Illusztráció: Trip hajó

A TRIP Hajó visszavágná a nézők számát

Mielőtt belemennénk: a mai Beck Zoli – A nemzedék nélküli ember című előadás elmarad. Hogy mi lesz a többivel, arra két ötlete is van a legénységnek, mindemellett azt is megígérték, hogy minden elmaradt eseményt pótolnak.
 
Therapy? A38

A gyilkos tekintetű frontember visszatér a tett színhelyére: jön a Therapy? az A38-ra

Másfél évvel a tavaly januári fullos koncertje után idén novemberben ismét tiszteletét teszi az A38 Hajón a 30 éves fennállását ünneplő Therapy? zenekar. És ennek mi kimondottan örülünk! :)
 
 
A Csendes-óceán partjáig vezet el új videójában a Képzelt Város

A Csendes-óceán partjáig vezet el új videójában a Képzelt Város

Megérkezett a Képzelt Város új klipje a február 14-én érkező ötödik nagylemezükről. A Stolen Land videója ezúttal a Csendes-óceánig vezet el bennünket. A zenekar lemezbemutató koncertje az albumpremier másnapján, az A38 Hajón lesz.
 
25 évig nem állt színpadra a magyar Laurie Anderson: Kamondy Ágnes a Trip Hajón

25 évig nem állt színpadra a magyar Laurie Anderson: Kamondy Ágnes a Trip Hajón

A CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál októberi nagy sikerű A38-as bemutatója után most egy másik hajó, a TRIP tűzi műsorára január 30-án az underground legenda Pest fölött az ég című estjét.
 
Új képlet: Leander Kills Akusztik + Vonósnégyes = LEANDER OKTETT

Új képlet: Leander Kills Akusztik + Vonósnégyes = LEANDER OKTETT

Köteles Leander új formációval jelentkezik a Leander Kills és a Leander Szimfonik fúziójával. A különleges formáció első koncertje különleges helyszínen kerül megrendezésre, az Európa Hajó nyitott teraszán, ebből következően nem mostanában, hanem 2020. június 21-én.
 
Idén a Dalfutár szállítja a Sziget himnuszát

Idén a Dalfutár szállítja a Sziget himnuszát

Hetekkel ezelőtt észrevettük, hogy a Dalfutár dalszerzőket keres a FB-on. Gondoltuk, megkeressük őket, hogy ez így most miért meg hogyan, de annak ellenére, hogy elolvasták megkeresésünket, a mai napig nem reagáltak rá. Sajnáljuk. Ettől még imádjuk a műsort.
 
 
Kib...ott végtelen űr – megjelent Németh Róbert (ex-Heaven Street Seven) második szólóalbuma

Kib...ott végtelen űr – megjelent Németh Róbert (ex-Heaven Street Seven) második szólóalbuma

A furcsa című anyag – az ilyen szavakért büntet a FB, hiába van kipontozva... – a zenész egy nehéz életszakaszának lenyomata. A lemez bemutatója november 15-én lesz a fővárosi Trip hajón
 
Fotó: The Rasmus Facebook

Időutazás a Rasmus-szal a Barba Negrában

Remek kis időutazós esténk volt pénteken a The Rasmus zenekar jóvoltából, akik a 15. szülinapját ünneplő legendás Dead Letters albumuk turnéja kapcsán faroltak be a Barba Negrába. És milyen jól tették! :)
 
Orvosokat és nővéreket keres a Zártosztály

Orvosokat és nővéreket keres a Zártosztály

Az egykori EDDA tagok, Mirkovics Gábor "Zserbó" és Csillag Endre "Csuka" által alapított zenekarnak tavaly jelent meg Őrült érzés című DVD felvétele a '70-es és '80-as évek EDDA zenészeivel, a bakancsos és a '85-'87-es felállás dalaival. Rövidesen új, négyszámos EP-vel jelentkeznek.
 
A Rasmus legnagyobb slágerét értelmezte újra a Lost Frequencies

A hazánkba érkező The Rasmus gigaslágerét értelmezte újra a Lost Frequencies

Az In The Shadows című dal 15 éve komoly áttörést hozott a finn, The Rasmus nevű zenekarnak, és töb mint 1,5 millió CD fogyott belőle. A négytagú rockzenekar az évfordulót egy különleges kiadvánnyal, valamint egy nagyszabású világturnéval ünnepli meg, amelynek keretein belül...
 
A fotó illusztráció (Trinity Kubassek/Pexels)

Táncolj a Balaton közepén: a bulihajók menetrendje itt!

A bulihajók egész nyáron közlekednek a balatoni hajókikötőkből, a zenei kínálatban retro és mai slágerek is szerepelnek.
 
Virágok és mécsesek a hajóbalesetben elsüllyedt Hableány turistahajó közelében a Margit hídnál 2019. június 1-jén. MTI/Mohai Balázs

Dél-Koreában ad koncertet a Budapesti Fesztiválzenekar a hajóbaleset áldozatai emlékére

Fischer Iván a Facebookon közzé tett videóüzenetben fejezte ki részvétét a dunai hajóbaleset áldozatainak hozzátartozói felé. És egyben bejelentette, június 21-én a Budapesti Fesztiválzenekar Dél-Koreába utazva ad emlékkoncertet az elhunytak tiszteletére – olvastuk a Magyar Narancsban.
 
Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden...

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token az MVM Dome-ban

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november 13-án lesz az MVM Dome-ban. Előzenekarként az amerika Bilmuri nyitja meg az estét.
Új koncertek