Vegán töpörtyű és zongoramuzsika, avagy boomerségünk története

Ahogy azt híreink között beharangoztuk, a Turbina vacsorakoncerteket szervez (link a cikk végén). Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy meghívtak a keddi eseményre. Minden ízében kiváló este volt...

Vegán töpörtyű és zongoramuzsika, avagy boomerségünk története
Akusztikus vacsorakoncertek a Turbinában – nem büfé-, bisztróügy!

Akusztikus vacsorakoncertek a Turbinában – nem büfé-, bisztróügy!

Lehet, nem ez a legjobb lélektani pillanat, amikor a zenét és az étkezést egy lapon emlegetjük, de azért ez egészen más tészta (...), mint az operaházi büfé*: ez a BISZTRÓZÁS. Zenével.
 
James Arthur

Érdemes volt négy évet várni James Arthurra

Négy évet kellett várnunk arra, hogy kedvenc X-Faktor győztesünk, James Arthur végre bepótolhassa elmaradt koncertjét, de megérte! Az európai turné utolsó állomásaként igazán kitett magáért az egész produkció. A közönség pedig telt házzal és maximális bulizással hálálta meg...
 
 
Fotók: Laár András/Facebook

Laár András, a révész

Ki hinné, hogy másfél órában megfér egymás mellett a magányos tengeri medve és az Egyetemes Jóakarat Mantrája? Laár András és Frankie Látó Ős-forrás című rév-zene koncertjén pontosan ez történt.
 
Fotó: Fortepan / Szalay Zoltán (Erkel Színház, Táncdalfesztivál, 1969.)

Karolina az Arénába megy

Az egyik legnépszerűbb magyar táncdalénekes, Szécsi Pál tiszteletére rendeznek emlékkoncertet születésének 80. évfordulója alkalmából március 10-én a Budapest Sportarénában.
 
Fotó és forrás: Müpa

Orgonát szólni így még nem hallottál

A Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben máskor csak a mennyezet alá függesztve látható – az orgona felső részét kitakaró – hangvetőt (canopyt) leengedik egészen a földszintig, a teret sejtelmes, mégis látványos fénybe burkolják, a nézők pedig az orgonával egy szinten, a...
 
Jeff Beck emlékkoncert újratöltve

Jeff Beck emlékkoncert újratöltve

Egy éve, 2023 januárjában ment el a Hathúros Harcos, minden idők egyik legnagyobb hatású rockgitárosa. Emlékére tavaly összeállt egy alkalmi formáció, hogy a teljes életműből válogatott különleges koncerttel emlékezzenek meg róla. Az emlékbuli olyan jól sikerült, hogy idén is...
 
 
Fotó: Fotó: Johannes Havn/Pexels

Egymásnak adják a kilincset a világsztárok 2024-ben

2024-ben sem kell nélkülöznünk Budapesten a világsztárokat, hiszen már biztosan bulizhatunk Lenny Kravitz, a The Rose, a Thirty Seconds To Mars és Sting koncertjére, Slash idén Myles Kennedy & The Conspirators csapatával tér vissza hozzánk, a Coldplay tripla koncertet ad a Puskás Arénában,...
 
Fotó: anna-m. (www.pexels.com)

Több mint negyven nagykoncert május végéig!

Azért májusig nézzük első körben, milyen nagyobb koncertek lesznek, mert ugyan már addigra kinyitnak a szabadtéri koncerthelyszínek, de kb. ez lesz a klubszezon vége: utána ezerrel felpörög a nyár. De folytatjuk majd a felsorolást. Az infókat és/vagy jegyeket beillesztettük.
 
Fotó: Kleb Zsófi/Kinga Kamrája

Hogy juthat el egy szemtelenül fiatal erdélyi zenekar szinte egy év alatt a Budapest Park színpadára?

Továbbá mit gondolnak erről szüleik, hiszen sokuk még az érettségi előtt áll? Meg egyébként is, milyen Sepsiszentgyörgyön élni – ott tényleg mindenki sálas művészember? Többek között ezeket is megtudhatjuk a Raklap zenekart bemutató dokumentumfilmből.
 
Fotó: Szkárossy Zsuzsa/Vígszínház

A dal ugyanaz marad – továbbra is generációk nőnek fel Halász Juditon

Halász Judit a magyar színészvilág és a gyermekzene megkerülhetetlen alakja, dalain számos generáció nőtt fel a mai 40-50 évesektől egészen a mostani kisgyermekekig. Igencsak régóta tart az énekesnő karácsonyi koncerteket a Vígszínházban, idén pedig mi is ellátogattunk az egyikre.
 
Zenészeket toboroz a BKK metrókoncertekre

Zenészeket toboroz a BKK a metrókoncertekre

Metrókoncert? Budapesten?? Igen! A Fővám téri metróállomáson minden héten szerdán 16 és 19 óra között rendszeres élőzenei koncertek lesznek.
 
A bélyeghez alkalmi boríték, valamint egyedi bélyegző is tartozik

Csepregi Évát megbélyegezték

Csepregi Éva énekes, előadóművész, a Neoton Família együttes tagjának öt évtizedes munkássága és januári életműkoncertje tiszteletére tematikus bélyeget bocsátott forgalomba a Magyar Posta Zrt..
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek