Fotó: Wanda Martin

Ezek nem dalok.... – első albumát mutatja be a Turbinában O’Sullivan

Az ír származású Ian O’Sullivan komoly belső harc után az orvosi pályát hagyta maga mögött a zenélésért, 2020-ban szólóprodukciójával is bemutatkozott. Most megjelenő első nagylemeze a nehéz döntés mögött álló érzelmi hullámvasutat és legbensőbb érzéseit tárja a...
 
Fotó: Harmos Réka

Érdi Tamás a Zeneakadémián ad szólókoncertet

Érdi Tamás hangversenyével folytatódik 2023. március 24-én este 7 órakor a Zeneakadémia Solti termében a 20. Jubileumi MVM Koncertek – A Zongora-sorozat. A nagy érdeklődéssel várt, immáron teltházas koncerten Chopin és Schumann műveit hallgathatja meg a közönség.
 
 
Fotó: Bódi László Cipő Emlékoldal

Tíz éve, hogy Cipő itt hagyott bennünket...

Május 26–án, az Égiek koncertjén azokra a zenészekre emlékeznek, akik oly sok örömöt, érzést, élményt adtak számunkra. Amíg a dalaik élnek, addig ők is köztünk maradnak.
 
Fotó: Tom Jones/FB

Július 1-jén pótolja Tom Jones az elmaradt budapesti koncertjét

A tavaly júliusra, majd augusztusra tervezett időpont helyett jövő júliusban végre várhatóan fellép Budapesten Tom Jones. A tavalyi dátumra korábban megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra.
 
Melyik a legutolsó koncertfotó a telefonodban?

Melyik most a legutolsó koncertfotó a telefonodban?

Ha még nem mutattad meg senkinek, mi kíváncsiak vagyunk rá! Csatlakozz a Koncert.hu közösségéhez, és koncertjegyeket is nyerhetsz.
 
Fotó: Kuttner Ádám

A Pesti Színházba költözik a Lóci játszik koncertszínházi előadása

Megjelent a Lóci játszik legújabb lemeze, amely a 80 nap alatt a Föld körül című darab dalait tartalmazza az előadás színészeinek közreműködésével. Az előadás 2023 február 11-én beköltözik a Pesti Színházba.
 
 
A fotó illusztráció (Edoardo Tommasini/ pexels.com)

20 elég jó koncert februárban – beindul az év!

Ha úgy vesszük, hogy a január laza bemelegítés volt az előttünk álló évre, akkor a február már eléggé odapörköl a koncertérzésnek.
 
Fotó: Concerto Budapest/FB

Ingyenes adventi koncertekek a fővárosban

Nyolc helyszínen ad ingyenes adventi koncertet a Concerto Budapest december 9. és 16. között Budapesten a Mozart Planet program részeként.
 
Először rendez zenés karácsonyi vásárt a Budapesti Fesztiválzenekar

Először rendez zenés karácsonyi vásárt a Budapesti Fesztiválzenekar

Advent negyedik hétvégéjén, december 17-én és 18-án várják közös ünnepi hangolódásra a klasszikus zene szerelmeseit próbatermükbe. A BFZ shop legújabb termékeiből, kedvezményes koncertjegyekből, különleges ékszerekből és gyerekkönyvekből is válogathatnak az érdeklődők.
 
Fotó: GrundRecords

Élő Omega 1972 – újra megjelenik a legendás ál-koncertalbum

Az Élő Omega című lemezhez számos, korábban tisztázatlan történet kapcsolódott. Bár a bakelit korong eredeti, ötven évvel ezelőtti borítóján erről nem esik szó, a Hanglemezgyártó Vállalat egy ál-koncertlemezt adott ki - olvasható a kiadvány ismertetőjében.
 
Fotó: Glastonbury fesztivál

A Glastonburyn búcsúzik el brit rajongóitól Elton John

Elton John legutolsó nagy-britanniai koncertjét a jövő évi Glastonbury zenei fesztiválon fogja tartani - adta hírül pénteken a Guardian.
 
Fotó: Presser Gábor/FB (2018. Aréna)

Mit szólnál egy arénás Presser-nagykoncerthez?

A Fb oldalán közzétett bejegyzése szerint a legendás zenésznek nagyjából ugyanezt a kérdést tették fel... Vajon mit válaszolt? :)
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek