyertyafényes megemlékezést a budapesti Elvis Presley parkban.
 
Elton John a Queen nyomdokába lépett

Elton John a Queen nyomdokába lépett

Egy monarchiában biztosan nagy jelentősége van annak, hogy valakinek a képmását érmékbe verik, s ha egy zenészt ér ez a megtiszteltetés, még inkább.
 
Írjatok dalt közösen a Brains zenekarral

Legyen újra nyár? Írjatok dalt közösen a Brains zenekarral!

Érzed magadban a tehetséget egy ütős dalszöveg megalkotásához? Ha igen, ne habozz! Csatlakozz azonnal a Brains felhívásához, aminek a vége természetesen jótékonykodáshoz vezet. Vasárnap estig még van időd.
 
 
A segítségeteket kéri a PUF-puzzle kirakásához a zenekar

A segítségeteket kéri a PUF-puzzle kirakásához a zenekar

Mindenki máshogy üti el az időt, a Pál Utca Fiúk például elkezdte az archív anyagai közzétételét a YouTube csatornájukon és a FB oldalunkon is.
 
Let's get together: Bob Marley 75. – szülinapi  reggae-parti az A38-on

Let's get together: Bob Marley 75. – szülinapi reggae-parti az A38-on

A Ladánybene 27 zenekar a Bob Marley Emlékére című albumuk 1996-os megjelentetése óta minden februárban emlék tart néhány zenészbaráttal kiegészülve minden idők legismertebb reggae előadójának tiszteletére. Idén sem lesz ez másként, amikor is Robert Nesta Marley 75 éves lenne.
 
A Queen és a queen:együtt az emlékérmén a zenekar és a királynő

Fej vagy írás? Egy emlékérmén a Queen és a királynő

A Queen együttes tiszteletére emlékérméket bocsátott ki a Királyi Pénzverde. Közleményük szerint a Queen az első brit rockegyüttes, amely egy érmén szerepelhet II. Erzsébet királynővel.
 
Fotó: Magyar Elvis Klub

Gyertyafényes megemlékezés lesz az Elvis parkban

Augusztus 16-án már a 9. gyertyafényes megemlékezés lesz az Elvis parkban a Magyar Elvis Klub szervezésében.
 
Fotó: Nyugat.hu

Somló Tamásra emlékezünk

Ma három éve, hogy az utolsó erejét összeszedve még megpuszilta Gyöngyvér kezét, aztán a gyötrelmes évek után örökre elaludt – az Újságmúzeum megemlékezését közöljük.
 
Koncerttel és kiállítással emlékeznek Gary Moore-ra

Koncerttel és kiállítással emlékeznek Gary Moore-ra

Gary Moore Emlékest 2019 – immáron nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a brit gitárlegenda pályája előtt tisztelgő rendezvény, melyre ezúttal is több mint 20 országból érkeznek a rajongók.
 
Nevezz meg negyven magyar slágert!

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)

Eldrogozott évek, átivott hónapok – most vége

Emlékszünk rá... Amikor teljesen szétcsúszva állt a színpadon, és felrohant egy rajongója, hogy dühösen megpróbáljon elzavarni mindenkit, hogy ne nézzék őt... így... Bérczesi Robi első, teljes egészében józanul írt dala most egy videóklip kíséretében debütál.
Új koncertek