A fotó illusztráció

Caramel, Rúzsa Magdi és Vastag Csaba sütit árulnak a Bazilikánál vasárnap

Hazánk legnagyobb sztárjai fogtak össze az autizmussal élőkért a szeretet ünnepén: vasárnap a bazilika előtt tart egész napos sütivásárt az Út a Mosolyért Alapítvány Caramel, Rúzsa Magdi és Vastag Csaba segítségével.
 
Király Linda ismét magyarul énekel

Király Linda ismét magyarul énekel

Király Linda hosszú hallgatás után egy karácsonyi dallal jelentkezett. „A legszebb ajándék" című dal szerzője maga az előadó.
 
 
A Hello Wood építészekből álló alkotói csapata idén is felállítja az akácfarönkökből készült, 16 méteres, 40 tonnás, hangulatos fényjátékkal megvilágított Adományfát.

Az első adventi hétvége programjai az óbudai Fő téren

Idén is ünnepi díszbe öltözik az óbudai Fő tér és Szentlélek tér, ahol az Advent Óbudán 2018 nagyszabású rendezvénysorozat karácsonyi programjai zenei fellépők sorát, gyermekprogramokat, kézműves vásárt, ízletes falatokat kínálnak a látogatóknak november 30-tól.
 
Fenyő mögött a Csacska Macska vokál szvingel az Arénában

Fenyő mögött a Csacska Macska vokál szvingel az Arénában

Fenyő Miklós a hazai rock and roll koronázatlan királya, aki minden évben, immár több mint húsz éve egy hatalmas koncerttel búcsúztatja az évet. 2018. december 27-én a Papp László Budapest Sportarénába várja közönségét a hagyományos Fenyő Ünnep című szédületes rock and roll...
 
Gájer Bálint párt keres egy duetthez

Gájer Bálint párt keres egy duetthez

Gájer Bálint nagy erőkkel készül karácsonyi nagy koncertjére (az esemény adatlapját csatoltuk). Az élményben, amelyet egy ilyen ünnepi fellépés jelent, szeretne megosztozni valakivel, aki elénekli vele a nagy közönség előtt a Fehér Karácsony című népszerű karácsonyi dalt.
 
Elton John ríkat meg az idei karácsonyi John Lewis-filmben

Elton John ríkat meg az idei karácsonyi John Lewis-filmben

John Lewis nem egy rendező vagy producer, hanem egy brit áruházlánc. S mint az összes magára valamit is adó neves angol cég, minden évben ilyentájt megjelentetik a karácsonyi imázsvideójukat.
 
 
Idén 20 éves a Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár: két hónap alatt mintegy 160 program lesz

Idén 20 éves a Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár: két hónap alatt mintegy 160 program lesz

Már várja a látogatókat a 20 éves Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren egészen január elsejéig ünnepi kulturális programokkal, iparművészeti kézműves termékekkel és hagyományos gasztronómiai kínálattal.
 
Barbaro Attila gitárját megharapta egy rajongó

Barbaro Attila gitárját megharapta egy rajongó

Minden idők legnagyobb magyarországi gitárkiállításának ad helyet a pénteken kezdődő Budapest Music Expo.
 
Fotó: All Time Low/FB

Már a karácsonyra készülnek a zenekarok...

Még nincs is vége a nyári fesztiválszezonnak, de már karácsonyi koncertekről és év végi céges partikról kapunk értesítéseket... Az All Time Low például két ünnepi koncertet is ad, az eseményre különleges vendégeket hívtak.
 
Zenészlegendákkal ünnepeli születésnapját Malek Andrea

Zenészlegendákkal ünnepeli születésnapját Malek Andrea

Március 14-én az Uránia Nemzeti Filmszínház csillogó falai közt ünnepli Malek Andrea születésének kerek ötvenedik, és a zenei pályán töltött harmincadik évfordulóját baráti körben. Ezen az estén minden csak róla fog szólni, és ennek megfelelően a számára legkedvesebb dalokkal...
 
Karácsonyi dalok – ahogy még nem hallottuk őket!

Karácsonyi dalok – ahogy még nem hallottuk őket!

Hallgasd meg kedvenc karácsonyi dalaidat a Green Day, a Slipknot, és még sok más előadó stílusában feldolgozva!
 
Idén nem lesz The Killers-karácsony

Idén nem lesz The Killers-karácsony

2006 óta már hagyománnyá vált, hogy karácsonykor egy különleges ünnepi dallal lepi meg a rajongóit a The Killers. A 2002-ben megalakult Las Vegas-i rockegyüttes az ünnepi dalokból befolyó összeget minden évben jótékony célokra fordította.
 
Mi is szeretünk, Kátya! Jótékonysági koncert Tompos Kátya kezeléséért

Mi is szeretünk, Kátya! Jótékonysági koncert Tompos...

Kátya kérésére mostanáig csak a szűk szakma tudhatott az állapotáról, ám eljött az idő, hogy a sorsáért aggódó zenészek és a közönség a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ingyenes szabadtéri elektronikus zenei parti a Városligetben

A 2021-ben életre hívott PULP Open Air party idén is a városligeti Pavilon Kertben indítja el a tavaszi-nyári szezonját. Az ingyenes esemény 2024. május 11-én, szombaton 19 órakor kezdődik.

Hollán Jazz Street, sanzonok, Beatles-dalok: angyalföldi koncertfolyam május-júniusban

Ha nem is pálmafák, de rengeteg zene költözik Angyalföldre az elkövetkező hetekben. Az igényességgel összeválogatott koncertek többségén ráadásul ingyenes a részvétel!
Új koncertek