Strand 2020

Strand Fesztivál 2020 – új énekesnővel érkezik Parov Stellar

Karácsony közeledtével sorra ébredeznek a nagy nyári fesztiválok, hogy még az unalmas, és sokszor használhatatlan ajándékok megvásárlása előtt kínáljanak alternatív lehetőséget a tanácstalanoknak.
 
Ingyenes koncert és előadás a Fiumei úti sírkertben Halottak napján

Ingyenes koncert és előadás a Fiumei úti sírkertben Halottak napján

Szvorák Katalin népdalénekes ingyenes koncertje mellett a Halottak napi szokások a nagyvilágban című előadást hallgathatják meg az érdeklődők mindenszentek és halottak napja alkalmából a fővárosi Fiumei úti sírkertben, amely ezen időszak alatt meghosszabbított nyitva tartással üzemel.
 
 
24.hu: Feltámadt egy halott az ukrán metálzenétől

24.hu: Feltámadt egy halott a metálzenétől

Egy halottnak nyilvánított férfi éktelen dörömbölése és rikácsolása futamított meg egy hullaházban próbáló ukrán metálzenekart – írja a hírportál.
 
Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

Meglepetések nélkül született végeredmény a Petőfi Zenei Díjátadón

Most már hagyományosan, külön gálaműsor keretében adták át tegnap este a 2019-es Petőfi Zenei Díjakat Zamárdiban, a Strand Fesztiválon. Nagy meglepetés nem történt, a nyertesek gyakorlatilag ugyanazok, akik évek óta gyűjtögetik a hasonló szobrocskákat a hazai zeneiparban. Mintha csak...
 
Sziget szombat

Sziget szombat - A locsolókocsi nyert, a The National vesztett

Szombati napunkon is barangoltunk egy kicsit, hogy minden kis szegletbe bekukkantsunk. Irgalmatlan hőség, egy kis chill a Lumiban, ingyen fagyi a rendőrségen, ingyen locsolás a tűzoltóktól, mini kerék a Vurstliban, cirkusz, koncertek – és a pecsételős játék végeredménye.
 
Szólóprojektként indult, decemberben jubileumi show az Arénában: Halott Pénz 15

Szólóprojektként indult, decemberben jubileumi show az Arénában: Halott Pénz 15

A 15 éves születésnapját ünneplő jubileumi évét egy hatalmas Aréna show-val koronázza meg a Halott Pénz 2019. december 29-én, a Papp László Budapest Sportarénában.
 
 
Díjnyertes borokkal és rengeteg koncerttel érkezik május végén a Feszt!Eger

Borok és dalok: rengeteg koncerttel érkezik május végén a Feszt!Eger

Már csak röpke két hét, és elrajtol a 2019-es fesztiválszezon, amit hagyományosan a díjnyertes borokkal és háromnapos koncertáradattal a Feszt!Eger nyit május végén, olyan fellépőkkel, mint a Halott Pénz, a Quimby, a Road, a Fish! vagy a Follow the Flow.
 
Plázs

Ingyenes Demjén Ferenc, Magna Cum Laude és Supernem koncertekkel nyit a Plázs!

Alig két hónap, és nyit Siófok legkedveltebb szabadtéri szórakozóhelye, a Plázs, ahol idén fellép többek közt Demjén Ferenc, a Magna Cum Laude, a Halott Pénz és Majka is.
 
VízZeneVirág

Amikor a víz és a zene találkozik a virággal

Június végén 26. alkalommal várja a látogatókat Tatán a Víz, Zene, Virág Fesztivál, ahol a fellépők névsorát erősíti többek közt az Edda, a Lord, a USNK, a Halott Pénz és a Punnany Massif is.
 
Fesztivál híradó

Spanyol szívtipró, Guinness-rekorder metálbanda: újabb bejelentések a nyárra

Újabb fesztivál-bejelentések, magyar és külföldi sztárfellépők a SZIN és a Rockmaraton kínálatából. Jön a spanyol macsó Alvaro Soler, a metál-szekcióban pedig az angol Napalm Death, a brit Bury Tomorrow, és az Our Hollow, Our Home csapata.
 
Fotó: Volt Fesztivál, 2018

Nehezen jött meg a siker – jubileumi koncerttel készült a VOLTra a Halott Pénz

A HP jövőre lesz 15 éves, amit egy jubileumi fesztiválshow-val ünnepelnek Sopronban.
 
 Nem Verdi, nem Mozart, hanem Dvorák Requiemjét adják elő halottak napján a Zeneakadémián

Nem Verdi, nem Mozart, hanem Dvorák Requiemjét adják elő halottak napján a Zeneakadémián

Dvorák Requiemjét adják elő a halottak napja alkalmából a Nemzeti Filharmonikusok csütörtökön Hamar Zsolt vezényletével a Zeneakadémián.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek