Fotó: Ocho Macho/FB

Apa itt nőtt fel: az Ocho Macho megcsinálta a saját Road Movie-ját

Személyes kiadvánnyal jelentkezett az Ocho Macho, legújabb felvétele, az „Ahonnan én jövök" egyfajta Road Movie, bár nem a projekt keretei között jött létre.
 
Aki nem bírja idegekkel a várakozásit, dobjon be egy zenei xanaxot (szmájli)

Egy zenei xanax?

A Jaffa68 februárban jelentette meg első kislemezét, s már itt is egy új dal. A Lesz üzenete, hogy felesleges bármin görcsölni, inkább engedjük el a feszengést, és szórakozzunk. A Lesz élőben július 24-én debütál a Király utcai k11-ben.
 
 
Letiltotta a YouTube Kasza Tibiék klipjét

Letiltotta a YouTube Kasza Tibiék klipjét

Mivel nekünk nincs gondunk a tegnap a FB oldalunkon is bemutatott klip lejátszásával, a Blikkből tudtuk meg, hogy a videómegosztó állítólag pornográf tartalomnak minősítette és egyes felhasználók számára elérhetetlenné tette Dér Heni és Kasza Tibi új közös produktumát.
 
Johnny K Palmer a Szelim-barlangban

Johnny K Palmer a Szelim-barlangban

A Nothing Else Johnny tavalyi dalához, a Margitszigeti fákhoz hasonlatosan a születésnapján jelent meg a streaming felületeken. A klip egy varázslatos helyszínen készült Tatabánya felett, a Szelim-barlangnál.
 
Fotó: Ocho Macho Facebook

Producereket keres az Ocho Macho

Miközben a kormányzat még mindig nem hajlandó megkegyelmezni a zeneiparban tevékenykedőknek, az érintettek egyre kreatívabb formákban próbálnak bevételhez jutni. A legújabb akció keretében te lehetsz az Ocho Macho zenekar producere... igaz, nem _úgy_, ahogy azt a Hajós-féle Dalfutárból...
 
Hans Zimmer új klipjében feltűnik a Lánchíd is

Hans Zimmer új klipjében feltűnik a Lánchíd is

Bár a Lánchíd mostanában nem pont zenei okokból került a lapok címoldalára, ez most az lesz. Hans Zimmer Oscar-díjas zeneszerző Alan Walkerrel közös, „Time" című számához a COVID-19 miatt kiüresedett városokat megjelenítő videóklipet készítettek, amelyben a mi hidunk is felbukkan.
 
 
Fotóü: Koncz Márton

Szeder megszelídít egy T-Rexet

Legutóbbi lemezének címadó dalához készített klipet Szeder. A Bátran lépek felvételei az elmúlt egy év élő koncertjein készültek. A rockos dal egy önismereti út kiemelt állomásáról szól, amikor a személyes utunk és történetünk elfogadása, majd integrálása után bátran...
 
Fotó: Kránicz Richárd

Az általában jó kedvű zenekar most nincs túl rózsás hangulatban

A jelenlegi helyzetben az izoláltság és a hangulatingadozások közepette az alapvetően pozitív hangvételű zenekar egy tőlük szokatlan irányt vett új dalával: a világvégét idézik meg, bár a címéből – Senorita – akár másra is számíthatna az ember...
 
Fotó: YA OU (FB)

A karantén jó arra is, hogy a fiókban porosodó számok előkerüljenek

YA OU új dala nem is annyira új: már elég régóta porosodik a fiókban. Két évvel ezelőtt készült el az első verziója, amit azóta újra énekelt. Úgy érezte, most eljött az idő, hogy megmutassa a közönségnek is.
 
A Woodstock Barbie bájitalt kevert

A Woodstock Barbie bájitala

A Woodstock Barbie-nak tavaly ősszel jelent meg a bemutatkozó kislemeze, amit – vigyázat, nosztalgia következik! – a Robotban mutattak be, egy csaknem telt házas koncert alkalmával.
 
Nem maradtak szótlanok a csallóközi rockerek

Nem maradtak szótlanok a csallóközi rockerek

Megjelent a Phoenix Rt. "Nem marad szótlan" című friss dala, mely már a második előfutára a 2020 őszére tervezett lemeznek.
 
Szilárd

Szilárd – Amikor felvették a dalt, még nem sejtették...

A Quimbyből is ismert Szilárd tavaly tért vissza szólóprodukciójával a színpadokra Galambos Dorina és Kiss Flóra társaságában, de gyakori vendégük Schoblocher Barbi is. A Mondd vagy súgd című dal a szeptember 18-án érkező, Ego tréning című EP-n kap helyet, de a formáció őszig...
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek