Téli palota – ünnepvárás forralt borral és különleges programokkal a Müpában

Téli palota – ünnepvárás forralt borral és különleges programokkal a Müpában

Téli csodavilág és rengeteg program várja a Müpa Kultúr Kültér látogatóit 2017. december 2-től.
 
 Boogie Woogie Fesztivál lesz Győrben

Boogie Woogie Fesztivál lesz Győrben

Tizedik alkalommal rendezik meg a Boogiefeszt – Győri Nemzetközi Boogie Woogie Fesztivált december 7. és 9. között. A jubileumi eseményre hét országból tizenkét fellépő érkezik, köztük Ray Dorset, művésznevén Mungo Jerry.
 
 
Több mint koncert: Republic-karácsony a Barba Negrában

Több mint koncert: Republic-karácsony a Barba Negrában

Idén is egy meglepetésekkel teli koncertet ad a Republic együttes december 23-án a Barba Negra Music Club színpadán. A „Felmelegítlek a szívemmel" névre keresztelt koncerten ajándékot is kap a közönség, illetve a zenekar FB-oldalán meghirdetett „cipősdoboz adományozás" is ezen az...
 
Karácsony másképp

Karácsony másképp

Mindenkinek megvan a saját kedvenc karácsonyi lemeze - legyen szó Michael Bubléról, Kelly Clarksonról vagy Kylie Minogue-ról, esetleg egy kellemes Glee válogatás albumról... Most 3 ünnepi kiadvánnyal bővítjük a listát.
 
Tizenöt év után újra lesz Gitárpárbaj-koncert!

Tizenöt év után újra lesz Gitárpárbaj-koncert!

Másfél évtizeddel a legutóbbi hasonló rendezvény után harmadik alkalommal is megrendezik a Gitárpárbaj-koncertet. November 19-én a fővárosi Barba Negra Music Clubban a hangszer öt hazai kiválósága lép színpadra.
 
Hóember, hópehely, hohohó: karácsonyi albumot jelentet meg SIA

Hóember, hópehely, hohohó: karácsonyi albumot jelentet meg SIA

Eljött a karácsonyi albumok és koncertek szezonja. Az 'Everyday is Christmas' című albummal Sia is kiveszi a részét az ünnepi készülődésből: a lemez november 17-én kerül a polcokra és a digitális szolgáltatókhoz, és 10 saját szerzésű karácsonyi dalt tartalmaz majd.
 
 
Fotó: Infoszentendre.hu

Szentendre éjjel-nappal nyitva lesz a hétvégén!

Minden műfajban, minden korosztálynak, éjjel és nappal kínál különleges programokat a Duna-parti város augusztus 25. és 27. között a Szentendre Éjjel-nappal Nyitva elnevezésű nyárbúcsúztató fesztiválon .
 
Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok utazókiállítás a Zene Házában

Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok...

A Zene Házában május 18-tól egész nyáron látogatható tárlaton Rihanna, Björk, Billie Eilish, Tina Turner, Cher, Marilyn Monroe, Beyoncé, Sade,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Hamarosan eldől, ki lesz a Tankcsapda előzenekara a Budapest Open Road Days-en

Összesen 196 zenekar nevezett a Budapest Open Road Days fesztivál „Légy a Tankcsapda előzenekara!” pályázatára.

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de korlátozott számban a napijegyek is olcsóbbá válnak.
Új koncertek