Megnyílik Hókirálynő birodalma: ingyenes koncertekkel (is) vár a Müpa Sátor

Megnyílik Hókirálynő birodalma: ingyenes koncertekkel (is) vár a Müpa Sátor

Épül a város egyik legszebb kilátással bíró jégpályája, hamarosan megnyílik a Müpa Sátor, érkezik a decemberi időszak legkedveltebb Recirquel-előadása, a Kristály, és egy vadonatúj ünnepi produkcióban Szabó T. Anna magával ragadó története is megelevenedik. Idén először...
 
Utolsó koncertjét adja az Amadinda – elcúcsúznak a közönségtől

Utolsó koncertjét adja az Amadinda – elbúcsúznak a közönségtől

Na de mi lesz Presser Gáborral és a szilveszteri koncerttel?
 
 
Tragédiával végződött egy svédországi ABBA-emlékkoncert, pedig még el sem kezdődött

Tragédiával végződött egy svédországi ABBA-emlékkoncert, pedig még el sem kezdődött

Egy uppsalai zenei és kongresszusi csarnokban ABBA-emlékkoncert kezdődött volna, amikor bekövetkezett a tragédia.
 
Megérkezett a Szuperkoncert hivatalos aftermovie-ja

Megérkezett a Szuperkoncert hivatalos aftermovie-ja

Azok számára, akiknek nem volt lehetősége a helyszínen tombolni vagy azoknak, akik szeretnék felidézni a koncert legjobb pillanatait: megérkezett az esemény hivatalos aftermovie-ja.
 
The Weekndnek nem elég nagyok az arénák – Budapestre sem jön

The Weekndnek nem elég nagyok az arénák – Budapestre sem jön

The Weeknd törölte az egész 2022-es turnéját – legalábbis a meghirdetett formájában. A 104 állomásból álló körút november 4-én ért volna Budapestre.
 
Fotó: Curtis/FB

Too much: Curtis kiszáll

Már szinte minden online napilap beszámolt róla, úgyhogy mi sem maradhatunk le: a rapper az Instagram-oldalán jelentette be, hogy lemondja a hátralévő lekötött fellépéseit – kivéve egy-két tévés szereplés. (Nem irigyeljük a menedzserét...)
 
 
A sepsiszentgyörgyi fotón még minden rendben volt... (Kiscsillag/FB)

Koronavírus a Kiscsillagban – elmaradnak a koncertek

Ezen a héten Veszprémben és Tatabányán hiába várják a zenekart, bár szándék van, egészség az nincs: törölte a Kiscsilag a koncerteket.
 
Travis Barker spéci online koncerttel készül Halloweenra

Travis Barker spéci koncerttel készül Halloweenra

Travis Barker bejelentette, hogy speciális online koncerttel készül idén Halloweenra. Rengeteg sztárvendéggel érkezik a „House of Horrors” livestream.
 
Fotó:  Anastasia Kolchina (Pexels)

Nem jött be a zenészeknek az online koncertezés

A ProArt - Szövetség a Szerzői Jogokért ősz végén adja ki a Zeneipari Jelentést. Ennek most részét képezi egy olyan felmérés, amely a zenészek helyzetét vizsgálta a koronavírus idején.
 
Fotók: Mohai Balázs/MTI

35 ezren mentek el az ingyenes szuperkoncertre

A Puskás Aréna Szoborparkban mintegy 35 ezren gyűltek össze, hogy a legismertebb hazai slágereket élvezzék - tájékoztatta a megalakulása 30. évfordulója alkalmából megtartott rendezvényről a Szerencsejáték Zrt. közleményben az MTI-t.
 
Egy ragyogó tehetség a tűzhányók és gleccserek országából – Víkingur Ólafsson a Müpában

Egy ragyogó tehetség a tűzhányók és gleccserek országából – Víkingur Ólafsson a Müpában

Figyelemre méltó eredetisége és egészen kivételes talentuma az utóbbi évek egyik legsikeresebb feltörekvő klasszikus zenészévé avatta az izlandi zongoraművészt, aki lemezről lemezre bizonyítja: nincsen olyan matéria, amelyből ne tudná kihozni a legjobbat. Legutóbb Mozart és...
 
Tengerparti elvágyódás az Eötvös 10-ben

Tengerparti elvágyódás Belau módra az Eötvös 10-ben

A könnyed electronica szerelmeseinket nem kell bemutatni az elmúlt években komoly sikereket magáénak tudó Belaut, melynek célja továbbra is az, hogy a modern egyén számára menedéket adhasson, ahol a hallgató önmagába és a gondolataiba merülhet zenéjük által. A duó most, a Colourwave...
 
Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

A felsorolás végződhetne úgy is, hogy MATT BIANCO vagy IZO FITZROY, de, bocs, nekünk a 2016-os szigetes fellépése óta KOVACS az isten(nő) :)
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15. szülinapjukat

Egy minden bizonnyal eszeveszett bulit rendez május 31-én a Budapest Parkban a Bohemian Betyars, s eme jeles napon évek óta állandó tettestársuk, a Parno Graszt is velük tart majd, de lesznek meglepetésvendégek is.

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)
Új koncertek