Fenyő-ünnep Rockandrolliában: Szörényi Levente lesz a vendég

Fenyő-ünnep Rockandrolliában

A karácsonyi ünnepek hosszú évek óta elengedhetetlen programja Fenyő Miklós év végi nagykoncertje az Arénában. A Fenyő Ünnep showműsor szervezői idén is fergeteges hangulatot és meglepetéseket ígérnek.
 
Így karácsonyoznak a dívák

Így karácsonyoznak a dívák

Dívák Karácsonya címmel koncertet rendeznek december 20-án a fővárosi BOK Sportcsarnokban. Szenteste előtt négy nappal négy énekesnő: Dér Heni, Király Linda, Radics Gigi és Tolvai Renáta áll egy produkcióban színpadra.
 
 
Szeged 300

Szeged 300 – fényfestéssel és koncertekkel

Október 12-én Szeged belvárosában ingyenes koncertekkel ünnepli a város, hogy 300 éve kapta vissza királyi városi rangját. Fellép többek közt az LGT Zenevonat, a Belmondo, a Gypo Circus és a Fool Moon is.
 
Így ünnepel egy 20 éves fesztivál – Open Road Fest szülinapi kiadás

Így ünnepel egy 20 éves fesztivál – Open Road Fest szülinapi kiadás

Az Open Road Fest ezúttal sem csak a zenéről és motorokról szól majd. Lélegzetelállító kaszkadőr show, légi parádé és Freestyle Motocross bemutató is várja a közönséget. Kijár mindez egy jubiláló fesztiválnak – és a közönségének.
 
Karácsony János, Laár András, Nagy Feró egy színpadon – minden túlzás nélkül a Legendák Koncertje

Karácsony János, Laár András, Nagy Feró egy színpadon – minden túlzás nélkül a Legendák Koncertje

Talán még sosem volt példa egy olyan eseményre, amit június 12-ére ígérnek azok a magyar zenészek, akik erre az alkalomra egy élő koncert erejéig összeállnak egy színpadon. 
 
100 évet ünnepel a 20 éves Open Road Fest

100 évet ünnepel a 20 éves Open Road Fest

A Harley-Davidson Open Road Fest szülinapi bulisorozatnak is beillik: a 20 éves fesztivál színpadán egymást váltják majd a 10, a 30 és a 40 éves jubileumot ünneplő zenekarok, s mindez 100 évet tesz ki, nem jogerősen :)
 
 
Megint rongyosra hallgatta a világ ezt a karácsonyi dalt

Megint rongyosra hallgatta a világ ezt a karácsonyi dalt

Mariah Carey All I Want for Christmas Is You című karácsonyi klasszikus dala új rekordot döntött a Spotify streaming-szolgáltatón: december 24-én: 10,8 milliószor játszották le.
 
Több mint 80 koncert az év végi nagy koncerthajrában

Több mint 80 koncert az év végi nagy koncerthajrában

Mások mellett Fenyő Miklós, a Vad Fruttik, a 30Y, a Muzsikás, a Pál Utcai Fiúk, a Zagar, Dés László, az Erik Sumo Band, az Európa Kiadó, a Péterfy Bori & Love Band, a Budapest Bár, a Csík Zenekar és Demjén Ferenc is koncertet ad az év utolsó napjaiban Budapesten.
 
Fotó: Budapest Christmas Fair

Kedves Naplóm: A Vörösmarty tértől a Teréz templomig

Nem koncertbeszámoló következik, annak túl személyes és elkalandozó, nem kritika, annak túl szakmaiatlan, nem is blogbejegyzés, mert nincs blogunk, de még poszt sem, mert annak meg bazi hosszú. Talán vannak olyanok, akik emlékeznek még más olyanokra, akik naplót vezettek...
 
Fotó: Pexels.com

A karácsonyi depi ellen

November eleje óta "ömlik ránk" a karácsony, ennek részeként a közösségi médiában is boldog, nagy családokat, rengeteg ajándékot megörökítő képeket látunk, és ezek képesek elbizonytalanítani egy egyedülállót, illetve torzult énképhez vezetnek – nyilatkozta Makai Gábor...
 
 Ikrekkel énekel együtt Gájer Bálint

Ikrekkel énekel együtt Gájer Bálint

A felhívást annak idején mi is közzétettük: az énekes párt keresett magának a karácsonyi nagykoncertjén elhangzó Fehér Karácsony című dalhoz. Megtalálta, és tényleg egy pár lett :)
 
Táncold le! Karácsonyi koncertkörkép

Táncold le! Karácsonyi koncertkörkép

Az viszonylag nyilvánvaló, hogy 24-én este senki sem keresgél a koncertek között, utána viszont megeshet, hogy egyesek lemozognák a felszedett kalóriákat, mutatjuk, mi megy az edzőtermekben közvetlenül karácsony után. Amint majd tapasztalhatjátok, lesz bőven mód az ugrálásra.
 
A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road feszten

A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road...

Az amerikai Ugly Kid Joe 5 év után tér vissza Magyarországra, pontosabban a Budapest Open Road Days fesztiválra, a Műegyetem rakpartra. A zenekar az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Zsiráfok, tornyok, Buli színpad, Kyle Minogue – így változik meg idén a Sziget

Sam Smith, Liam Gallagher, Halsey, Martin Garrix, Fred again, Skrillex, Stormzy, Fisher, Tom Odell, Louis Tomlinson – és a tegnap bejelentett Kyle Minogue – ez lesz az idei Sziget sztársora, és lesz pár változás is a Sziget struktúrájában.

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.
Új koncertek