FEZEN

FEZEN 2023: Átmentünk a szivárvány alatt – és a múlt században találtuk magunkat

Idén egy napot töltöttünk a 26. FEZEN fesztiválon, ami ahhoz kevés, hogy egy komplett képet nyújtsunk a rendezvényről, ahhoz viszont pont elegendő, hogy magabiztosan kijelenthessük: még mindig az egyik legélhetőbb fesztivál a hazai piacon!
 
Fotó: Johnny Depp/FB

Johnny Deppék ránk csukták az ajtót – nem pótolják a fellépést

A magyar szervezők a július 18-ra hirdetett, a kezdés előtt lefújt koncert másnapján még bizakodtak, hogy tudnak új időpontot egyeztetni, mostanra azonban már kiderült, hogy erre nincs esély – írta meg a Blikk. Nem azért, mert megutáltak minket, hanem, mert nem fér bele a...
 
 
Ma kezdődik a 27. FEZEN Fesztivál!

Ma kezdődik a 26. FEZEN Fesztivál!

Ma kezdődik a buli Fehérvár legfelkapottabb fesztiválján, ahol a legnagyobb húzónév idén egyértelműen a The Black Eyed Peas csapata, de emellett rengeteg más koncert és persze játékok is várják a vendégeket, értékes nyereményekért cserébe. :)
 
Paloznak

Ahol a csillagok alatt szólnak a nagykoncertek és a közönség a fűben táncol – Paloznaki Jazzpiknik

Alig két hét múlva ismét a Balaton északi partjának egyik legkedvesebb falujában gyűlnek össze a jazz és a jó bor szerelmesei, az idén már 11. alkalommal megrendezendő Paloznaki Jazzpikniken, ahol többek közt olyan neves fellépők gondoskodnak majd az igényes szórakoztatásról, mint...
 
Fotó: Live Nation/Sztavi Photo

Mitől olyan nagy sztár ez a srác? MGK a Budapest Parkban

Óriási bulit nyomott hétfő este a Budapest Park színpadán korunk legfurább, ugyanakkor kétségtelenül egyik legtehetségesebb figurája, Machine Gun Kelly, aki egyébként már napok óta a fővárosban tartózkodott, és a pletykák szerint egy neves szórakozóhelyre is benézett a hétvégén.
 
Fotók: Lengyel P. László

Úton az ég felé – Török Ádám-emlékkoncert

Sajnos, vidám összejövetel helyett végül szomorú apropója lett ennek az Erkel színházas koncertnek – a 75. születésnapnak és a Mini 50 éves fennállásának megünneplése helyett a megemlékezés vette át a szerepet, mivel Török Ádám a koncert tervezett dátuma előtt nem egészen egy...
 
 
Visszajöttek a srácok –  Comeback Kid koncertbeszámoló

Visszajöttek a srácok – Comeback Kid koncertbeszámoló

Az idei nyár kétségkívül eddigi legforróbb napjának estjén lépett színpadra a kanadai Comeback Kid hardcore-punk csapat, és hazai bemelegítői a Wishes, valamint a Lightchaser. Habár az Analog Music Hall zárt falai közt nyugalmi helyzetben is 2 perc alatt leizzadta magát mindenki, a...
 
Fotó: Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara

Pokróckoncert Martonvásáron

Tárlatvezetéssel és pokróckoncerttel várják a közönséget a martonvásári Brunszvik-kastély parkjában június 24-én, a Múzeumok éjszakáján.
 
Fotó: Botka László/FB

Ajándékkoncerttel nyitják meg a Szegedi Szabadtéri Játékok Dóm téri programját

A Szegedi Szimfonikus Zenekar hagyományos ajándékkoncertjével indul a Szegedi Szabadtéri Játékok programja július 1-jén a Dóm téren.
 
Fotó: Tálai-Jedlicska Tamara

Kiváló zenekarnak kiváló közönséget! BMTH-koncert az Arénában

Egy könnyed csütörtök esti mókának indult a Bring Me The Horizon turné-nyitó koncertje Budapesten, ami aztán nagyon hamar átváltott egy valódi fiesztává a közönségnek és persze a zenekarnak köszönhetően. Minden másodpercét imádtuk, és bár jó magyar ember lévén még ebben a...
 
Fotó: Celine Dion/FB

Celine Dion végleg lemondta a világturnéját – elmarad a budapesti koncert

Celine Dion még a múlt év végén videóüzenetben jelentette be, hogy a 2023. február 24. és április 11. közé tervezett „Courage World Tour” koncertjeit egészségügyi okokból elhalasztja. A halasztásból mára lemondás lett, sajnos.
 
Clapton tényleg egy isten

Clapton tényleg egy isten

Lehet, hogy elfogult vagyok Eric Claptonnal szemben, de azt hiszem, hogy egy filmkritika esetében talán megengedhetem magamnak... Az Across 24 Nights című filmről ugyanis szinte csak szuperlativuszokban lehet beszélni.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek