Tök jó fej volt a Barba Negra: befogadta az Elefántot

Tök jó fej volt a Barba Negra: befogadta az Elefántot

Mint arról mi is beszámoltunk a MONYO Land-nek átmenetileg fel kellett függeszteni a koncertjeit, és bár azóta az ügy nyugvó-, a hely meg újranyitó pontra jutott, néhány zenekarnak ez komoly fejtörést okozott, így volt ezzel az Elefánt is.
 
Fotó: MONYO LAND

Mehetnek tovább a koncertek a MONYO LAND színpadán!

Az elmúlt hetek megpróbáltatásai után most végre jó hírrel jelentkeztek FB-oldalukon.
 
 
MTI/Soós Lajos

Győrben ad ingyenes koncertet Plácido Domingo

A spanyol operaénekes az egészségügyi dolgozók tiszteletére lép majd fel augusztus 6-án a Győri Filharmonikusokkal a győri Dunakapu téren. A koncertre a további érdeklődök is regisztrálhatnak majd a hellogyor.hu weboldalon.
 
teraszkoncertek

Teraszkoncertek Szombathelyen

Teraszkoncertekkel, utcaművészeti hétvégével és Törőcsik Mari-filmhéttel folytatódik az Érezd Szombathelyt! programsorozat
 
Kell valami, amibe kapaszkodhatunk  – Siklósi Örsre emlékezik az AWS szeptemberben

Kell valami, amibe kapaszkodhatunk – egy különleges koncerttel emlékezik az AWS Siklósi Örsre

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.
 
Fotó: Monyo Land

A lakók átmenetileg bezáratták Budapest legújabb koncerthelyszínét, a MONYO Land-et

Remek line-uppal, kézműves sörökkel, jól szervezett megközelítéssel és átgondolt szervezéssel rukkolt elő a kőbányai szabadtéri szórakozóhely-sörfőzde. Most kénytelenek 15 napra bezárni.
 
 
 Elindult a Zenélő Budapest ingyenes koncertsorozat

350 szabadtéri koncert ingyen: Zenélő Budapest

Mintegy 350 ingyenes koncerttel várja a Zenélő Budapest rendezvénysorozat az érdeklődőket augusztus 31-ig a főváros több szabadtéri helyszínén.
 
PUF neki: Zerge első nagykoncertje idén

PUF neki: Zerge első nagykoncertje idén

Csak a cikk írásakor gondoltam bele, hogy valamikor 2020. februárjában, azaz majdnem másfél éve voltam utoljára 500 főnél népesebb koncerten.
 
A Republic egykori alapítója új együttessel jelentkezett

Cipő emlékkoncert lesz Miskolcon

Tóth Zoltán, a Republic egykori alapító tagja (+ zeneszerző, gitáros, énekes, hangmérnök) új együttessel és vadonatúj saját dalokkal rukkolt elő kábé még a lockdown elején. Most végre közönség elé is léphet a formáció, nem is akárhogy.
 
Bonnie Tyler – jövőre vele és veletek ugyanott!

Bonnie Tyler Budapesten: megvan az új koncertidőpont!

Sokan kérdeztétek, mi lesz Bonnie Tyler koncertjével. Ma megérkezett a válasz!
 
A hála jegyre váltható: most mi adunk az egészségügyi dolgozóknak!

A hála jegyre váltható: most mi adunk az egészségügyi dolgozóknak!

Most mi adunk címmel komolyzenével és értékes ajándékkal szeretnék megköszönni azt a hihetetlen erőfeszítést, aminek tanúja lehettünk a nővérek, ápolók és gondozók részéről a járvány tombolásának idején. Nekik teszi lehetővé az ingyenes részvételt egy felejthetetlen estén...
 
Védettségi nélkül: koncertfilmek az új budapesti szabadtéri mozikban

Védettségi nélkül: koncertfilmek az új budapesti szabadtéri mozikban

A még nem beoltottakak külön jó hír, hogy szép számmal nyitnak a szabadtéri mozik is a fővárosban: mostantól a KULTIK Terasz Corvin Plaza és a Köki Terasz is igazi filmklasszikusokkal és premierfilmekkel várja a kimozdulni vágyókat.
 
Amikor az Eszkimó asszony békében elvan a Dögkeselyűvel: mostantól a Körútnak is van saját zenéje

Amikor az Eszkimó asszony békében elvan a...

A Nagykörút, mint egy csatorna, körbeöleli a tágabb értelemben vett belvárost. Hogy a Körút identitás is lehet, sőt: dalok is születhetnek...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de korlátozott számban a napijegyek is olcsóbbá válnak.

Ma jelenik meg a Furiosa: A Mad Max Saga filmzenei albuma

A Mad Max-franchise előzményfilmjének zenéje a tervek szerint 2024. május 17-én jelenik meg digitálisan a WaterTower Records gondozásában. A soundtrack vinyl és CD formátumban is elérhető lesz, de kizárólag előrendelés útján.
Új koncertek