Így varázsolhatsz rénszarvasfogatot a négyes-hatosból!

Így varázsolhatsz rénszarvasfogatot a négyes-hatosból!

A combinókat ugyanis bárki ünnepi fényekben pompázó rénszarvasfogattá varázsolhatja, ha az E.ON karácsonyi applikációját megnyitva, telefonját a villamosokra irányítja!
 
Nincs december Diótörő nélkül!

Nincs december Diótörő nélkül!

Különleges Diótörő előadásra készül a Modern Art Orchestra karácsonyi koncertjén december 17-én, a BMC-ben. A klasszikus karácsonyi történet ezúttal a jazz big banddel és tizenkét táncossal elevenedik meg a közönség előtt.
 
 
Petruska karácsonyi dalát John Lennon ihlette

Petruska karácsonyi dalát John Lennon ihlette

Egy öt számos kiadvánnyal jelentkezik Petruska a karácsonyi ünnepekre készülve, melyről az egyik dal az énekes-dalszerző legelső szerzeménye, amit a legendás Beatles-tag klasszikusa ihletett.
 
A 10 legnépszerűbb karácsonyi szám a YouTube-ról

A 10 legnépszerűbb karácsonyi szám a YouTube-ról

Összeállítottuk a listát azokról a popdalokról, amiket (akarva-akaratlanul) egészen biztos, hogy idén is legalább egyszer (de inkább többször) hallunk majd. Lássuk a 10 legnépszerűbb karácsonyi dalt, amelyeket a YT-on a legtöbbször néztünk (hallgattunk) meg.
 
Elindult az adventi fesztivál a macis sátorban

Elindult az adventi fesztivál a macis sátorban

Ötödik alkalommal nyitotta meg kapuit az Advent Budapesten téli fesztivál és karácsonyi vásár a Városháza parkban. A város legcsaládiasabb adventi rendezvénye idén is élmények sokaságát kínálja a látogatóknak. Az Advent Budapest téli fesztivál programdömpingje egészen december...
 
Fotó: Billboard

Na melyik dalával keres évente 376 ezer fontot Mariah Carey?

Természetesen az All I Want for Christmas Is You-val, ha valaki nem találta volna el, de ilyen úgysincs. Az érdekes adatot a 24.hu-ban olvastuk.
 
 
Nicsak, kik bukkantak fel SIA új videójában!

Nicsak, kik bukkantak fel SIA új videójában!

Sia új karácsonyi videójában nem akárkik, az “Az” és a “Stranger Things” gyereksztárjai főszereplők.
 
Fotó: Makám/FB

Karácsonyi MAKÁM koncert a Terézvárosi templomban

Három éve indította akarácsonyi konce Makám rtsorozatát Budapest szívében, az Avilai Nagy Szent Teréz – népszerű nevén a Terézvárosi – templomban. A műsor törzsanyagát azon ádventi, karácsonyi és telet idéző dalok adják, melyek a zenekar 30 éves pályafutása során megjelent...
 
Vásáry André mozijegyet váltott

Vásáry André mozijegyet váltott

December első napján a Bakelit Multi Art Centerben ad koncertet Vásáry André. A műsor a Mozijegy című filmzenés albumára épül – de a közelgő ünnepre való tekintettel az esten várhatóan felcsendülnek karácsonyi melódiák is.
 
Adventi és karácsonyi koncertek

Adventi és karácsonyi koncertek

Az adventi-karácsonyi vásárok már megnyíltak, a hipermarketek polcai roskadoznak a karácsonyi díszektől és elrajtoltak a tévében az ünnepet megidéző reklámok is. Körbenéztünk, hogy milyen ünnepi hangulatú koncertekre, programokra van lehetőségünk ellátogatni decemberben.
 
Volt egyszer (kétszer) egy Gitárpárbaj – itt a harmadik

Volt egyszer (kétszer) egy Gitárpárbaj – itt a harmadik

Egyszer régen, mikor még az idő más ütemre járt, és minden gyerek téged, csak téged csodált, hogy a költőt (dalszövegírót) idézzem, és amikor még más kommunisták uralkodtak az országban, egyszer csak valakinek eszébe jutott, hogy összerántsa a színpadra az ország legjobb, de...
 
Oláh Ibolya Zorán dalát énekli a Sztárkarácsonyon

Oláh Ibolya Zorán dalát énekli a Sztárkarácsonyon

December 18-án harmadik alkalommal lépnek fel a legismertebb hazai előadók a Kongresszusi Központban, hogy a közönséggel együtt ünnepeljenek.
 
Nem SEMMI: megjelent az Elefánt ötödik nagylemeze

Nem SEMMI: megjelent az Elefánt ötödik nagylemeze

Vagy mégis? SEMMI címmel jelent meg az ötödik Elefánt nagylemez, amelyet nemrégiben az általunk is bemutatott Van Harag című zaklatott...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Mi is szeretünk, Kátya! Jótékonysági koncert Tompos Kátya kezeléséért

Kátya kérésére mostanáig csak a szűk szakma tudhatott az állapotáról, ám eljött az idő, hogy a sorsáért aggódó zenészek és a közönség a Fábián Juli Emlékalapítvány közvetítésével segítsen a nagybeteg énekesnőnek. Az alábbiakban az alapítvány közleményét továbbítjuk nektek:

Egy kis grúz faluból a világhírig – a Kobuciban lép fel a Trio Mandili

A Trio Mandili sikertörténete sokak szerint a kaukázusi-archaikus dallamok megszólító erejéről, de szerintünk inkább a lányok tiszta és nagyon szerethető karakteréről szól. Meg persze a zenéről... Május 11-én este a KOBUCI Kertben kilépnek a digitális térből, és élőben is megmutatják, hogy a többszólamú éneklés miért a...
Új koncertek