Az Év Koncertje 2019 – Íme, a nyertesek!

Az Év Koncertje 2019 – Íme, a nyertesek!

Az immáron hagyományos verseny célja most is az volt, hogy kiderüljön: a 2019-ben Magyarországon megrendezett koncertek közül – szép számmal akadtak, nem is akármilyenek – melyek voltak a legjobbak.
 
Dallos Bogi az elengedésről írt dallal jelentkezik

Dallos Bogi az elengedésről írt dallal jelentkezik

Dallos Bogi első lemeze három éve jelent meg, azóta több klipje látott napvilágot, valamint beturnézta az egész országot. A fiatal énekesnő most egy vadonatúj dallal jelentkezik, amely az elvesztés, elengedés és elmúlás témáit járja körbe.
 
 
A Gerendás-testvérek lesznek a következő Gitárklub vendégei

A Gerendás-testvérek lesznek a következő Gitárklub vendégei

Immáron hatodik alkalommal, 2020. február 27-én lesz a következő Gitárklub, melyen Nagy Ádám (Roy&Ádám) vendége a Béla Bárban Gerendás Dani dobos lesz.
 
Indul AZ ÉV KONCERTJE 2019 szavazatgyűjtés!

Indul AZ ÉV KONCERTJE 2019 szavazatgyűjtés!

Február 11-én kezdetét vette AZ ÉV KONCERTJE díjra történő szavazás, ami egészen február 24-ig tart. A döntés most is a Ti kezetekben van! ;)
 
Elindult AZ ÉV KONCERTJE 2019 szavazás!

Elindult AZ ÉV KONCERTJE 2019 szavazás!

Foo Fighters, Ed Sheeran, Thirty Seconds To Mars, Iggy Pop, Zaz, Dead Can Dance, Giorgio Moroder, Toto, Dropkick Murphys, VOLT, Sziget, Balaton Sound, Tankcsapda, Halott Pénz, Quimby, Rúzsa Magdi? Ha fel kellene sorolnunk 2019 gazdag kínálatának összes koncertjét, napestig itt ülhetnénk. De...
 
Celebek énekelnek őrült jelmezekben: jön a The Masked Singer show a tévébe

Ki rejtőzik a maszk mögött? Jön a The Masked Singer show a magyar tévébe

2020-ban egy különleges zenés showműsor érkezik az RTL Klubra – adta hírül a Sorozatwiki. A The Masked Singer 2019 elején debütált a FOX-on, jelenleg a másodszériája fut, februárban indul a harmadik szezonja.
 
 
Poptörténeti emlékpont lett a klub, ahonnan a Kispál és a Borz elindult

Poptörténeti emlékpont lett a klub, ahonnan a Kispál és a Borz elindult

Az NKA Hangfoglaló által 2015-ben útjára indított Poptörténeti Tanösvény részeként január elején újabb Poptörténeti Emléktáblát avattak, ezúttal Pécsett, az Egyetem Bölcsészettudományi Karán működő Szenes Klubban.
 
A nap, amikor meghalunk – Ítéletet hirdettek a román West Balkán-ügyben

A nap, amikor meghalunk – Ítéletet hirdettek a román West Balkán-ügyben

Noha ugyanúgy egy szórakozóhelyen történt tragédia, a bukaresti eset sokkal súlyosabb kimenetelű volt, mint a budapesti.
 
A Roy & Ádám Trióból Ádám lesz a Gitárklub következő házigazdája

A Roy és Ádám Trióból Ádám lesz a Gitárklub következő házigazdája

Nagy Ádám gitáros, Huszka Jenő-díjas zeneszerző, a Roy & Ádám Trió zenekar egyik frontembere – de számos egyéb formációban is zenélt és zenél a mai napig. Szólóestjére adunk át egy meghívót.
 
Lost Frequencies

A Tomorrowland rezidens dj-je Budapestre jön!

Januárban ismét hazánkban köszönthetjük az ezúttal klubbulira készülő világsztár és Tomorrowland-rezidens dj-t, akit Lost Frequencies néven ismernek a dallamosabb house zene kedvelői.
 
Kelis

Kelis márciusban az Akváriumban főzi meg a közönségét

2020. március 3-án jubileumi turnéjának budapesti állomásaként érkezik az Akvárum Klubba az amerikai énekes, dalszerző és séf Kelis, akinek olyan slágereket köszönhetünk, mint a Trick Me vagy a Milkshake.
 
Vadi új albumával tér vissza hozzánk jövőre a Kensington

Előbújnak erdőből – visszatér hozzánk jövőre a Kensington

2020 március 28-án új dalokkal látogat el hozzánk a fesztiválok egyik kedvenc indie zenekara, a holland Kensington. Helyszínnek ezúttal az Akváriumot választották, és tapasztalva a korábbi fokozott érdeklődést, szinte biztos, hogy ezen a napon is megtelik majd a NagyHall.
 
Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek