Velencei karnevál – magyar módra

Velence Város Önkormányzata immáron hatodik alkalommal szervez jelmezes farsangi felvonulást és mulatságot február 18-án "Velencei Karnevál 2023" címmel a Hauszmann Alajos művelődési háznak otthont adó kastélynál.

Velencei karnevál – magyar módra
Menjen a tél! Ismét lesz Fékomadta Fesztivál Zsámbékon

Idén felgyújtják a falut! Ismét lesz Fékomadta Fesztivál Zsámbékon

Immáron a megszokott, farsangi időszakban várja a családokat a Fékomadta Fesztivál, amelyet ezelőtt négy évvel zsámbéki hagyományőrzők, helyi művészek és alkotók hívtak életre, hogy betekintést engedjenek a település múltjába, hagyományaiba – megidézve rég elfeledett...
 
Fotó: pxhere.com

Állatok farsangja – buli lesz a hétvégén az Állatkertben

Változatos programokkal, egyebek mellett látványetetésekkel, ismeretterjesztő előadásokkal, kézműveskedéssel várja látogatóit a Fővárosi Állat- és Növénykert a hétvégén, a Mackófarsang című rendezvényen.
 
 
 Fotó: lilartsy/Pexels

Mutasd magad! – farsangi álarc-készítő játékra hív a Bondorodó

Ránk fér némi farsangi mókázás: a fesztivál Mutasd Magad! címen futó kezdeményezés arra buzdítja az embereket, hogy készítsenek a saját egyéniségüket leginkább kifejező álarcokat.
 
Dobosok Farsangja lesz a hétvégén

Megismerheted John Bonham trükkjeit a Dobosok Farsangján

Huszonötödik alkalommal rendezik meg szombaton Budapesten a Dobosok Farsangját, amelyen koncert, hangszerkiállítás és mesterkurzusok is várják az érdeklődőket a Vigyázó Sándor Művelődési Központban.
 
Fotó: Barba Negra

Új év, új farsang – régi Pál Utcai Fiúk

Nem most volt, még a hónap elején, de mivel még tart a farsangi időszak, aktuális...
 
Koncertek, bulik, sztárok – a hétvégén  Becherovka Miskolci Farsang

Koncertek, bulik, sztárok – hétvégén Becherovka Miskolci Farsang

A Tátrai Band, a Takáts Tamás Blues Band, Török Ádám, Deák Bill Gyula és Vastag Csaba csak néhány előadó, akik az eddigi évekhez hasonlóan idén is fergeteges hangulatot varázsolnak a finom ételek és italok illatában úszó Miskolc belvárosába, ahol az év legnagyobb téli...
 
 
Egy estére punk lehetsz. Vagy zombi. Vagy mindkettő – Zorall Farsang a Barba Negrában

Egy estére punk lehetsz. Vagy zombi. Vagy mindkettő – Zorall Farsang a Barba Negrában

Szeretjük, ha egy zenekarnak vannak hagyományai, mert arról szól, hogy nekik is fontos az a közösség, amely köréjük verbuválódott. A Zorallnak van ilyenből pár, például a farsang, ez éppen most szombaton lesz a Barba Negrában.
 
Fáklyás-álarcos felvonulás, Besh o droM, fánk – farsang Szentendrén

Fáklyás-álarcos felvonulás, Besh o droM, fánk – farsang Szentendrén

Maskarások, farsangi fánkkülönlegességek, koncertek, fáklyás-álarcos felvonulás és gasztronómiai vásár is lesz az idei Szentendrei Karnevál - Farsangfarka Fesztiválon, amelyet február 10-én és 11-én rendeznek meg Szentendre főterén.
 
Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb...

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

artist2watch: egymillió fontos bankjegy független zenészeknek

Független hazai előadók részére indít komplex támogatási programot a WMMD. A zenei disztribútor idén összesen 6 előadónak segít az előrejutásban – a közel egymillió forint értékű támogatás többek között klipkészítésre, fotózásra és marketingkommunikációs célokra fordítható.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.
Új koncertek