Ingyenes karácsonyi koncert lesz a Bazilikában

Ingyenes karácsonyi koncert lesz a Bazilikában

Különleges zenei eseménynek ad otthont december 21-én, este 8 órától Budapest egyik ikonikus épülete, a Szent István Bazilika. 
 
Fotó:  Fábián Juli Alapítvány

Fábián Juli Emlékalapítvány: Beck Zoli és Csorba Lóci is fellép a jótékonysági koncerten

Immáron második alkalommal szervez adománygyűjtő gálát a Fábián Juli Emlékalapítvány "Fény Ünnepe" címen. Idén olyan fellépőkkel mint Beck Zoli (30Y), Csorba Lóci (Lóci Játszik) vagy Szebényi Dániel (godfater.). A december 6-án megrendezésre kerülő, délutántól estébe nyúló...
 
 
A HendrixFeszt és a Hendrix Project bemutatja: Hendrix 80

A HendrixFeszt és a Hendrix Project bemutatja: Hendrix 80

A jövőre 10 éves Hendrix Project idén 6. alkalommal tartja meg Jimi Hendrix tiszteletére és születésnapjára rendezett estjét "Hendrix 80" címmel a Muzikumban.
 
Először és utoljára: lemezbemutató koncerttel búcsúzik a BEKVART

Először és utoljára: lemezbemutató koncerttel búcsúzik a BEKVART

A Bánfalvi Eszter Kvartett, azaz a BEKVART augusztusban jelentette be feloszlását, ám még egy utolsó lendülettel rögzítettek egy nagylemezt. A TÚL SOK című album dalait november 11-én, a Gödörben hallhatja először és egyben utoljára élőben a közönség (vendég: Ed Is On, ZsVÁ).
 
 Deák Bill Gyula 75: életműkoncerttel ünnepel a Kapitány

Deák Bill Gyula 75: életműkoncerttel ünnepel a Kapitány

Bill kapitány egy élő legenda: dalait mára generációkon átívelve minden korosztály ismeri. A 75. születésnapja alkalmából megrendezésre kerülő életmű koncerten felcsendülnek a legemblematikusabb szerzemények, így természetesen nem hiányozhat a Rossz vér, Kőbánya blues,...
 
Befejezi a USEME zenekar, búcsúkoncert az A38-on

Befejezi a USEME zenekar, búcsúkoncert az A38-on

A zenekar 6 éves pályafutása alatt 3 nagylemezt készített és rengeteg koncertet adott, az utolsó február 3-án lesz az Hajón.
 
 
Fotó: Barba Negra (Red Stage)

A Kaleo elsöpörte rosszkedvünk készülő telét

Október 13-án végre megnyitotta kapuit az új Barba Negra, ami tekintettel arra, hogy egyelőre még két helyszínen folynak a koncertek, a „Red” nevet kapta. A nyitó bulit máris egy külföldi sztár szolgáltatta, akinek hazai megjelenéséért korábban sikeresen imádkoztunk. A Kaleo minden...
 
Berobbant a Kerekes Band negyedik koncertfilmje

Berobbant a Kerekes Band negyedik koncertfilmje

A hollókői vár tetején forgatott Levegő, az egri Török Fürdőben rögzített Víz és a Hortobágyi Nemzeti Parkban felvett Tűz után itt a Kerekes új koncertfilmje, amely egyben egy 2,5 éves projekt záróeseménye is, amelynek majdnem befellegzett..
 
Figyelem, a kapuk előbb nyílnak!

Figyelem, a kapuk előbb nyílnak!

A nagy érdeklődésre tekintettel, a kényelmes bejutás érdekében a meghirdetettnél korábban, 16 órakor megnyitják a kapukat a szombati 65 éves Ötöslottó Szuperkoncertre érkezők előtt.
 
Rúzsa Magdi, Follow The Flow, Valmar – ingyenes szuperkoncert a Szoborparkban

Szombaton ingyenes szuperkoncert a Szoborparkban

A 65 éves Ötöslottót ünneplő ingyenes koncertet a Puskás Aréna Szoborparkjában tartják október 1-jén, szombaton.
 
Fotó: 6szín társulat/FB

Presser Gábor könyve és dalai alapján készült koncertszínházi előadás

EGYEDÜL NEM MEGY* címmel sírva-nevetős koncertelőadás készült a 6szín-ben, melynek során hét színész közreműködésével Presser Gábor nótáiban és élettörténetében kalandozhatunk.
 
Ismét lesz ingyenes Szenes Iván Jubileumi Emlékkoncert

Ismét lesz ingyenes Szenes Iván Emlékkoncert

Idén 12. alkalommal telik meg a Szenes Iván tér a névadó tiszteletére rendezett ünnepen, szeptember 11-én. A 2010-ben indult esemény Budapest legnépszerűbb koncertjei közé tartozik, mindemellett Józsefváros egyik legnagyobb rendezvénye.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek