Tarantino elszabadul

Tarantino elszabadul

Django elszabadul, Kill Bill, Ponyvaregény, Kutyaszorítóban – ez a lista nem egy életművet bemutató filmfesztivál programja, hanem a Müpa Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében megrendezésre kerülő A mozi hangjai koncertjéé. Noha elhangoznak majd más híres filmnek dalok, az est...
 
Fotó: Follow The Flow Facebook

Tarolt a rap a magyar lejátszási listákon a nyáron

A Follow The Flow formáció szinte minden slágerlistán bezsebelte az aranyérmet a nyári összesítésben, de általában elmondható, hogy a rapzene jeles képviselőire kíváncsiak a legtöbben a YouTube-on és a Spotify-on is a most közzétett friss adatok alapján.
 
 
Megvan a Kuplungzáró-buli fellépőinek névsora!

Megvan a Kuplungzáró-buli fellépőinek névsora!

Három napon át búcsúztatják a Király utca legkedveltebb szórakozóhelyének bezárását, ahol olyan zenekarok, előadók lépnek színpadra, akik többször megfordultak már a Kuplungban.
 
Fotó: Horváth Judit

Királyok és királynők: Falusi Mariann lemezbemutató koncertet ad a Muzikumban

Jazz zenekarával lép a Muzikum színpadára szeptember 20-án Falusi Mariann, hogy bemutassa friss, Királyok és Királynők című lemezét.
 
Fotó: welovebudapest.com

Ismét búcsút inthetünk egy közkedvelt fővárosi szórakozóhelynek

Egyre csak fogynak a pesti éjszakai élet legkedveltebb szórakozóhelyei, ahol a finom italok mellett a kultúra is jelentős szerephez jutott. Ezúttal a Kuplung jutott arra a szomorú sorsra, hogy szeptember elején költözni kényszerül a Király utcából.
 
Fotó: Nemzeti Lovasszínház

Nem Pintér Tibor lesz Koppány a felvidéki István, a királyban

Tíz év után a Felvidéken mutatják be az István, a király rockoperát – a dióspatonyi Slovakia Ringen augusztus 29-én a Nemzeti Lovas Színház interpretálásában lesz a darab...
 
 
Fotó: JD/FB

Király(i) fogadtatásban lesz része Jason Derulo-nak

A népszerű pop/R&B előadó, Jason Derulo 2018 nyarán először koncertezik Budapesten. Ha valaki nem ismerné őt vagy nem annyira kedvelné a műfajt: az énekesnek mintegy 17 millió követője van a közösségin, több, mint Magyarország lakossága...
 
Fotó: classicfm.com

Az operatörténet második legjobb beugrása: a szoprán férje énekelt a színfalak mögött

Megmentette a londoni Bohém Királyi Operaház Bohéméletének minapi előadását Charles Castronovo amerikai tenor, aki előadás közben ugrott be Puccini Bohémélet című operájának főszerepébe.
 
Fotó: Czerkl Gábor

Még több dal a margitszigeti zenélő szökőkút lejátszási listájában!

Bekerültek a Budapest Dal zeneszámai is a margitszigeti zenélő szökőkút kínálatába, és minden nap 18.00 és 18.20 között hallhatóak.
 
Idén egyetlen világhíres zenészt sem ütöttek lovaggá Nagy-Britanniában

Idén egyetlen világhíres zenészt sem ütöttek lovaggá Nagy-Britanniában

A színművészet, az irodalom és a sport világsztárjai szerepelnek a brit uralkodó születésnapi kitüntetési listájának élén.
 
Fotó: WMNmagazin/YouTube

Az emberek szeretik látni, hogy valaki befutott, aztán elbukik

Király Linda kocsiba ült. Mégpedig D. Tóth Kriszta kocsijába: az Elviszlek magammal kamerái előtt az énekesnő meglepően őszintén mesélt az életéről és a pályájáról.
 
Klipsztori: Óda a budapesti lányokhoz

Klipsztori: Óda a budapesti lányokhoz

Király Viktor közelmúltban megjelent dalát egy új szerelem ihlette – a „Budapest Girl"-höz debütált videóklipben az énekes barátnője is feltűnik, és együtt mutatják be a budapesti fiatalok életét.
 
Amikor az Eszkimó asszony békében elvan a Dögkeselyűvel: mostantól a Körútnak is van saját zenéje

Amikor az Eszkimó asszony békében elvan a...

A Nagykörút, mint egy csatorna, körbeöleli a tágabb értelemben vett belvárost. Hogy a Körút identitás is lehet, sőt: dalok is születhetnek...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de korlátozott számban a napijegyek is olcsóbbá válnak.

Ma jelenik meg a Furiosa: A Mad Max Saga filmzenei albuma

A Mad Max-franchise előzményfilmjének zenéje a tervek szerint 2024. május 17-én jelenik meg digitálisan a WaterTower Records gondozásában. A soundtrack vinyl és CD formátumban is elérhető lesz, de kizárólag előrendelés útján.
Új koncertek